Najbardziej boli, ¿e w 10 chapterze bohater walczy o odznakê i nie z przymiotnikami piszemy razem :/. Ramka taka dziwna, gdzieniegdzie ¼le ustawione kadry a "ziemny promieñ" ownzi "Chydro P±pe". 10 chapter i ewolucja. Argumenty te potwierdzaj± i¿ owy komiks to ¿enada. Po prostu gdyby¶cie wcze¶niej zrozumieli nie musia³bym dalej tutaj pisaæ.
Móg³bym tak wymieniaæ w nieskoñczono¶æ ale tego jest a¿ 10 chapterów!!!!!!!!!!!!~ i mi siê nie chce ;o.
Dobrze i tak uczê siê pierwszy komiks.Poprawie b³êdy wytyczaj na PW ok.A teraz k³ótnia zakoñczona.
B³êdy robiê tylko ze zmêczenia ,czasami.Nie czepiajcie siê tego ¿e np"Bende" napisa³em bez "ê" bo bohater ... dopiero siê wszystkiego uczy wiêc niektóre b³êdy ¶wiadome staram je poprawiaæ.
Wszystkie b³êdy we wszystkich Chapterach popoprawiaæ we wtorek / ¶roda.
Zwiêksze czcionkê aby by³a bardziej czytelna w poprzednich partach i popoprawiam literówki.
Jest to komiks wymy¶lony przezemnie.<SPACJA>Poni¿ej zamieszczam pliki... .<SPACJA>Je¶li sie wam spodobaj± zrobie ich wiêcej...<SPACJA>Ale to niebawem...
Dziêkujê za rady...
Specjalne podziêkowania:Maron,DL27,Mentor.
Jakby czêsci komiksu wygas³y piszcie mi na PW to od nowa wgram.
¯yczê mi³ego ogl±dania
@edit
Jak znalaz³e¶ jaki¶ b³±d to pisz na PW.<SPACJA>Tu zostaj± wystawianie tylko komentarze negatywne/pozytywne badz neutralne.Party od 6 maj± wiêksze litery.Party od 7 w górê maj± ju¿ lepsz± grafikê (Ramki,<SPACJA>Bardziej wybalansowane ataki)
Czekam na dalsze
Neutralny
Niektórzy nie czytaj± jak to widz±, wiêc proszê popraw to (PW czasami zamula)
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.