POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
2 Czerwiec 13, 07:25
Weso³ych ¦wi±t
Autor Wiadomo¶æ
PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 4 Luty 13, 07:23   

De napisa³/a:
Czyli innymi slowy, chcesz sobie posciagac ludzi, ktorzy beda pisac w taki sposob jaki Ty sobie wymysliles tak?:) Bo to wlasnie wynika z tego mowisz.

Nie, nie wynika. Ty pisanie o Pokemon, nazywasz moim sposobem ? To nielogiczne i idiotyczne, bo jako¶ 10 lat temu (z tego co widzê na WebArchive) ludzie z natury pisali TYLKO o Pokemon na pokeforach.

A co do Shoutboxa...zapomnia³em spisaæ jego tre¶æ i przepad³y ju¿ shouty z sylwestra, zosta³y tylko te od 5 stycznia:
Kod:
 e [Sob 11:33] Inaka:  Weekend jest, nie ma odkopków xD
e [Sob 14:47] Conquest:  mam prawo do urlopu : P
e [Sob 17:21] Conquest:  ale jeszcze nie skorzystam xD
e [Sob 22:39] kowalt:  Conquest nie bój nic. Gadaæ i upominaæ ka¿dy potrafi. Tak samo jak marudziæ. A ¿eby wzi±æ siê za uczciw± robotê jeden z drugim to nie :P
e [Nie 19:47] Inaka:  Nie lubiê odkopków. Po prostu jak ju¿ to wolê tworzyæ nowe tematy.
e [Nie 20:52] kowalt:  W niektórych przypadkach masz racjê. Ale s± te¿ tematy w których mo¿na siê wypowiadaæ mimo i¿ nikt naniego nie odpowiedzia³ przez pare michów. Takie cu¶ jak Ulubiony stworek czy ulubiona gra na przyk³ad.
e [Wto 16:57] Drewko:  O, Krzyczypud³o wróci³o, jest mi wiêc bardzo mi³o :D
e [Wto 18:02] Inaka:  Tzn. do odkopków w takich tematach nic nie mam. To chyba oczywiste, ¿e po hugona nam 3 czy 4 tematy o ulubionym Poku.
e [Sob 10:13] Opticum:  LOSOWY POST
e [Sob 10:13] Opticum:  NOWA GENERACJA VI SEREBII CONFIRMED NIE MOWICE POKEMANOWI BO KAZE NAM ROZMAWIAC NA FORUM, XERNEAS CONFIRMED
e [Sob 17:45] PokeMan:  Toæ ju¿ rozmawiaj± o tym na forum :) co mnie cieszy
e [Sob 20:22] kowalt:  Nie chce mnie siê ci±gn±æ dyskusji o wersjach z lektorem/dubbingiem naspiami. Raz ¿e nie mam ochoty dwa ¿e ani ja do niczego nie przekonam nikogo ani nikt mnie. Ale wiedz ¿e przeczyta³em i wzi±³em sobie wiêkszo¶æ do serca.
e [Sob 20:28] PokeMan:  Mi³o :)
e [Sob 21:19] Inaka:  Nyan. podstawy rysowania Vapka i Nidorinki opanowane ._." Tera jeszcze tut do kolorów i chyba zaprezentujê koñcowy efekt
e [Sob 21:19] Inaka:  *koñcowy efekt na forum
e [Sob 21:26] Conquest:  czekamy :)
e [Nie 0:09] kowalt:  z niecierpliwo¶ci± czekamy drogi Conque¶cie :)
e [Nie 20:25] Conquest:  z wielk± : P
e [Pon 1:00] kowalt:  I to bardzo wielk± :P
e [Wto 17:44] Inaka:  Boje siê was ._.
e [Wto 18:42] kowalt:  Chyba s³usznie ;)
e [Sro 16:39] Conquest:  powiem wiêcej: napewno : P
e [Sro 17:59] kowalt:  Ale z drugiej strony to czy my jeste¶my straszni. Nie mówi mi ¿e nie da³aby¶ przytulasa Conquestowi ;)
e [Czw 18:56] Opticum:  gay alert
e [Czw 19:06] kowalt:  A co chcesz siê do³±czyæ? Zaproponowa³em Inace przytulasa z Conquestem. Ale skoro w tobie drzemie inna natura to trudno :P
e [Sob 14:06] Inaka:  Nigdy w ¿yciu :P Ja siê nawet przed Nid czu³am stresowana ._."
e [Sob 16:41] kowalt:  Przy Nid ka¿dy by siê pewnie tak czu³ :) W koñcu gdyby nie ona to ma³o kto ci±gn±³by dalej zainteresowanie mang±.
e [Sob 17:32] Conquest:  Jak ja kogo¶ stresujê, to jestem lepszy ni¿ zawsze my¶la³em :vabi:
