POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Min±³ (ponad) rok (od)
Autor Wiadomo¶æ
PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 21 Kwiecieñ 13, 15:30   Min±³ (ponad) rok (od)

Kilka dni spó¼nienia, ale trzeba, warto, albo po prostu mam chêæ, napisaæ siê

Rok temu, 18 kwietnia na Collecta z powrotem przyby³em (po kilkumiesiêcznym niebyciu) i zamiesza³em. "Zwolni³em" wszystkich i "mi³o¶ciwie" zapanowa³em. Wtedy te¿, Raik zaprorokowa³, ¿e to koniec PC co oczywi¶cie by³o bzdur±, któr± przed nim i po - jego po¶cie - jeszcze wielu wypisywa³o.

Przez pierwsze kilka miesiêcy wiele siê dzia³o, podj±³em wiele kontrowersyjnych dzia³añ, Domin zd±¿y³ byæ adminem, co spowodowa³o, ¿e tzw. reszta by³a przeciw niemu. A¿ w koñcu siê z nim pok³óci³em.

Flejmy, posty, przebudowywanie dzia³ów, torsje Poxera...dzia³o siê, dzia³o. Przeprowadzi³em próbê odbudowy PBFu, która skoñczy³a siê symbolicznym sukcesem "trwa³o¶ciowym". Pozby³em siê spambotów, ale...

najwa¿niejsz± rzecz± by³o przypadkowe znalezienie swojego nastêpcy. Który to zosta³ dawno temu nazwany przez Daru "udoskonalonym PokeManem/lepsz± wersj± PokeMana". PPSowi brakowa³o kogo¶, kto bêdzie podobny do mnie, ale i bêdzie zarazem ode mnie lepszy. Da³em szansê Conquestowi, a on j±... wykorzysta³. Oddaj±c mu PC, zrozumia³em, po co s± dzieci.

W koñcu ka¿dy traci si³y, ka¿dy siê koñczy, ka¿dy "siê usuwa". Ale wa¿ne jest, aby co¶ po nas zosta³o. Mo¿e nie my, ale idee ? Pomys³y ? Pamiêæ ? W tym przypadku konkretnym, zostaje Conquest. Wreszcie kto¶ wyznaje podobne (ale nie identyczne) s±dy i pogl±dy.

To wielkie szczê¶cie, ¿e siê znalaz³. Naprawdê tak s±dzê.

Wracaj±c - min±³ nieca³y rok moich absolutnych/totalitarnych/g³upich/m±dych/potrzebnych (zbêdne skre¶li sobie w my¶lach ka¿dy sam) rz±dów.

Czas podsumowañ. Có¿, zapewni³em sobie i Wam masê zabawy, flejmu(ów) i nerw. A teraz jako by³y admin, sobie popiszê od czasu do czasu posty, chyba mogê.

Zacz±³em metamorfozê, a nawet jej drugi etap, ale ca³o¶æ - skoñczy Conquest.

Temat wspominkowy, melancholijny, oniryczny...mo¿e siê pok³ócimy ? Niech nikt nie pisze, ¿e mu tego nie brakuje.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 21 Kwiecieñ 13, 19:09   

Nie spodziewa³em siê us³yszeæ od PokeMana wychwalania kogo¶ innego ._.
Mi³o tak czasem powspominaæ, nie broniê ;3

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 21 Kwiecieñ 13, 20:26   

...acha....

( nie chcê mówiæ nic wiêcej bo za¶ siê zacznie flejm i wszyscy bêd± mówiæ " To Domin! Na krzy¿ z nim" a pox za¶ bêdzie mi tru³ dupê jaki to ja jestem niedojrza³y a jaki on jest doros³y i tak bêdzie o tym nawija³ przez pó³torej godziny, wiêc siedzê cicho )

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 21 Kwiecieñ 13, 20:54   

PokeMan napisa³/a:
Przez pierwsze kilka miesiêcy wiele siê dzia³o, podj±³em wiele kontrowersyjnych dzia³añ, Domin zd±¿y³ byæ adminem, co spowodowa³o, ¿e tzw. reszta by³a przeciw niemu. A¿ w koñcu siê z nim pok³óci³em

To by³y czasy. Ile¿ to flejmów z Dominem w ubieg³ym roku prze¿yli¶my.

PokeMan napisa³/a:
Flejmy, posty, przebudowywanie dzia³ów, torsje Poxera...dzia³o siê, dzia³o.

Musia³o, przy takich personach jakie tu s± :D

PokeMan napisa³/a:
Przeprowadzi³em próbê odbudowy PBFu, która skoñczy³a siê symbolicznym sukcesem "trwa³o¶ciowym".

Teraz moja "próba" odbudowy PBFu.

PokeMan napisa³/a:
najwa¿niejsz± rzecz± by³o przypadkowe znalezienie swojego nastêpcy. Który to zosta³ dawno temu nazwany przez Daru "udoskonalonym PokeManem/lepsz± wersj± PokeMana". PPSowi brakowa³o kogo¶, kto bêdzie podobny do mnie, ale i bêdzie zarazem ode mnie lepszy. Da³em szansê Conquestowi, a on j±... wykorzysta³.

Dziêki, dziêki. Jednak prawda jest taka, ¿e w pewnych sprawach nadal mi do Ciebie daleko (nawet w wielu), trzeba siê uczyæ i rozwijaæ...

