Przy okazji x.x
Teraz jako¶ tak siê nie wpl±cze i sorry o tym, ¿e zapomnia³em
Poza tym... z³y wybór.
A ¿eby nie by³o, zawsze uk³adam sobie rozwoje wydarzeñ, a wiêc to co siê teraz sta³o, by³o twoj± sprawk±. *Wcze¶niejsze siê nie liczy x3*
-----
Golbat po³kn±³ scyzoryk i nie by³ zadowolony tym rzutem. Wkurzony ruszy³ na Ciebie, a ty skamienia³e¶ i gdy mia³e¶ siê ju¿ witaæ z ¶mierci± dziewczyna rzuci³a siê na Ciebie i uratowa³a Ci ¿ycie. Uderzy³e¶ g³ow± w tward± ziemiê, ale na szczê¶cie nie by³o to nic powa¿nego, wiêc poczu³e¶ tylko ból. Golbat nie mia³ jednak ochoty odpuszczaæ, rzuci³ siê na Ciebie drugi raz i tym razem nie pomóg³ unik. Z³apa³ swoimi zêbami za twoje ramiê i... no có¿... zacz±³ piæ w powietrzu, a wiêc wisia³e¶ za ramiê w powietrzu, a ból by³ nie do wytrzymania. Krzycza³e¶ jak mordowany, szczerze mówi±c prawie tak by³o, bo jak nazwaæ wysysanie krwi... Chwilê pó¼niej Golbat siê najad³ i upu¶ci³ Ciê z wysoko¶ci oko³o jednego metra, ale jakim¶ cudem prze¿y³e¶ bez ¿adnych powa¿niejszych komplikacji stworzonych przez upadek. Je¶li chodzi jednak o uk±szenie, to jest gorzej. O wiele... bo krwawienie nadal trwa, a dziewczyna próbuje Ci pomóc. Chwilê pó¼niej przyszli twoi znajomi, ale teraz nie by³o im do ¶miechu.
- Bo¿e... Ica... jak siê czujesz? Wszystko dobrze? - Mówi Akira takim smutnym g³osem, jakby zaraz mia³a siê pop³akaæ, ale nie jest tak ¼le. Mo¿esz wstaæ, mo¿esz mówiæ, rozumiesz co do Ciebie mówi±, funkcjonujesz, jednak ból w rêce...
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Czyli on nie mia³ w¶cieklizny?
- Eh... chyba musimy wróciæ... jak wyjdziemy z jaskini wy siê prze¶picie, a ja pójdê do lekarza razem z pani± górnik. Mo¿e ma jakie¶ drobniejsze rany? - wyg³aszam przemowê z bohaterskim tonem umieraj±cego Rolanda - Fred, mo¿e potrenujesz moje pokemony w tym czasie w jaskini? Nie chcê, by które¶ z was traci³o co¶ przeze mnie - podpuszczam ciemnego przyjaciela, by podexpi³ mi poki
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Nie, nie mia³... czeka Ciê co¶, czego siê na 100% nie spodziewasz.
-----
Akira i Fred spojrzeli na siebie, jakby chcieli telepatycznie co¶ uzgodniæ, ale oboje kiwnêli g³owami i ju¿ wiedzia³e¶, ¿e z twojego podrywu na pani± górnik nic nie wyjdzie. Tak... mia³e¶ racjê... poszli z tob±. W sumie to mi³e, ¿e w razie potrzeby mo¿esz na nich polegaæ, ale pooodryw! Zepsuli go, a ty mia³e¶ takie dobre plany. No có¿... droga nie zajê³a d³ugo, ale krwawe szlaczki zostawi³e¶, a i nawet ból nie za bardzo ustêpowa³. Trzeba powiedzieæ, ¿e... no có¿... co¶ by³o ju¿ nie tak z t± rêk±.