e [Pon 0:03] kowalt:  Zobaczcie ¿e wystarczy jeden nowy u¿ytkownik by forum zaczê³o têtniæ ¿yciem. Co by by³o gdyby tych u¿ytkowników pojawi³o siê nagle piêtnastu?
e [Pon 6:43] PokeMan:  Problem w tym, ¿e odwiedzaj±cy s± i to du¿o, tylko nie pisz±. Revival ma wiêcej uu ni¿ my, ale pisze tam mniej ni¿ u nas
e [Pon 20:46] Conquest:  Pokemoniak, kochamy Ciê (jak brata, zaznaczam, aby unikn±æ nadinterpretacji tego go¶cia od okularów xD ) :D
e [Pon 23:33] kowalt:  Conquest widzê lizus mode Ci siê w³±czy³ :P
e [Wto 14:42] Conquest:  mode na to, ¿eby kogo¶ nie zjechaæ : P
e [Wto 19:59] kowalt:  Mamy siê baæ? Byleby ta moda Ci nie przesz³a.
e [Sro 7:59] Conquest:  Nie ma siê co baæ ;)
e [Sro 12:55] kowalt:  Muszê przyznaæ Conquest mia³e¶ racje. Og³osili Event z Keldeo dla hamerykañskich wersji :)
e [Sro 20:26] Conquest:  A nie mia³em kiedy¶ racji? :ninja:
e [Czw 19:18] Conquest:  Btw. od eventów jest forum, nie SB :paqo:
e [Czw 21:11] kowalt:  Cichaj :P Wydanie tego stwora w wersji Amerykañskiej nie interesuje zapewne nikogo wiêc mo¿na mi to wybaczyæ.
e [Czw 22:27] Conquest:  Ale wszystkich interesuje nabijanie, wiec to Ty cichaj :D
e [Sob 20:01] PokeMan:  test
e [Sro 11:18] Opticum:  SIEMA
e [Sro 17:32] hRs:  siemanko, www.pokewars.pl - dobra girka ktora dosc niedawno wyszla , sprawdzcie :)
e [Czw 16:12] Opticum:  odejd¼
e [Czw 16:12] Opticum:  kurde nie tu wyslane xDDDDDDDDDDDD
e [Pi± 21:43] Drewko:  rHs, ta gra wygl±da tak smutno ¿e szkoda gadaæ ;x To raczej jest podróbka Poke-Life ni¿ dobra gra...
e [Sob 8:18] Conquest:  Bo¿e, znowu trzeba bêdzie zamkn±æ SB :vabi:
e [Sob 11:38] Inaka:  Czemu? A nie da siê po prostu zablokowaæ mo¿liwo¶ci dawania linków?
e [Sob 11:51] PokeMan:  LOL, nie chodzi o link, tylko oto, ¿e Drewko winien tre¶æ swojego shouta napisaæ w temacie o tej grze
e [Sob 12:51] Drewko:  Napisa³ o tym tutaj, wiêc odpowiedzia³em tutaj. Nie widzê waszego wyimagowanego problemu.
e [Sob 13:16] Conquest:  Napisa³ te¿ na forum
e [Sob 18:13] Vabigoon:  O, sha³tbox coonturobi?
e [Sob 18:24] Vabigoon:  I rozkrzyczani
e [Sob 18:24] Vabigoon:  I Blue by³a na forum <3
e [Sob 18:24] Vabigoon:  Wracam
e [Sob 18:24] Vabigoon:  przebojem
e [Sob 18:24] Vabigoon:  do top 5 :3
e [Sob 20:18] Conquest:  siema, Vabi
e [Sob 20:53] PokeMan:  Wracam <<< taaak ?
e [Sob 20:54] Conquest:  "przebojem do top 5 :3"
e [Wczoraj 14:08] Opticum:  PokeMan: LOL, nie chodzi o link, tylko oto, ¿e Drewko winien tre¶æ swojego shouta napisaæ w temacie o tej grze / ahahah
e [Wczoraj 14:09] Opticum:  boze, xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!! ahahahaahah
e [Wczoraj 14:45] Drewko:  Nie powinienem napisaæ go w ¿adnym temacie, poniewa¿ link zosta³ podany na shoucie i odpowiedzia³em na to co zosta³o...
e [Wczoraj 14:45] Drewko:  ...napisane na shoucie.
e [Wczoraj 22:07] Vabigoon:  No i po cholerê rozkrzyczani zostali wyrzuceni?
e [Wczoraj 22:09] PokeMan:  Bo nak³aniaj± do spamowania w SB które jest "specjalnie dla spamerów, debili i idiotów"
e [Wczoraj 22:10] PokeMan:  Ju¿ 2 lata temu chcia³em to wyrzuciæ, ale jeszcze nie wiedzia³em jak.
e [Wczoraj 22:31] Vabigoon:  Odtajnili kropkê... Chvje
e [Wczoraj 22:43] Vabigoon:  Jedno Ci powiem Poke, wiszê ci dobre piwo za nie usuwanie tej kropki. Serio fajnie siê przejrzeæ w takim trzy-czteroletnim lustrze. Twoje ci±gotki archiwizacyjne na plus :vabi:

