Mi podobaj± siê wszyscy, no mo¿e z wyj±tkiem tych Sinnohowych
Tutaj muszê siê z Tob± zgodziæ, dla mnie Sinnoh te¿ nie ma siê pod tym wzglêdem czym popisaæ :<
Conquest napisa³/a:
Polemizowa³bym, bo przecie¿ najlepszym mistrzem jest ten z Kanto/Johto - Lance...
Wiadomo, ¿e jak zwykle nie masz racji, Lance mo¿e byæ co najwy¿ej na drugim miejscu Ale w sumie fajna by by³a walka pomiêdzy nimi, z jednej strony trener smoków, z drugiej stalowych Pokemonów... Znów mo¿na za³o¿yæ kolejny temat jakie walki chcia³oby siê zobaczyæ?
Conquest napisa³/a:
Flejm time?
Ko¶ci zosta³y rzucone, krew siê poleje
Drewko napisa³/a:
(Ps. Te¿ uwa¿am ¿e Wallace to dobry champion *Trollface*)
Chyba siê nie zrozumieli¶my, mi chodzi³o o Stevena ^.^'
Mi podobaj± siê wszyscy, no mo¿e z wyj±tkiem tych Sinnohowych
Tutaj muszê siê z Tob± zgodziæ, dla mnie Sinnoh te¿ nie ma siê pod tym wzglêdem czym popisaæ :<
lexsiso napisa³/a:
Conquest napisa³/a:
Polemizowa³bym, bo przecie¿ najlepszym mistrzem jest ten z Kanto/Johto - Lance...
Wiadomo, ¿e jak zwykle nie masz racji
A w cytacie wy¿ej przyzna³a¶ mi racjê Prawda jest taka, ¿e wystarczaj±co czêsto mam racjê
lexsiso napisa³/a:
Lance mo¿e byæ co najwy¿ej na drugim miejscu Ale w sumie fajna by by³a walka pomiêdzy nimi, z jednej strony trener smoków, z drugiej stalowych Pokemonów... Znów mo¿na za³o¿yæ kolejny temat jakie walki chcia³oby siê zobaczyæ?
Pewnie mo¿na
lexsiso napisa³/a:
Conquest napisa³/a:
Flejm time?
Ko¶ci zosta³y rzucone, krew siê poleje
Cytujesz mnie z GG? No to let's flame
lexsiso napisa³/a:
Drewko napisa³/a:
(Ps. Te¿ uwa¿am ¿e Wallace to dobry champion *Trollface*)
Chyba siê nie zrozumieli¶my, mi chodzi³o o Stevena ^.^'
Podobnie jak Drewko s±dzi³em, ¿e chodzi³o Ci o Wallace'a...
Zale¿y od przyjêtych kryteriów. Czy to ma siê tyczyæ wy³±cznie stworków, ca³okszta³tu (manga, anime i wszelkie postacie), czy jeszcze czego¶ innego.
Je¶li chodzi o same stworki, to moim zdaniem generacja I naprawdê do dzi¶ siê broni za sw± oryginalno¶æ, paletê kolorów i prostotê.
Je¶li za¶ idzie o ca³okszta³t jako taki, to z tych podanych w ankiecie najlepsza bêdzie I i III (zarówno w grach, mandze, jak i anime), oraz V (g³ównie w grach, w mandze ¶rednio, a o anime nawet nie wspomnê, choæ tragedii nie by³o). Przyda³oby siê od¶wie¿yæ ankietê.
Ostatnio zmieniony przez Ertix 9 Listopad 21, 04:13, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.