S± ludzie, którzy mog± nie wiedzieæ do czego to forum podforum czy cokolwiek by to nie by³o s³u¿y wiêc przybywam jak Super S by wam to wyt³umaczyæ.
Aukcje - to chyba ka¿dy rozumie, gracz napis³by co chce sprzedaæ, a reszta to licytuje itd.
Day Care - oddajecie tu swoje poki pod opiekê, oczywi¶cie nie za darmo .
Trade Center - wymiana pokami, kto¶ pisze, ¿e zchce siê wymieniæ pokami np. Zubat za Ghastly. Zg³asza siê kto¶ kto ma Gastlyego i chce mieæ Zubata, no i zamieniaj± siê wpisami z sygnatur, ale bez krêtactw!
No mam nadziejê, ¿e je¿eli kto¶ czego¶ nie wiedzia³ to wszystko wyt³umaczy³em.
Wasz Xillor.
PS: NIE PISAÆ TUTAJ!!!
[ Dodano: 17 Kwiecieñ 10, 21:41 ]
Doda³em ankietê, aby¶cie zadecydowali o tym czy chcecie te dzia³y.
S± ludzie, którzy mog± nie wiedzieæ do czego to forum podforum czy cokolwiek by to nie by³o s³u¿y wiêc przybywam jak Super S by wam to wyt³umaczyæ.
TurboDymoMen by³ lepszy
Xillor napisa³/a:
No mam nadziejê, ¿e je¿eli kto¶ czego¶ nie wiedzia³ to wszystko wyt³umaczy³em.
Tak. Bardzo¶ ³askaw. Dziêkuje Ci lud Collecta
Xillor napisa³/a:
Wasz Xillor.
Ju¿ nie nasz
Xillor napisa³/a:
PS: NIE PISAÆ TUTAJ!!!
Jestem w³adza i mogê sobie pozwoliæ
Xillor napisa³/a:
Doda³em ankietê, aby¶cie zadecydowali o tym czy chcecie te dzia³y.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.