No i ten, jak widaæ SB dalej sobie istnieje (po reaktywacji w Wigiliê ponad miesi±c temu), choæ przez niego w styczniu forum zanotowa³o najmniejsz± ilo¶æ napisanych postów w naszej dotychczasowej historii. Jak siê w lutym nie poprawi, to SB... no có¿...
A jakby kto¶ siê zastanawia³ - ja nie ma NIC do offtopu, SB czy Fanartu...ja mam co¶ tylko do tego, ¿e te aktywno¶ci gdy s±, to przewa¿aj± nad meritum. I jak widaæ, po pó³ roku porz±dkowania, przywróci³em SB. Przez ten czas, z forum "wykurzyli siê" Domin z ekip± (Kojot, Afil, Nenloth i Byakurai) i chyba dobrze, bo mimo, ¿e nadal SB "generuje straty w postach", to jednak nie ma takiego szo³tboxowego spamu jaki by³by gdyby Ci userzy nadal tu byli. Tak wiêc, z OBECN¡ "ekip±" userów, SB sobie dalej trwa, póki co.

A tym roku chcia³bym przywróciæ offtop, tylko jak zwykle wszystko zale¿y od Was.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Do³±czy³: 07 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 4 Luty 13, 09:34   

Poke, pogorszy³o Ci siê. A my¶la³em, ¿e ju¿ bardziej nie mo¿e O_o

paqo 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 4 Luty 13, 14:48   

PANIE PokeMan JEST PAN GRUBY

CO TERAS

A zeby nie bylo offtopu:
Marzec 2010, napisanych postów: 5035, SB dzia³a prêznie. Pewnie bez SB postów by³oby milion i wszystkie w dobrych tematach.

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 4 Luty 13, 14:55   

Vabigoon napisa³/a:
pogorszy³o Ci siê

Dlatego, ¿e przywróci³em SB i planujê reaktywacjê offtopu ?
paqo napisa³/a:
Marzec 2010, napisanych postów: 5035, SB dzia³a prêznie.

Ale te posty to zapewne w tym okresie przez premierê jakiej¶ gry, albo wiêkszo¶æ w offtopie. Poa tym, wtedy by³ jeszcze PokeSerwis, od którego koñca, zaczê³o byæ ¼le na PC, bo jednak sta³y nap³yw true polish pokefans to byli w³a¶nie czytelnicy strony. Teraz trzeba obyæ siê bez strony, i tak fora PVF i TinTower maj± strony i mega aktywno¶æ, a my oraz Revival mamy ma³±, bo nie mamy stron. Proste.

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Kontakt:
Wys³any: 4 Luty 13, 15:02   

Nie Pokemanku, w g³ówce Ci siê pogorszy³o, gorsze g³upoty pociskasz ni¿ kiedy¶. Ale tak to spoko, po prostu serce mi siê kraja jak widzê co siê sta³o z PC. :vabi:

[ Dodano: 4 Luty 13, 15:09 ]
No i ten... Offtop buduje wspólnotê ludzi na forach. Naucz siê tego w koñcu. Serio z dobrym offtopem bez ci¶nienia na Pokemony, to forum mia³oby szansê rozwalaæ wszystkie inne pod wzglêdem atmosfery, tak jak to by³o kiedy¶... :(
Ostatnio zmieniony przez Vabigoon 4 Luty 13, 15:07, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 4 Luty 13, 15:11   

