Od jakiego¶ czasu w japoñskiej TV, trwa emisja Best Wishes 2 w którym to Ash spotka/spotyka pokemony z poprzednich regionów oraz Cynthiê i Dawn. Fakt ten, zosta³ ujawniony przez Corocoro ju¿ 12 maja:
Tak wiêc, jacy¶ starzy znajomi siê pojawiaj±. Oczywi¶cie, na Misty raczej nie ma szans. Zreszt±, nie wiem czy chcia³bym j± zobaczyæ w tym nowym stylu rysowniczym, jaki teraz jest w anime.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Mo¿e to tylko ja jestem taka wybredna... Ale nie wiem czemu wszyscy ci±gle tak licz± na pojawienie siê ponowne Misty, w anime. Nigdy nie przepada³am za jej postaci±, i ci±gle mam wra¿enie, ¿e jestem w tej mniejszo¶ci ciesz±cej siê z jej braku w anime. Jest ca³a masa innych postaci, które dobrze by by³o, ¿eby siê pojawi³y jeszcze! Brakuje mi Lance'a, May, Garyego, Wallace'a...
Nie wiem tez po co Dawn. Osobi¶cie dla mnie by³a najbardziej wkurzaj±c± postaci± zaraz po Ashu, ale to jak dla mnie c:
Sygnatura użytkownika
Saidhdear mi sa' Fhraing 's sa Ghearmailt!
Saidhdear mi air raointean Chanada!
Saidhdear mi san Spàinn san Eadailt!
Saidhdear mi 'nam aghaidh fhein an Eirinn!
Odpowied¼ jest prosta :P Licz± na ponowne pojawienie siê, poniewa¿ niewykluczone, ¿e to jedna z ich ulubionych postaci, s± jej fanami itp. My¶lê, ¿e zdania w kwestii jej powrotu s± podzielone i nie da siê jasno okre¶liæ, kto stanowi wiêkszo¶æ: ci, którzy chc± jej powrotu, czy te¿ nie. Osobi¶cie nie mam nic przeciwko ku temu, jednak zdajê sobie sprawê, ¿e kolejne pojawienie siê mo¿e zaszkodziæ ogólnemu wizerunkowi tej postaci.
Sygnatura użytkownika
Skoro martwi siê nie ¿ywi±, to dlaczego ¿ywi siê martwi±?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.