Ja bardziej polecam Firefoksa: Piszê w nim i mój prolog nie mia³ b³êdów ^.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Mam wreszcie chwilkê czasu ¿eby co¶ napisaæ =D
Czê¶æ 3 "Zaopiekuje siê tob±"
Sucune otworzy³a oczy i rozgl±dnê³a siê po pokoju. Pierwszy raz by³a w takim pomieszczeniu, w pokoju. Pokój nie by³ ani du¿y ani ma³y, ¶ciany i sufit pokoju by³y obite deskami a na pod³odze le¿a³y du¿e poduszki, miski z wod± i jedzeniem a tak¿e zabawki. Sayuri chcia³a wstaæ, ale ból w tylnej lewej nó¿ce. Nagle po pokoju wbieg³a Bellossom
a za ni± weso³y Marill.
Suicune spojrza³a na zdziwione a zarazem weso³e minki pokemonów. Bellossom zaczê³a tañczyæ a Marill skakaæ w górê.
- Eee... -.-". Mo¿ecie mi powiedzieæ gdzie jestem?
- Lece powiedzieæ Sarah ¿e ju¿ nie ¶pi! - powiedzia³ Marill i znikn±³ za drzwiami.
Bellossom z u¶miechem wyja¶ni³a Suicune ¿e w rzece p³yn±cej obok domu zauwa¿y³ j± Marill, widz±c ¿e jest ranna pobieg³ po Sarah i z pomoc± Nidoqueen
wyci±gnê³a j± z wody i opatrzy³a ranê. Sayuri nie wiedzia³a co o tym my¶leæ. Nie mog³a teraz wstaæ a co dopiero siê ruszyæ i uciec. Ze strachem spojrza³a na kobietê która wesz³a do pokoju. By³a to 20latka, o br±zowych w³osach i fioletowych oczach, na nosie mia³a okulary, ubrana by³a skromnie. Bluzka na naramkach i spódniczka. Uklêknê³a przy Suicune i poda³a jej miskê z pokrojonymi brzoskwiniami.
- S³ysza³am ¿e Suicune lubi± brzoskwinie.
Sayuri spojrza³a zdziwiona na dziewczynê i zaczê³a zajadaæ siê brzoskwiniami. Nie zastanawia³a siê sk±d wie o tym, ¿e lubi brzoskwinie. G³ód by³ silniejszy. Nagle rozleg³o siê pukanie a Sayuri oderwa³a czujnie ³epek od miski. Sarah wsta³a i wysz³a z pokoju.
- Co to by³o?- zapyta³a Marilla i Bellossom.
- Pewnie kto¶ przyszed³.
Tymczasem u drzwi...
Sarah otworzy³a drzwi.
- Thomas? Mówi³am Ci ¿e nie bêdê z tob± rozmawiaæ... Polujesz na Pokemony!
- Chodz± g³osy ze twoja Nidoqueen wyci±ga³a z rzeki Suicune. Co masz mi do powiedzenia na ten temat?
- Nic... - powiedzia³a spokojnie- W ¿yciu nie widzia³am Suicune, a szkoda.
Trzasnê³a drzwiami przed nosem Thomasa i posz³a do pokoju w którym mieszka³y pokemony. Usiad³a na pod³odze i zmieni³a opatrywanej Suicune. Sayuri trochê niepewnie patrzy³a na ni± ale zaufa³a jej. Po skoñczeniu opatrywania Sarah nie¶mia³o pog³aska³a m³oda Suicune.
- Nie martw siê... Wyzdrowiejesz i bêdziesz mog³a wróciæ tam gdzie mieszkasz. Nie pozwolê by co¶ Ci siê sta³o.
Brawo !!! ¦wietny FanFick . Przeczyta³em du¿o takich opowiadañ , ale to jest najlepsze .
Nieprzepadam za Suicune , ale po twoim ¶wietnym opowiadaniu nagle j± polubi³em . Czekam na kolejny rozdzia³ i mam nadzieje , ¿e bendzie on zanied³ugo .
Popieram przedmówcê, chod¼ uwa¿am, ¿e fick ma trochê dziwn± sk³adniê jêzykow±, ale có¿ nie ka¿dy jest idealny.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Cze¶æ 4 "Ju¿ nic mnie nie zatrzyma!"
