Nudzi³o mi siê, wiêc postanowi³em zrobiæ kilka wykresów o naszym forum. Robi³em je dzisiaj. S± aktualne.
To pierwszy wykres. Dotyczy ilo¶ci postów wszystkich u¿ytkowników.
A to drugi. Dotyczy ilo¶ci postów pierwszej "10"
I to ostatni. Dotyczy ilo¶ci godzin spêdzonych na forum przez pierwsz± "10"
Mam nadziejê, ¿e wam siê podoba³y. Je¶li tak mo¿ecie daæ RareCandy. Je¶li chcecie jeszcze inne wykresy to napiszcie.
Wiem, ¿e ka¿dy to umie zrobiæ, ale nie ka¿dy ma czas albo chêæ. Dlatego chcia³em to wam przedstawiæ.
Bardzo chêtnie. Nie, moja teoria jest taka, ¿e gdy tworzyli stronê, siedzia³ na niej 16 godzin dziennie przez parê miesiêcy, dlatego. Mo¿esz te¿ zrobiæ wykres ilo¶ci specjalnych userów, czyli ile jest Adminów, ile jest JA, ile jest Modów itd...
£adnie wyszed³em, ale nie s±dzi³em, ¿e jestem a¿ 14...
Dostajesz RC, trzymaj dalej. Rób inne wykresy. Jest teraz taki temat, http://pokecollect.net.pl/statistics.php , gdzie s± najwa¿niejsze statystyki. Z nich mo¿esz robiæ wykresy, ale s³upkowe. I te poprzednie te¿ by by³y fajne jako s³upki
Fajnieby by³o, jakby¶ jeszcze obok ko³a pisa³ watro¶æ, czyli Domin napisa³ 3100 postów, Nenny 3800 (:D)
Zaraz zedytujê ten post, gdy znajdê t± funkjê w exellu.
EDIT: Mam. Jak robisz wykres, jest tam taka lista wybierana w 3 okienku (U mnie chart layouts), czyli co¶ z wykresami. S± tam takie rzeczy ja -%, ---, nic, wybierz 3 kreski.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.