I w³a¶nie to jest w Tobie najgorsze. Kogo do jasnej cholery obchodzi, co odstawia³ durny Vulpi?! Kiedy ty siê cz³owieku nauczysz, ¿e PokeCollect to PokeCollect, tutaj mamy swoje zasady i rozumiemy rzeczy na swój sposób i mamy g³êboko gdzie¶ to co robi³ chocia¿by Vulpi kilka lat temu? Wszyscy doskonale wiedz±, ¿e Afil ¿artowa³, ale nie, ty musisz zrobiæ genialn± internwencjê, zbytnio odreagowaæ i broniæ tej lebiegi któr± wyznaczy³e¶ na administratora downloadu, basta!
PokeCollect to nie tylko Afil + 3 jego s³ug/buddy, a trochê wiêcej ludzi. Przyk³ad da³em, bo pierwszy mi przyszed³ do g³owy, a chcia³em daæ jakie¶ example. Lebieg± nie jest, bo on w przeciwieñstwie do Ciebie zrobi³ du¿o wiêcej dla Collecta. Nie wspominaj±c, ¿e nie robi sobie przerw od forum, tylko ca³y czas trwa z nami, za co nale¿y mu siê najwiêksz szacunek, bo nawet ja muszê czasem robi¶ sobie urlop od forum, gdy czytam takie jak te akcje.
Ale wiem, racjonalne argumenty nie dla Ciebie.
AfilekDebilek napisa³/a:
Nie wiem czy to zrozumia³e¶, ale jak na razie 4 osoby popieraj± mój humor, wiêc chyba nie po mojej stronie le¿y b³±d.
Genialne, czyli skoro 70% ludzi ogl±da zniekszta³cony obraz na panoramikach (bo nie rozumiej±, ¿e póki co jest okres przej¶ciowym kiedy prawie ka¿dy kana³ nadaje w inny sposób) to winno to byæ norm± ? Jak dobrze, ¿e w TV pracuj± ludzie którzy kieruj± siê logik± i sraj± na tych mato³ów co nie umiej± konfigurowaæ w³asnego telewizora...Poza tym skoro 4 ³obuzów bije jednego ch³opaka, to ONI maj± racjê ? Widzê, ¿e z Ciebie Afilku wyro¶cie niez³y Dres.
AfilekDebilek napisa³/a:
zwarzaj±c na to, ¿e Domina ju¿ wiele razy nazywa³em o wiele gorzej i to przy innych. Szkoda, ¿e wtedy uwa¿a³ to za ¿art, a wtedty by³o ca³kowicie odwrotnie ni¿ teraz.
I jeszcze jedno... jeszcze jedno...
Domin by³ jechany o wiele wcze¶niej, miêdzy innymi za to, ¿e jest zbytnio ¿ywio³owy, wybuchowy, jego emocje s± nieokrzesane... nie mówi±c o tym, ¿e szybciej robi, ni¿ my¶li.
Cz³ek nie krowa, pogl±dy swe zmienia, to ¿e w past by³o tak, nie znaczy, ¿e w present musi tak byæ nadal. Co do zarzutów - ogólniki. Proszê o linki które udowodni± mi Twoje tezy.
Poxer napisa³/a:
Raz. Wszyscy wiedz±, ¿e Ciebie siê da bardzo ³atwo sprowokowaæ i nie umiesz przyj±æ do siebie krytyki, wszelkiej.
Dwa. Wszyscy wiedz±, ¿e obra¿asz siê za byle co. Dlatego w³adza Ci siê nie nale¿y.
Trzy. My¶lisz, ¿e odwali³bym takie co¶, jak ty odwalasz, s³ysz±c co¶ tak banalnego jak "szczasz w gacie", na prawdê? Nie przyrównuj ludzi swoj± miar±, bo to z góry skazane na pora¿kê.
I proszê, je¶li to ma byæ obraza Pana Idealnego Administratora DominLoL'a, to poproszê warnik na wynos.