Vabigoon napisa³/a:
jak widzê co siê sta³o z PC

A co siê takiego sta³o ? ¯e siê zmieni³o i to nie pasuje starym userom ? Mo¿e Ciê zaskoczê mój Vabigusiu, ale ¶wiat siê zmienia, to do jasnej cholery PC te¿ siê ma prawo zmieniaæ. A ¿e kilka userom to siê nie podoba - trudno. Jak widaæ, co ja nie zrobiê to i tak jest ¼le, ale tylko dlatego, ¿e mój nick to PokeMan. Zrobi³em tak,m ¿e by³o ma³o dzia³ów - ¼le. Teraz jest du¿o - te¿ ¼le. Brak offtopa i SB - tragedia. Powrót SB i offtopa - te¿ nie pasuje.

Jeszcze raz pytam - co siê takiego sta³o na PC ? Co konkretnie ? Bo oprócz zmian w strukturze dzia³ów i w³±czania/wy³±czania SB, to od 3 lat jest tak samo, tylko kilka miesiêcy temu kilku osobom odbi³o i zaczê³y szerzyæ NICZYM nie poparte wnioski, jakoby co¶ siê sta³o z PC.

Sygnatura użytkownika

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Kontakt:
Wys³any: 4 Luty 13, 15:16   

Ano sta³o siê, zosta³e¶ Adminem, to wystarczy³o, ¿eby z tego forum siê zrobi³ flak ;D serio? 250 postów w styczniu? Po co ci±gn±æ farsê, pomijaj±c ju¿ te twoje "historyczne" podej¶cie do PPSu, na które normalni lej± ciep³ym moczem.
Ostatnio zmieniony przez Vabigoon 4 Luty 13, 15:16, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 4 Luty 13, 15:18   

Vabigoon napisa³/a:
Offtop buduje wspólnotê ludzi na forach.

Niekoniecznie, na PVF funkcjê offtopi przejê³o kolektywne pisanie ficów.

Vabigoon napisa³/a:
Naucz siê tego w koñcu. Serio z dobrym offtopem bez ci¶nienia na Pokemony, to forum mia³oby szansê rozwalaæ wszystkie inne pod wzglêdem atmosfery, tak jak to by³o kiedy¶...

A ty siê naucz, ¿e na PC offtop dominowa³ nad tematyk± Pokemon. Zobacz sobie TinTower - tam te¿ maj± offtop, ale obok tego kupê postów o pokegrach pisz± + jako jedne z nielicznych forów, maj± aktywnego PBFa.

Offtopowi nie mówiê nie, tylko niech stosunek offtopu do Pokemon bêdzie taki jak na TinTower i PVF.

Teraz ju¿ nie ma Domina, Afila, Byaka, Nena, ale s± nowi ludzie i dlatego zamierzam ponownie spróbowaæ z offtopem, wiêc jak widzisz, ja rozumiem, ¿e SB i offtop jest potrzebny. Ale problemem by³ Domin i spó³ka którzy go ¼le u¿ywali w przesz³o¶ci.

Sygnatura użytkownika

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Kontakt:
Wys³any: 4 Luty 13, 15:22   

Ale fora to powinno byæ "miejsce" po prostu do "spotkania siê" to ¿e jest o Pokemonach to nie znaczy ¿e nawet po³owa z tego ma byæ o Pokemonach.
Ostatnio zmieniony przez Vabigoon 4 Luty 13, 15:23, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 4 Luty 13, 15:24   

Vabigoon napisa³/a:
Ano sta³o siê, zosta³e¶ Adminem, to wystarczy³o, ¿eby z tego forum siê zrobi³ flak

Ale Drago sam zamierza³ odej¶æ, a ja tylko wtedy pod koniec kwietnia to przy¶pieszy³em, wiêc I TAK, musia³bym zostaæ adminem. Poza tym, zapominasz, ze kurde da³em admina Byakowi i Dominowi, a ¿e spieprzyli to, to nie moaj wina, tylko ich.
Vabigoon napisa³/a:
250 postów w styczniu?

Na Revie w styczniu napisano 95 postów, a w pa¼dzierniku 2012 r. tylko 42, i nadal tam ¿yj± i planuj± wielki powrót Reva, wiêc wiesz... Poza tym ilo¶æ niewa¿na, wa¿niejsza jako¶æ. W przesz³o¶ci by³o wiêcej postów, tylko co z tego, skoro czê¶æ by³a w offtopie, a teraz postów mniej, ale s± dobre - o tematyce forum czyli Pokemon.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: