Dotychczas bywa³o, ¿e gracze zapisywali siê tylko po to aby sobie nabiæ posty, wiêc mo¿na by to ukróciæ, pytanie tylko czy to nie os³abi PBF’u? ja bym zostawi³ t± decyzje Legendsowi, prowadzi PBF i jest za niego odpowiedzialny, On najlepiej wie czy to wpisuje siê w jego „pebeefiarskie” palny czy te¿ nie. po za tym czy¿ nie mamy powa¿niejszych zmartwieñ na forum?
Nie.
W PBF ludzie wk³adaj± trud, wysi³ek i zaanga¿owanie. Nie straszny im leñ, robi± co mog± ¿eby siê "pobawiæ", "umiliæ" siedzenie na forum. Wrzucaj± w to ca³y zapa³, robi± co mog±. Swojego rodzaju satysfakcj± mog± byæ dla nich liczniki postów, rangi.
A co teraz? Odbierzecie im wszystkim to, co przynosi im "dumê"? To co ich podnosi na duchu w niechêci? Chcecie pozbawiæ ich swojego rodzaju nagrody za aktywny udzia³ w PBFie? To jest zachowanie na miano reva, a nawet vulpa. Zrobili swoje, to teraz bêd± mieli mniejszy licznik.
A jak to siê ma do takiego Centrum Pomocy, czy innych spamarni? W PBFie padaj± i9nteligentniejsze posty ni¿ w poradach, problemach, dyskusjach o niczym. Poprawna interpunkcja i ortografia przegra ze spalonym s³ownikiem? Nie fair.
Zatem, jestem na nie.
<ironia>A tak w du¿ym skrócie, to ¿al mi tych ~300 postów które znikn± mi z licznika : D.</ironia>
Niekoniecznie, nie ka¿dy bêdzie wiedzia³ od razu, ¿e PBF siê nie liczy
Legends napisa³/a:
Wrzucaj± w to ca³y zapa³, robi± co mog±.
Niepotrzebnie.
Legends napisa³/a:
To jest zachowanie na miano reva, a nawet vulpa.
O nie kolego, takim zachowaniem by³oby wykonanie wyroku bez konsultacji, a jak widzimy - jest taka w postaci 3 tematów ( z czego "zwykli" widz± tylko 1 )
Legends napisa³/a:
Poprawna interpunkcja i ortografia przegra ze spalonym s³ownikiem?
Chcia³e¶ powiedzieæ - produkcja kontentu tylko dla 2 osób, bo reszta ma z tego na 99% zero korzy¶ci przegra z mniej lub bardziej sensownymi informacjami przeznaczonymi dla szerszego ogó³u na dodatek tworzonymi przez wiêcej ni¿ 2 osoby.
Na koniec decyzja : NIE. Taki wymys³ by³ dobry 5 lat temu, kiedy PBF by³ marginalnym dodatkiem, ale nie teraz kiedy trzeba z przykro¶ci± stwierdziæ, ¿e jest jedyn± baz± na której mo¿na w miarê co¶ zbudowaæ.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Jaasne. Tylko debil od razu zauwa¿y ¿e Nen straci³ jakie¶ 2000 postów : ).
Mi chodzi³ o nowych
A poza tym to jego wina, trzeba by³o spamiæ w innych dzia³ach
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Bardzo¶ Pan ³askaw. Nie wiem jak sie odwdziêczê
Legends napisa³/a:
Nie.
W PBF ludzie wk³adaj± trud, wysi³ek i zaanga¿owanie. Nie straszny im leñ, robi± co mog± ¿eby siê "pobawiæ", "umiliæ" siedzenie na forum. Wrzucaj± w to ca³y zapa³, robi± co mog±. Swojego rodzaju satysfakcj± mog± byæ dla nich liczniki postów, rangi.
A co teraz? Odbierzecie im wszystkim to, co przynosi im "dumê"? To co ich podnosi na duchu w niechêci? Chcecie pozbawiæ ich swojego rodzaju nagrody za aktywny udzia³ w PBFie? To jest zachowanie na miano reva, a nawet vulpa. Zrobili swoje, to teraz bêd± mieli mniejszy licznik.
A jak to siê ma do takiego Centrum Pomocy, czy innych spamarni? W PBFie padaj± i9nteligentniejsze posty ni¿ w poradach, problemach, dyskusjach o niczym. Poprawna interpunkcja i ortografia przegra ze spalonym s³ownikiem? Nie fair.
Zatem, jestem na nie.
Podej¶cie, jakiego mogli¶my siê spodziewaæ po opiekunie PBFu. Wszak te¿ by³bym na "nie".
Legends napisa³/a:
<ironia>A tak w du¿ym skrócie, to ¿al mi tych ~300 postów które znikn± mi z licznika : D.</ironia>
Mi siê wydaje, ¿e nie taka ironia ; )
PokeMan napisa³/a:
Drago napisa³/a:
czy to nie os³abi PBF’u?
Niekoniecznie, nie ka¿dy bêdzie wiedzia³ od razu, ¿e PBF siê nie liczy
PokeMan napisa³/a:
A poza tym to jego wina, trzeba by³o spamiæ w innych dzia³ach
Ale troll XP Racjê tak czy inaczej ma, bo PBF powinien byæ co najwy¿ej dodatkiem, a nie wiod±cym produktem
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.