Pisa³em, ¿e mo¿e zacznê jaki¶ nowy projekt na boku no i zacz±³em. Projekt robiê sam.
Nowo¶ci
- Nowa fabu³a
- Nowe skrypty
- Nowe pokemony (4 i 5 generacja)
- Nowy uk³ad dróg
- Nowe lokacje
- Nowe startery
- Nowe postacie
- Nowi trenerzy i liderzy
- Dopiszê jak pomy¶lê :-)
Po skoñczeniu Pokemon Luna Nova, zacznê robiæ jego przeróbkê. Bêdzie ona nosi³a nazwê Pokemon Luna Plena i bêdzie siê ró¿ni³a trochê fabu³±, dzikimi pokemonami, i legendami.
Creditsy
-gbanshee (wymy¶lenie nazwy dla hacka i z³ego teamu, m±dre podpowiedzi)
Mapper ze mnie to nie najlepszy, wiêc mapki nie bêd± takie piêkne :-(
Za zrobienie sprita dziêkujê Alakazorowi z forum.pokemonpl.net
Trzy pokemony, które dostan± liczbê g³osów powy¿ej 6, to zrobiê im oddzieln± ankietê i to bêdzie fina³ g³osowania. Im wiêcej g³osów, tym szybciej zostanie wybrany starter co z tym idzie - zacznê szybciej skrypty robiæ (mam ju¿ intro w g³owie)
Zanim przejdê do skryptów, muszê jeszcze popoprawiaæ mapki (mam ju¿ gotowe wszystkie do pre-alphy, s± to 2 miasta i 3 drogi, ale zobaczycie je jak zagracie )
Tutaj link do g³ównego tematu na forum.pokemonpl.net:
TU
Wiesz, po co mamy siê rejestrowaæ na inne forum o pokach, by pogadaæ na temat twojego hacku, skoro mo¿emy pogadaæ o nim tutaj? Nie rozumiem tego, ale ok. Sam sprite profesora dobry, tylko... imiê ma dziwne.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
@EDIT3:
Zrobi³em mapkê regionu, aby ³atwiej by³o mi robiæ mapy
Mapki s± skupione na razie na rozmieszczeniu miast itp. (nie na grafice, dopiero dodam mapkê do romu jak bêdê przy 6 odznace, czyli Fly)
Zielone punkty to miejsca specjalne (jak np. Petalburg Woods), bêdzie ich zapewne wiêcej ni¿ na mapce
Oto mapki:
=
Która waszym zdaniem lepsza? Co zmieniæ? Piszcie
Zapraszam do g³osowania w ankiecie na starter hacka:
TU
Sygnatura użytkownika
Hey!
Ostatnio zmieniony przez PMKK 7 Maj 12, 20:21, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy
Druga wed³ug mnie lepsza, bêdzie wiêcej miejsc do odwiedzenia i mo¿e byæ ciekawiej. Lewa rêka u profesorka (ta z ballem) jako¶ tak dziwnie wygl±da ;/
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Kawasaki-kun 10 Maj 12, 19:11, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.