1. I co z tego ? Cecha charakteru ofiary, okre¶la, ¿e trzeba ja gnêbiæ ?
2. Nie, w³adza tym bardziej siê nale¿y. Nie ma nic gorszego ni¿ admin z nadmiernym poczuciem humoru, który dla zabawy edytuje co¶ tam userom. Lepszy taki flegmatyk jak Daru, ni¿ szaleniec pokroju Kapuczino.
3. Ale kiedy Afil przyrównuje swoj± miar± to okej, co ? Kali atakuje - dobrze. Kali musi siê broniæ - ¼le.
Poza tym - czy Wy my¶licie, ¿e ujdzie na sucho publiczne obra¿anie admina na forum ? ¯eby jeszcze by³y od razu przy tym jakie¶ argumenty....ALE NIE. Obra¿aæ to sobie mo¿na privem - na PW/gg, ale nie publicznie...jak ja siê z Daru nie zgadza³em, to nie robi³em mu publicznej siary tylko za³atwia³em to jak na ludzi przysta³o.
Poxer napisa³/a:
DominLoL napisa³/a:
ja ci to ju¿ wspomnia³em : dla mnie jeste¶ malutkim paprochem, to co o mnie my¶lisz jest w g³êbokim powa¿aniu, ja robiê swoje i nie oczekujê sympatii
A czy z takim nastawieniem bêdziesz dobrze sprawowa³ w³adzê? Nee.
Da siê, ale przyk³adów nie podam, bo znów bêdziesz siê dar³, ¿e tamto i owamto.
Nuukers napisa³/a:
@Domin i inni:
Nie chcê was specjalnie obra¿aæ, ale kiedy ja i Byaku/Afil prowadzimy wojny, k³ótnie, dyskusje na tematy, kiedy mamy ró¿ne zdania reakcja jest taka:
"-Nie spamcie na forum
-Macie GG
-Macie PW
-Macie Skype
-Macie cokolwiek innego, byle nie PC
-To nie ten temat
-To nie to miejcse na forum
-Po oc o tym piszecie?
-Zaraz polec± warny!
-Przestañcie! Natychmiast!
-To, ¿e masz inne zdanie, to nei znaczy, ¿e masz obra¿aæ kgo¶ innego
-Nie interesuje nas to!
-Co nas to obchodzi!
-Za³atwiaæ takie sprawy miêdzy sob±!
-Koniec z tym spamem!"
I wiele podobnych. My¶lê, ¿e wiêkszo¶æ mo¿e siê pod tym podpisaæ, prawda Domin??
I takie co¶ to jest konstruktywne co¶, co mo¿na przyj±æ do wiadomo¶ci. Linki jeszcze poproszê, bo jestem leniwy - albo sam to poszukam, ale wtedy dopiero jutro...zreszt±, Nuukersie nie bardzo rozumiem na jaki problem wskazujesz, wiêc jak Ci zale¿y, to skrobnij PW.
A Afilowi tyczasowo przywracam Nick, jutro pomy¶lê nad ci±giem dalszym kary.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie wiem czy to zrozumia³e¶, ale jak na razie 4 osoby popieraj± mój humor, wiêc chyba nie po mojej stronie le¿y b³±d.
Genialne, czyli skoro 70% ludzi ogl±da zniekszta³cony obraz na panoramikach (bo nie rozumiej±, ¿e póki co jest okres przej¶ciowym kiedy prawie ka¿dy kana³ nadaje w inny sposób) to winno to byæ norm± ? Jak dobrze, ¿e w TV pracuj± ludzie którzy kieruj± siê logik± i sraj± na tych mato³ów co nie umiej± konfigurowaæ w³asnego telewizora...Poza tym skoro 4 ³obuzów bije jednego ch³opaka, to ONI maj± racjê ? Widzê, ¿e z Ciebie Afilku wyro¶cie niez³y Dres.
