Ja gÂłosujĂŞ na Chimchara. Zawsze w poprzednich wersjach wybieraÂłem wodĂŞ lub trawĂŞ i teraz pozwoliÂłem sobie na maÂłe odstĂŞpstwo od tej reguÂły. MuszĂŞ przyznaĂŚ Âże ta ognista maÂłpka naprawde mi sie spodobaÂła, a zwÂłaszcza jej ostatnia ewolucja.
mi siê podoba i chimchar i turtwig, poniewa¿ w Diamond gra³em chimcharem a w platinum turtwigiem ale wbra³em chimchara bo Ognisty typ jest moim ulubionym ale jak ju¿ jest Infernepem to ma dobre skille, SzybkoœÌ, SP. Attack i attack lecz ma trochy ma³y Defence i SP. Defence
Sygnatura użytkownika
Macie jakieÂś kÂłopoty/Problemy/Pytania do gier pokemon FR/LF, G/S/C, P/D/Pt, rangers 2. Piszcie do mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak kaÂżde inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). PrzeglÂądarkÂą moÂżesz regulowaĂŚ warunki przechowywania cookies.