PokeMan napisa³/a:
Oddaj±c mu PC, zrozumia³em, po co s± dzieci.

Hehe, wiem o co Ci chodzi³o (fakt dziedziczenia), ale jestem tylko dwa lata m³odszy ^^

PokeMan napisa³/a:
W koñcu ka¿dy traci si³y, ka¿dy siê koñczy, ka¿dy "siê usuwa". Ale wa¿ne jest, aby co¶ po nas zosta³o. Mo¿e nie my, ale idee ? Pomys³y ? Pamiêæ ? W tym przypadku konkretnym, zostaje Conquest. Wreszcie kto¶ wyznaje podobne (ale nie identyczne) s±dy i pogl±dy.

Muszê kontynuowaæ to dzie³o, aby Collect rós³ w si³ê, a Collectowiczom ¿y³o siê dostatniej, a pomys³y s± dobre, tylko niektóre trzeba lekko zmodyfikowaæ, by sta³y siê idealne.

PokeMan napisa³/a:
To wielkie szczê¶cie, ¿e siê znalaz³. Naprawdê tak s±dzê.

Dziêki za dobre s³owo. Tego mi by³o trzeba xD

PokeMan napisa³/a:
Czas podsumowañ. Có¿, zapewni³em sobie i Wam masê zabawy, flejmu(ów) i nerw. A teraz jako by³y admin, sobie popiszê od czasu do czasu posty, chyba mogê.

Ka¿den jeden mo¿e - od tego s± fora - choæ to ju¿ wy¿sza filozofia dla co po niektórych :drago:

PokeMan napisa³/a:
Zacz±³em metamorfozê, a nawet jej drugi etap, ale ca³o¶æ - skoñczy Conquest.

Oczywi¶cie. Kolejne kroki zostan± podjête w nastêpny weekend - w wiêkszo¶ci nadal bêd± to sprawy organizacyjne.

PokeMan napisa³/a:
Temat wspominkowy, melancholijny, oniryczny...mo¿e siê pok³ócimy ? Niech nikt nie pisze, ¿e mu tego nie brakuje.

Mi bardzo tego brakuje. O tym bêdzie jeszcze ni¿ej w tym po¶cie...

DominLoL napisa³/a:
( nie chcê mówiæ nic wiêcej bo za¶ siê zacznie flejm i wszyscy bêd± mówiæ " To Domin! Na krzy¿ z nim"

Krzy¿a ju¿ nie ma. Wynie¶li. Gdzie on jest?!

DominLoL napisa³/a:
a pox za¶ bêdzie mi tru³ dupê jaki to ja jestem niedojrza³y a jaki on jest doros³y i tak bêdzie o tym nawija³ przez pó³torej godziny,

Eee... lol

DominLoL napisa³/a:
wiêc siedzê cicho )

:ognia:

4xI 
Bug Catcher

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 22 Kwiecieñ 13, 12:43   

widzê, ¿e conq odziedziczy³ w genach od pokemana równie¿ notoryczne spamowanie opcj± [quote] bez krzty zmys³u estetyki i czytelno¶ci posta
Ostatnio zmieniony przez 4xI 22 Kwiecieñ 13, 12:44, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 22 Kwiecieñ 13, 13:27   

4xIjestêg³up napisa³/a:
widzê, ¿e conq odziedziczy³ w genach od pokemana równie¿ notoryczne spamowanie opcj± quote bez krzty zmys³u estetyki i czytelno¶ci posta.

facet, cokolwiek napizesz masz odemnie RC, jak ty to robisz?

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

Ostatnio zmieniony przez DominLoL 22 Kwiecieñ 13, 13:28, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 22 Kwiecieñ 13, 19:36   

4xIjestêg³up napisa³/a:
widzê, ¿e conq odziedziczy³ w genach od pokemana równie¿ notoryczne spamowanie opcj± quote bez krzty zmys³u estetyki i czytelno¶ci posta

Nie liczy siê estetyka i czytelno¶æ (to nie Fan Art :vabi: ), lecz przekaz. Geny mam inne ni¿ PokeMan... chyba.

Tenzin 
Pewnie nie zna PokeMana
hng

Do³±czy³: 12 Lip 2012
Sk±d: Republic City
Wys³any: 23 Kwiecieñ 13, 17:30   

4xIjestêg³up napisa³/a:
widzê, ¿e conq odziedziczy³ w genach od pokemana równie¿ notoryczne spamowanie opcj± bez krzty zmys³u estetyki i czytelno¶ci posta

Wyssa³ z mlekiem Pokemana*
fixed

Konk, przekaz ³atwiej dostrzec gdy jest podany estetycznie, bo mi gdzie¶ umkn±³ miedzy cytatami.

Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Tenzin 23 Kwiecieñ 13, 17:30, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 23 Kwiecieñ 13, 17:34   

Tenzin napisa³/a:
Konk, przekaz ³atwiej dostrzec gdy jest podany estetycznie, bo mi gdzie¶ umkn±³ miedzy cytatami.

Nie ta liga quoterów :vabi:

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 23 Kwiecieñ 13, 20:39   

Conquest napisa³/a:
Tenzin napisa³/a:

Nie ta liga quoterów :vabi:

a kto jest w tej lidze? -_- ( chcê wiedzieæ z kim lepiej nie gadaæ bez potrzeby :vabi: )

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: