Có¿, jutro jadê na zielon± szko³ê i nie wiem czy bêdzie tam jaka¶ kafejka, ale bardzo w±tpiê
Chcia³bym prosiæ, abym móg³ zrobiæ zapisy po powrocie ( czyli w pi±tek ), bo uwa¿am, ¿e gdybym otworzy³ je teraz, to nie mia³oby sensu, bo i tak nie móg³bym nic zrobiæ.
Z telefonu nie mogê, bo wolno chodzi i du¿o z¿era.
Tak wiêc proszê o wyrozumia³o¶æ i nie usuwanie mnie na wstêpie z tej jak¿e szlachetnej pozycji do której zas³u¿y³em za 4 razem.
Có¿, jutro jadê na zielon± szko³ê i nie wiem czy bêdzie tam jaka¶ kafejka, ale bardzo w±tpiê
To musiala byæ bardzo zielona
James18 napisa³/a:
Chcia³bym prosiæ, abym móg³ zrobiæ zapisy po powrocie ( czyli w pi±tek ), bo uwa¿am, ¿e gdybym otworzy³ je teraz, to nie mia³oby sensu, bo i tak nie móg³bym nic zrobiæ.
Po¶piech bardzo rzadko jest wskazany. Dobrze, ¿e poinformowa³e¶
James18 napisa³/a:
Tak wiêc proszê o wyrozumia³o¶æ i nie usuwanie mnie na wstêpie z tej jak¿e szlachetnej pozycji do której zas³u¿y³em za 4 razem.
Co siê odwlecze to nie uciecze (zarówno pe³nienie funkcji MG, jak i usuniêcie z niej ).
James18 napisa³/a:
Aha, dobrze bardzo dziêkuje. <Jakbym zna³ adresu mo¿e bym widokówkê wys³a³ ;) >
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.