AfilekDebilek napisa³/a:
zwa¿aj±c na to, ¿e Domina ju¿ wiele razy nazywa³em o wiele gorzej i to przy innych. Szkoda, ¿e wtedy uwa¿a³ to za ¿art, a wtedty by³o ca³kowicie odwrotnie ni¿ teraz.
I jeszcze jedno... jeszcze jedno...
Domin by³ jechany o wiele wcze¶niej, miêdzy innymi za to, ¿e jest zbytnio ¿ywio³owy, wybuchowy, jego emocje s± nieokrzesane... nie mówi±c o tym, ¿e szybciej robi, ni¿ my¶li.
Cz³ek nie krowa, pogl±dy swe zmienia, to ¿e w past by³o tak, nie znaczy, ¿e w present musi tak byæ nadal. Co do zarzutów - ogólniki. Proszê o linki które udowodni± mi Twoje tezy.
Poxer napisa³/a:
Raz. Wszyscy wiedz±, ¿e Ciebie siê da bardzo ³atwo sprowokowaæ i nie umiesz przyj±æ do siebie krytyki, wszelkiej.
Dwa. Wszyscy wiedz±, ¿e obra¿asz siê za byle co. Dlatego w³adza Ci siê nie nale¿y.
Trzy. My¶lisz, ¿e odwali³bym takie co¶, jak ty odwalasz, s³ysz±c co¶ tak banalnego jak "szczasz w gacie", na prawdê? Nie przyrównuj ludzi swoj± miar±, bo to z góry skazane na pora¿kê.
I proszê, je¶li to ma byæ obraza Pana Idealnego Administratora DominLoL'a, to poproszê warnik na wynos.
2. Nie, w³adza tym bardziej siê nale¿y. Nie ma nic gorszego ni¿ admin z nadmiernym poczuciem humoru, który dla zabawy edytuje co¶ tam userom. Lepszy taki flegmatyk jak Daru, ni¿ szaleniec pokroju Kapuczino.
3. Ale kiedy Afil przyrównuje swoj± miar± to okej, co ? Kali atakuje - dobrze. Kali musi siê broniæ - ¼le.
Poza tym - czy Wy my¶licie, ¿e ujdzie na sucho publiczne obra¿anie admina na forum ? ¯eby jeszcze by³y od razu przy tym jakie¶ argumenty....ALE NIE. Obra¿aæ to sobie mo¿na privem - na PW/gg, ale nie publicznie...jak ja siê z Daru nie zgadza³em, to nie robi³em mu publicznej siary tylko za³atwia³em to jak na ludzi przysta³o.
No wiêc tak...
1. Niez³y tekst z tym Dresem
2. Yh... ale¿ ja wcale tak nie twierdzê, ¿e skoro wiêkszo¶æ jest za czym¶, to tak powinno byæ. Tutaj raczej by³o nawi±zanie do tekstu, ¿e tylko mnie ruszaj± moje s³owa.
3. Argumenty? Hohoho... byæ mo¿e... no nie wiem... JEGO EMOCJONALNE PODEJ¦CIE DO ROMÓW I RZECZY Z TYM ZWI¡ZANYCH? A poza tym... wiêkszo¶æ argumentów by³a na Skype, ale wiesz... s³ów nie nagrywam ^ ^"
4.
1) Nie, to oznacza, ¿e ofiara jest ³atwiejsza w gnêbienu >:3 *Okrutny ¿art*
2) Ohohohohoooo... Ciekawe. Osobi¶cie wola³bym irytuj±cego admina, ni¿ kogo¶, kto w poczuciu obrazy zrobi co¶ tak g³upiego jak kiedy¶ Drago. Który bêd±c podirytowanym zbanowa³ mnie bez powodów ^ ^"
3) Hej, hej... to ty mnie poprosi³e¶ o to, bym powiedzia³, czy mi przeszkadza to, czy mnie siê nazywa "Debilkiem", czy nie.
5. Wybacz mi, jednak¿e, to Domin wola³ mnie blokn±æ na GG i zacz±æ pisaæ tutaj, prawda? ^ ^"
6. Ale ja ju¿ Avek sobie zrobi³em T.T
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ostatnio zmieniony przez Afil 22 Czerwiec 12, 21:57, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
a ja bym Ci siê PokeManku radzi³ w tym topicu zamkn±æ bo ani razu nie by³e¶ na PCSkype i nie wiesz jak tam jest. I masz teraz gówniane pojecie n/t i wysnuwasz wnioski nie zawsze prawdziwe.
no to tyle.
Ostatnio zmieniony przez Kojot 22 Czerwiec 12, 23:09, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Przynajmniej jest barwn± postaci±. Taki jego urok
PokeMan napisa³/a:
Domin ma du¿o cech charakteru, które czyni± go postaci± kontrowersyjna, ale je¶li chodzi o robotê admina/uploadera to dobrze wykonuje swoj± funkcjê.
PokeMan napisa³/a:
Nie powinienem tego komentowaæ, ale nie mogê siê powstrzymaæ.
Daru wielokrotnie nie odpisywa³ na moje istotne PW (czytaj: olewa³ mnie). Jego strata.
Co do Kapuczino to z nim mia³em wiele taræ na PPSie (o dziwo nigdy na PVF). Generalnie da siê z nim dogadaæ, ale ma swojego rodzaju odchy³y od normy (mo¿e to i dobrze). Zbyt czêsto postêpuje pochopnie. Na moda siê nadaje (IMO), ale na admina nie. Basta
PokeMan napisa³/a:
Najlepiej za³atwiaæ problemy w cztery oczki, a nie wyk³ócaæ siê na forum...
DominLoL napisa³/a:
ja ci to ju¿ wspomnia³em : dla mnie jeste¶ malutkim paprochem, to co o mnie my¶lisz jest w g³êbokim powa¿aniu, ja robiê swoje i nie oczekujê sympatii
Domin mówi podobne rzeczy do ka¿dego, kto go obra¿a/krytykuje. W sumie dobrze, ¿e zamiast prowadziæ wojny zajmuje siê PokeCollect. Choæ z drugiej strony czy takie odzywanie siê do u¿ytkowników jest godne admina ???
Nuukers napisa³/a:
@Domin i inni:
Nie chcê was specjalnie obra¿aæ, ale kiedy ja i Byaku/Afil prowadzimy wojny, k³ótnie, dyskusje na tematy, kiedy mamy ró¿ne zdania reakcja jest taka:
"-Nie spamcie na forum
-Macie GG
-Macie PW
-Macie Skype
-Macie cokolwiek innego, byle nie PC
-To nie ten temat
-To nie to miejcse na forum
-Po oc o tym piszecie?
-Zaraz polec± warny!
-Przestañcie! Natychmiast!
-To, ¿e masz inne zdanie, to nei znaczy, ¿e masz obra¿aæ kgo¶ innego
-Nie interesuje nas to!
-Co nas to obchodzi!
-Za³atwiaæ takie sprawy miêdzy sob±!
-Koniec z tym spamem!"
I wiele podobnych. My¶lê, ¿e wiêkszo¶æ mo¿e siê pod tym podpisaæ, prawda Domin??
Wiele (na pewno kilka) z cytatów, które tu poda³e¶ faktycznie pada w rozmowach i ucina dyskusjê.
JEGO EMOCJONALNE PODEJ¦CIE DO ROMÓW I RZECZY Z TYM ZWI¡ZANYCH?
Ale co jest w tym z³ego ? Czyli skoro wy nie zajmujecie siê tym czym ja, to mam Was wyzywaæ ?
Afil napisa³/a:
Osobi¶cie wola³bym irytuj±cego admina, ni¿ kogo¶, kto w poczuciu obrazy zrobi co¶ tak g³upiego jak kiedy¶ Drago. Który bêd±c podirytowanym zbanowa³ mnie bez powodów ^
No to masz mnie ja znam siê na tym i owym, i wiem, ¿e bany to ostateczna ostateczno¶æ wiêc zostawiam tê opcjê na naprawdê ciê¿sze przypadki.
Afil napisa³/a:
Wybacz mi, jednak¿e, to Domin wola³ mnie blokn±æ na GG i zacz±æ pisaæ tutaj, prawda? ^ ^"
Najwidoczniej przez GG siê nie dogadali¶cie i jestem sk³onny w to uwierzyæ, bo przez ostatnie godziny przekona³em siê jaki jeste¶.
Afil napisa³/a:
A poza tym... wiêkszo¶æ argumentów by³a na Skype, ale wiesz... s³ów nie nagrywam ^ ^"
Wasza strata, ¿e bawicie siê zabawk± która jest ulotna i marnuje Wasz czas. Teraz mo¿e tego nie zrozumiecie, ale kiedy¶ zrozumiesz o co mi chodzi.
Kojot napisa³/a:
a ja bym Ci siê PokeManku radzi³ w tym topicu zamkn±æ bo ani razu nie by³e¶ na PCSkype i nie wiesz jak tam jest. I masz teraz gówniane pojecie n/t i wysnuwasz wnioski nie zawsze prawdziwe.
Jakby¶ nie zauwa¿y³, to od kilku stron tematu, dyskusja toczy siê o czym¶ innym ni¿ PCSkype. A ja wysnuwam wnioski na podstawie tego co mogê przeczytaæ. Jak kto¶ jest sprytny, ¿e pisze, ¿e na ¿ywo to co¶ tam co¶ tam i w ogóle s³oñ w ogródku, to sorry. W wirtualu, to jednak najwiêksz± moc ma tre¶æ pisana, a nie b^óg wie co innego, czego nie mam mo¿liwo¶ci zweryfikowaæ.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Osobi¶cie wola³bym irytuj±cego admina, ni¿ kogo¶, kto w poczuciu obrazy zrobi co¶ tak g³upiego jak kiedy¶ Drago. Który bêd±c podirytowanym zbanowa³ mnie bez powodów ^
No to masz mnie ja znam siê na tym i owym, i wiem, ¿e bany to ostateczna ostateczno¶æ wiêc zostawiam tê opcjê na naprawdê ciê¿sze przypadki.
Wiadomo, ¿e PokeMan za byle co nie banuje.
PokeMan napisa³/a:
I zobaczymy czy bêdzie wzglêdem Ciebie Afilu irytuj±cy...
JEGO EMOCJONALNE PODEJ¦CIE DO ROMÓW I RZECZY Z TYM ZWI¡ZANYCH?
Ale co jest w tym z³ego ? Czyli skoro wy nie zajmujecie siê tym czym ja, to mam Was wyzywaæ ?
Afil napisa³/a:
Afil napisa³/a:
Wybacz mi, jednak¿e, to Domin wola³ mnie blokn±æ na GG i zacz±æ pisaæ tutaj, prawda? ^ ^"
Najwidoczniej przez GG siê nie dogadali¶cie i jestem sk³onny w to uwierzyæ, bo przez ostatnie godziny przekona³em siê jaki jeste¶.
Wiêc go poda³em i nie wiem gdzie ty widzia³e¶, i¿ mówiê o tym, ¿e jest to z³e. PEACE!
2. To dobrze, tak to dobrze. Szkoda, ¿e chyba nie zosta³o zrozumiane tutaj to, ¿e nie mam na my¶li nikogo... szkoda...
3. No i w³a¶nie najzabawniejsze jest to, ¿e nie... nawet nie mia³em mo¿liwo¶ci do niego napisaæ. Mo¿esz siê nawet sam go zapytaæ, choæ obawiam siê, ¿e nasz Domin bêdzie broniæ siê argumentem; Bo spamili mi na temat romów. Choæ... mo¿e te¿ po ludzku sk³amie i powie, ¿e nie wiadomo od jakich osób go zwyzywa³em. Tak... choæ to by na pewno wyklucza³o to, o czym mówi³ on sam wcze¶niej... kurcze nooooo... to jest tak zawi³e jak makaron w spaghetti T.T
Conquest napisa³/a:
PokeMan napisa³/a:
Afil napisa³/a:
PokeMan napisa³/a:
