Najprawdopodobniej jestem pierwszym polakiem który zak³ada taki temat ; gdyby pokemony toczy³y wojnê z digimonami to kto by wygra³ i dlaczego ?
HAHAHAHA, PIERWSZY POLAK!? HAHAHAHAH!!! 37 TEMAT W MOIM ¯YCIU KTÓRY WIDZIA£EM O TYM WSZYSTKIM!!! HAHAHAHAHAH A¯ ¯A£UJÊ NIE NIE MAM TUTAJ PRAW BY ZMIENIÆ TWÓJ POST!!!!
Digimony i Pokemony to zupe³nie inna bajka od baaardzo dawna. Pokemony s± dla dzieci w wieku do lat 7, Digimony s± mrocniejsze co niekiedy i brutalniejsze, bardziej doros³e, ale du¿o ludzi to odpycha bo jak wiêkszo¶æ mylnie uwa¿a "Digimony to podróba poków, nie udana w dodatku. Cukierkowata i bez sensu".
hmm...podczas trwania ca³ego anime pokemon, ani jedna postaæ nie umar³a.W jednej serii digimonów ginie ich a¿ 5. Poki - nie ma nic, ¿adnego g³êbszego motywu prócz zostania mistrzem pokemon. Digimony - chêæ zemsty, odkupienia, walki za rodzinê, bliskich itd. Serio? Cuekirkowo¶æ w Digimonach?! JA NIE WIDZÊ CUKIERKOWATO¦CI W DRUGIM TYTULE!!! PRÊDZEJ W PIERWSZYM!!!
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 17 Czerwiec 12, 10:56, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy
HAHAHAHA, PIERWSZY POLAK!? HAHAHAHAH!!! 37 TEMAT W MOIM ¯YCIU KTÓRY WIDZIA£EM O TYM WSZYSTKIM!!! HAHAHAHAHAH A¯ ¯A£UJÊ NIE NIE MAM TUTAJ PRAW BY ZMIENIÆ TWÓJ POST!!!!
Najprawdopodobniej jestem pierwszym polakiem który zak³ada taki temat ; gdyby pokemony toczy³y wojnê z digimonami to kto by wygra³ i dlaczego ?
Digimony i Pokemony to zupe³nie inna bajka od baaardzo dawna. Pokemony s± dla dzieci w wieku do lat 7, Digimony s± mrocniejsze co niekiedy i brutalniejsze, bardziej doros³e, ale du¿o ludzi to odpycha bo jak wiêkszo¶æ mylnie uwa¿a "Digimony to podróba poków, nie udana w dodatku. Cukierkowata i bez sensu".
hmm...podczas trwania ca³ego anime pokemon, ani jedna postaæ nie umar³a.W jednej serii digimonów ginie ich a¿ 5. Poki - nie ma nic, ¿adnego g³êbszego motywu prócz zostania mistrzem pokemon. Digimony - chêæ zemsty, odkupienia, walki za rodzinê, bliskich itd. Serio? Cuekirkowo¶æ w Digimonach?! JA NIE WIDZÊ CUKIERKOWATO¦CI W DRUGIM TYTULE!!! PRÊDZEJ W PIERWSZYM!!!
Skoro uwa¿asz ¿e digimony s± dojrzalsze od pokemonów to dlaczego preferujesz pokemony ?
maxmix, poka¿ mi w zdaniu gdzie ja powiedzia³em ¿e je preferujê? hmm?
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Nikt by nie wygra³, bo to niemo¿liwe. Takie gdybania s± bez najmnejszego sensu...
szanse by³yby wyrównane , ale kto¶ by musia³by wygraæ
[ Dodano: 17 Czerwiec 12, 11:06 ]
DominLoL napisa³/a:
maxmix, poka¿ mi w zdaniu gdzie ja powiedzia³em ¿e je preferujê? hmm?
mo¿e w zdaniu tego nie napisa³e¶ ale skoro tworzysz poradniki na youtube o pokemonach oraz jeste¶ u¿ytkownikiem tego forum to chyba znaczy ¿e wolisz pokemony , mo¿e siê mylê ale tak to wygl±da
drogi maxmixie, udzielê ci odpowiedzi na to bardzo interesuj±ce zagadnienie, które brzmi:
Skoro nasz wielki Domin tak bardzo lubi Digimony, czemu siedzi tu a nie gdzie indziej? Otó¿ teraz udzielê ci odpowiedzi:
-Poradniki do gier z pokami robiê, BO OD GIER SIÊ POKI ZACZÊ£Y, A NIE OD GÓWNIANEGO ANIME. GRY Z POKAMI TO JEDYNE RPGI W JAKIE GRYWAM! czemu nie gram w digimony? A s³ysza³e¶ kiedy¶ o jakim¶ udanym tytule? nie? có¿, tutaj tak samo
-Przygodê z Digimonami zacz±³em pó³tora roku temu, aniem jest o kilkana¶cie klas lepszych, jest kilka for o digisach, ale s± jakie¶ takie....niemrawe, a ¿e mia³em tutaj ju¿ wygrzane miejsce, to sam rozumiesz
-Problem tych serii polega na tym, ¿e s± swoimi odwrotno¶ciami. Digimony to przede wszystkim Anime, a gry to s³abo wykonany dodatek.
Pokemony to g³ównie gry, a anime jest bardzo s³abym dodatkiem.
-koniec koñców, nie przeszkadza to nikomu byæ fanem kilkudziesiêciu rzeczy : O
Jestem fanem Poków, MLP, Sonica, Megaman'a, DMC, ME, Avatara, Digimonów, FMA i kilkudziesiêciu innych rzeczy w dowolnej kolejno¶ci, nie przek³adaj±c jednego nad drugie, i co? masz mnie nienawidziæ lub mam siê przeniesæ gdzie¶ indziej bo zmnieni³y siê mnie zainteresowania? pff, musia³bym byæ na 20 forach na raz, a tak jestem na jednym.
Pozatym, na tym forum o pokach gada siê g³ównie wtedy, gdy wyjdzie jaka¶ nowa gra lub kinówka albo co¶ w polsce siê dzieje z pokami, wiêc to forum jest tak pokemonowe, jak ty jeste¶ grecki, tylko z nazwy
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 17 Czerwiec 12, 11:18, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.