Wymy¶li³em jak sra*** i to nie s± ¿arty.
ok to wzie³o siê st±d ¿e jak zacz±³em graæ w jak±¶ grê u kolegi to j± wygrywa³em w ³atwy sposób i nazywali mnie bossem. doda³em imiê i siuuup to mój nick/
Szuka³am co¶ przy u¿yciu googli i jedyne co mi siê pokaza³o to "Czy chodzi³o Ci o: Keyra". Poprzekrêca³am kilka literek na wzór Kawaii_ i gotowe.
Sygnatura użytkownika
DCSerwis.bee.pl - Zapraszamy! Polskie centrum fanów Disney Channel
Ja tam my¶la³em o fajnym i krótkim nicku, i zacz±³em sk³adaæ. Poker? Nieeee... Nie pasowa³o.
Pokem?? Te¿ nie. No ale u¿y³em takiej jednej literki (tej co j± tygryski lubi± najbardziej) - X.
No i od Poke jest poxer.
Inaku¶ - có¿, zaczê³o siê od Naruto, gdzie w pierwszych odcinkach by³ Inari. Przekszta³ci³am to w ¿eñsk± formê na swoje potrzeby (na Narutowy PBF). Pó¼niej zmieni³am "r" na "k" i wysz³o Inaka. No i teraz jest zakoñczenie "ku¶" - takie s³odkie
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Afil.... hmmm... zaczê³o siê niewinnie od tego ¿e koledzy nazwali mnie ,,Afi'', a jaki¶ kole¶ skojarzy³ to z zespo³em ,,Feel'' i dodali jedn± literkê. No i ju¿....
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Blue?... Kole¿anka podsunê³a mi pomys³.. no i podoba³a mi sie ta postaæ z mangi.
Pó¼niej wyszukiwa³am jej obrazków na Devie i jako¶ tak wysz³o..
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Nie musicie przepisywaæ nicków ka¿dy bêdzie potrafi³ je znale¼æ.
Mój nick niestety nie pochodzi ani od kobaltu ani od zawodu zwanego powszechnie kowalstwem. Nienawidzê chemii i ciê¿kiej pracy.
Szykujcie siê bo to straszna historia:
Zaczê³a siê dawno temu kiedy nie by³o jeszcze Emeralda czy Fire Reda a mój brat by³ m³odszy. Ogl±da³ du¿o bajek. A ja jako kto¶ (starszy wtedy mia³em jakie¶ 10-12 lat) by³em osob± która siê z nim du¿o bawi³a ogl±da³a te bajki i takie tam. I m³ody*brat) nazywa³ mnie wtedy dwoma ró¿nymi imionami:
Tai( to od digimonów na pewno!) i...
Kowalt(nie mam pojêcia. Mog³o chodziæ o B-damena gdzie go¶ciu walczy³ Cobaltow± szabl± czy innym ostrzem. Brat m³ody a mówi³ jak us³ysza³).
To piewsze niezbyt mi siê podoba³o. A drugie zapamiêta³em i tak siê zacz±³em nazywaæ w ró¿nych grach, pbfach czy innych pierdó³kach.
Niedawno nick zakoñczy³ 7 lat. Jedyne co przez ten czas zmieni³em to zmniejszy³em pierwsz± literkê. Czasem spotkacie mnie z cyfr± 92 lub 1992 ale to ju¿ od roku narodzin,
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.