1. Nom, k±¿dy to wie.
2. Conquest, powied¼ mi proszê, co to niby ma tutaj znaczyæ? x3 Je¶li uwa¿asz, ¿e ten nick, który mia³em chyba przez 2h mnie irytowa³, to siê mylisz. Mam nawet na niego Avek, huehuehue. I mia³em z niego niez³y ubaw
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
PokeMan napisa³/a:
1. Nom, k±¿dy to wie.
2. Conquest, powied¼ mi proszê, co to niby ma tutaj znaczyæ? x3 Je¶li uwa¿asz, ¿e ten nick, który mia³em chyba przez 2h mnie irytowa³, to siê mylisz. Mam nawet na niego Avek, huehuehue. I mia³em z niego niez³y ubaw
Chodzi mi o cytat:
PokeMan napisa³/a:
A dok³adnie o "ci±g dalszy kary". Chodzi³o o to czy bêdzie irytuj±cy, ale i tak i tak nikt nie rozumie moich intencji
Jednak nie traktuj tego jako ataku na Twoj± osobê. Nie wiem o co chodzi w sprawie, tylko komentujê ogólniki
A dok³adnie o "ci±g dalszy kary". Chodzi³o o to czy bêdzie irytuj±cy, ale i tak i tak nikt nie rozumie moich intencji
Jednak nie traktuj tego jako ataku na Twoj± osobê. Nie wiem o co chodzi w sprawie, tylko komentujê ogólniki
Spoko, spoko. To rozumiem x3
Ale serio, nie zaczai³em, ¿e chodzi o "ci±g dalszy", wiêc sorryyy~`.
I jeszcze jedno... ZJEM TWOJ¡ DUSZÊ! CHCIA£E¦ MNIE ZAATAKOWAÆ! TY NIEDOBRY CZ£OWIEKU TY! JAK ¦MIA£E¦! Nie no, chill out. x D
Nie zabijê Ciê przecie¿, a wiêc i dlaczego mia³bym odbieraæ to jako atak? x D
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
A mi siê wydaje, ¿e ty Poke nie rozumiesz jednej istotnej rzeczy. Domin sprawuje swoj± robotê jako uploader ca³kiem dobrze, jednak fakty s± takie. Ch³opak jest niedojrza³y i nie ma dystansu do siebie, umie tak bardzo siê zirytowaæ jakim¶ bana³em, ¿e by to wp³ynê³o na jego os±d w sprawach administracyjnych, który powinien byæ bezstronny i uczciwy. Przegina ostro w niektórych kwestiach, zazwyczaj niedotycz±cych jego.
Jest nieodpowiednim cz³owiekiem do pe³nienia wszelkich funkcji administracyjnych na tym forum, kurka maæ! Zrozum, ¿e opinia forumowiczów jest istotna, bo jakby Afil odszed³ to za nim poszed³by stary Collect, a wtedy by¶cie zostali z niczym, bez MG, bez wiêkszo¶ci postów, forum by pad³o.
I wyt³umacz mi, zachowanie Afila nie by³o jakim¶ wielkim grzechem czy z³± rzecz±, tak± z tych których-siê-nie-robi-w-internecie, tylko ¿artem, który by³ przyjacielski i nie mia³ zamiaru wkurzyæ kogokolwiek. A Domin raban, ¿e on taki ura¿ony i teraz rêka mu nie bêdzie lekka. I b³agam, niech mi kto¶ wyt³umaczy, jaki sens maj± teraz gro¼by zdjêcia go ze stanowiska MG, co by by³o nie do¶æ, ¿e strza³em w stopê dla forum, bior±c pod uwagê politykê typu "Inwestujmy w PBF!", co po ludzku niezwi±zan± z tematem i bezpodstawn± niesprawiedliwo¶ci±?
Ostatnio zmieniony przez Poxer 23 Czerwiec 12, 12:04, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.