To, ¿e kiedy jest SB to ludzie pisz± w nim, a nie na forum.
Masz racje, bo jak SB NIE BYLO to ludzie wprost RZUCALI sie na tematy zeby pisac tony postow!
Cytat:
Tak to nikt nie pisze. Mo¿na napisac co na nim by³o. Kto by³ hegemonem itp.
Uwaga uwaga, to byl taki zabieg stylistyczny nazwyajacy sie WYOLBRZYMIENIEM sluzacy do tego zeby zwrocic komus na cos uwage. Ponadto rly, posty pisze sie po to, zeby ktos je czytal. A kogo interesuje kto byl hegemonem na forku co trwalo 2 tyg kilka lat temu?XD Dlatego PC jest tak szambiaste ostatnio bo po prostu nie ma nic ciekawego do czytania.
Cytat:
Usuwaæ to sobie mo¿esz offtop
o.O Kiepski diss.
Eny³ej, widze, ze ta banda twardoglowych tytulujaca sie adminsitracja PokeCollect nadal ma gleboko w powazaniu to, ze w wyniku ich watpliwej jakosci propagandy i zwracania uwagi na administracje a nie na uzytkownikow, forum wyraznie traci. I zarzucanie mi jakimis statsami z Gugl Anala nic nie da, bo widac, ze to jedno wielkie wykopalisko TYLKO DLATEGO ze administracja (a konkretnie administrator) WYMUSZA co maja robic uzytkownicy na forum, ktore uwaza, za swoja wlasnosc (do tego stopnia, ze pisze posty o tym ze wszedl na jakies inne forum lol ). Mysle, ze zmiana nastawienia w tej kwestii moze wyrwac PC z szambodo³ka w ktorym sie znajduje od ponad roku. No i najwyrazniej to czy SB jest czy go nie ma zbyt wiele nie zmienia. Trzeba dawac ludziom to co chca, nie chca pisac postow - trudno. Trzeba wymyslic cos innego zeby ich sciagnac, a nie na sile zmuszac i pisac, ze '³ozeju szo³tboks tera jes to nikt o Aszu jusz nie pisze, borze ¶winty'.
Poza tym cycat z wyzej:
Cytat:
Otó¿ jak w zawoalowany sposób stwierdzi³em wcze¶niej, obecna sytuacja jest niekomfortowa i zdajê sobie z tego spraw, choæ jest jedynym znanym mi sposobem na to forum. Mi te¿ nie sprawia przyjemno¶ci wymuszanie na userach pisania postów
Ciagle tylko JA. JA stwierdzilem, MI nie sprawia przyjemnosci sratatata. Moze zamiast JA uzyc WY co?
Ostatnio zmieniony przez De 31 Grudzieñ 12, 13:04, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Czyli bior±c do kupy, i tak 2x wiêcej osób, ni¿ na Revivalu
Pisanie z Optysiem to walka z wiatrakiem, bo ten go¶æ nie rozumie, ¿e forum nie ma opieraæ siê na flejmach, tylko na postach na temat, a teraz tylko takie s±
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 1 Styczeñ 13, 16:15, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Czyli bior±c do kupy, i tak 2x wiêcej osób, ni¿ na Revivalu
Dok³adnie
PokeMan napisa³/a:
Pisanie z Optysiem to walka z wiatrakiem, bo ten go¶æ nie rozumie, ¿e forum nie ma opieraæ siê na flejmach, tylko na postach na temat, a teraz tylko takie s±
Forum s³u¿y do pisania postów. Po co ich ¶ci±gaæ skoro maj± nie pisaæ?
Czyli innymi slowy, chcesz sobie posciagac ludzi, ktorzy beda pisac w taki sposob jaki Ty sobie wymysliles tak?:) Bo to wlasnie wynika z tego mowisz.
Ponadto rly, Collectowi tez nie wiedzie sie dobrze, skoro co wchodze to nie powstaja nowe tematy a jedynie widze odkopy. Czyli najwyrazniej Wasza polityka nie dziala wcale, bo jedyna aktywnosc wyraza kolko wzajemnej adoracji Pokemana, ja i crackers. Chyba, ze o to Wam chodzilo, ale jesli tak to zrobcie sobie zamkniete forum i tyle.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.