- Dobra, jeste¶my - Powiedzia³ Fred trzymaj±c Ciê by¶ siê nie przewróci³ i patrzy³ na... wielki napis: Lecznica. - Wchodzimy
- Bo¿e! Co siê dzieje! - Tak, ta epicka reakcja... pani recepcjonistka podbieg³a do Ciebie, spojrza³a na ranê, a potem czym prêdzej podbieg³a do telefonu. Kilka s³ów i ju¿ kaza³a Ci jak najszybciej i¶æ do sali medycznej. Gdy tam doszed³e¶, pani doktor spojrza³a na Ciebie, twoj± ranê i z wielk± podniet± zapyta³a:
- Co Ci siê sta³o?
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
- Dziki Golbat z jaskini mi siê sta³! Boli koszmarnie, a jest coraz gorzej - skar¿ê siê na rêkê - mog³aby to pani ogl±dn±æ? Mam nadziejê, ¿e to nie jaka¶ trucizna czy co¶ w tym gu¶cie... - mówiê p³aczliwym g³osem, który jednak próbowa³em przerobiæ na g³os twardziela, nie uda³o siê!
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Pani doktor spojrza³a siê na ranê, zrobi³a zoom'a i z lekkim smutkiem powiedzia³a, ¿e nie jest to dobrze zapowiadaj±ca siê rana. Wiesz, by³a ona do¶æ g³êboka, a i dodatkowo dziwnie poszarpana.
- Dobra, opatrzymy to, a nied³ugo przyjdziesz na kontrolê. - Powiedzia³a pani dr i zabiera siê za banda¿owanie.
15 min i po sprawie
-----
Jaki gracz, taki odpis.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
-Nied³ugo to znaczy ile? Wie pani, dzisiaj zacz±³em swoj± podró¿, a ju¿ j± skoñczy³em... Czy mogê chocia¿ trenowaæ z pokemonem, czy raczej staraæ siê nie nadwyrê¿aæ rêki? - pytam pani doktor i ogl±dam swoj± rêkê - Tak w ogóle, to co siê z t± rêk± sta³o? Martwiê siê, bo pewnie nie bez powodu pani powiedzia³a, ¿e nie³adnie to wygl±da - zadajê pytanie z nadziej±, ¿e to nic takiego
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Pani doktor spojrza³a na Ciebie troszkê dziwnym spojrzeniem, a na takie na pewno nie zas³u¿y³e¶. Wiêc niczym dziwnym by³o to, ¿e atmosfera po pewnej minucie sta³a siê dziwna. Na szczê¶cie, nie trwa³a d³ugo. Doktor wsta³a i podesz³a do kalendarza, zmierzy³a go wzrokiem, a potem wyjmuj±c d³ugopis z kieszeni zaczê³a co¶ na wzór wyliczanki, która przypomina³a monolog szalonego profesora próbuj±cego przypomnieæ sobie jak±¶ recepturê.
- Wiesz... tak tu patrzê i s±dzê, ¿e móg³by¶ przyj¶æ tutaj jutro, a dzisiaj nie nadwyrê¿aj tej rêki, najlepiej by by³o, gdyby¶ siê wyle¿a³. - Mówi i wyprasza Ciê gestami z swojego gabinetu.
Koniec. Wizyta siê skoñczy³a, ty stoisz za drzwiami, a twoi znajomi patrz± na Ciebie smutnymi oczyma, które przepe³nione strachem i nadziej±, przyprawiaj± o md³o¶ci ka¿dego fana horrorów. Szczerze, te patrza³y zosta³y wyrwane z przes³odzonego romansu, którego nigdy, nikt nie zrozumie.
- No... - Zaczêli wszyscy równo... heh... ciekawe - to jak z twoj± rêk±? - Dokoñczyli, te¿ razem... chyba tego nie trenowali, no a mo¿e. Mniejsza z tym. Wa¿ne, ¿e przez t± chwilê poczu³e¶ siê wa¿ny na tyle, ¿e twoje ego i samoocena wzros³y do góry niczym poparcie PiS'u, gdy PO popar³o ACTA.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.