Sayuri po tygodniu pobytu u Sarah by³a pe³na si³. Doskona³a opieka która zosta³a otoczona zbudowa³a w g³owie Sayuri nowy obraz na ludzi. ¯e nie wszyscy chc± za wszelk± cenê ³apaæ pokemony, ¿e s± i tacy którzy licz± siê z tym, ¿e pokemony te¿ chc± ¿yæ na wolno¶ci, swobodnie. Jak ona, jak Sayuri. W nocy Sayuri wychodzi³a z domu i bawi³a siê z Marillem i Bellosoomem, w nocy by³o dla niej bezpiecznie. Ale tylko do pewnego czasu...
Sayuri obudzi³y ciep³e promienie s³oñca wpadaj±ce przez szybê do "Poke'pokoju" jak nazwa³a go Sarah. Sayuri wsta³a ostro¿nie ¿eby nie obudziæ wodnej myszki i jej kwiatowej kole¿anki ¶pi±cej przy Legendarnym Psie. Podesz³a do okna i o dziwo nie by³o w du¿ym przydomowym ogrodzie jeszcze Nidoqueen ani Rapidasha. "Musi byæ jeszcze bardzo wcze¶nie" pomy¶la³a Sayuri i wysz³a cicho z domu i posz³a w kierunku rzeki. Wesz³a na taflê wody i patrzy³a w swoje odbicie. Woda... Nic dziwnego ¿e j± uwielbia³a. Podnios³a ³epek ku s³oñcu i otworzy³a pyszczek. Po chwili w okolicy by³o s³ychaæ charakterystyczny chrapliwy ryk Suicune, a kropelki wody z rzeki unios³y siê w górê i po³yskiwa³y w s³oñcu. Sayuri patrzy³a na swoje "dzie³o".
- Wiedzia³em, ¿e ona ciê ukrywa!
Us³ysza³a Sayuri i odwróci³a g³owê. To on! ten który wys³a³ na ni± Jolteona, ten który za pomoc± Raichu chcia³ z³apaæ bezbronn± Eevee, ten g³os... to on nachodzi³ Sarah. Suicune sta³a nie wzruszona patrz±c na niego kamiennym wzrokiem.
- Jolteon, Raichu wybieram was!
- "Och daj spokoj sobie!" - rykne³a do cz³owieka, ale jej mowê rozumia³y tylko jego pokemony
- "Teraz jest nas dwoje i co ty na to?" - powiedzia³ dumny Jolteon.
Sayuri skoczy³a zwinnie na trawê a jej fioletowa "grzywa" mimo braku wiatru powiewa³a.
- Jolteon, Raichu Elekto-akcja!
Dwa elektryczne pokemony bieg³y szybko w kierunku Suicune, ona spokojnie sta³± i czeka³a a¿ bêd± dostatecznie blisko. By³y tu¿ przed ni±... Sayuri wytworzy³a silna aurê miedzy ni± a eklektycznymi pokemonami. Ona nie poczu³a nic, Raichu i Jolteon zostali odrzuceni pod nogi swojego trenera.
- Thomas 2 na 1?! To nie fair! Id¿ Rapidash!
Ognisty koñ wybieg³ szybko ze stajni i stan±³ obok Suicune.
- "£adnie... Ja bym ich nie zatrzyma³"- za¶mia³ siê Rapidash do Sayuri
- Raichu, Jolteon iskra!
Dwie kule elektryczno¶ci "pêdzi³y" ku Suicune
- Rapidash, uderzenie ognia!
Z pyszczka Rapidasha wydoby³ siê mocny p³omieñ ognia atakuj±cy jedna z kul, Sayuri u¿y³a Hydro Pompy by zatrzymaæ druga kulê. Wybuch! Ataki zderzy³y siê... Dym powoli opad³ a obok Rapidasha nie by³o ju¿ Suicne, sta³± za Thomasem. Ryknê³a chrapliwie. Zaczê³a biec i u¿ywaj±c swej najskrytszej mocy powiedzia³a do ludzi:
- "Teraz ju¿ nic mnie nie zatrzyma! Dziêkuje Sarah!"
Dziewczyna odwróci³a siê do znikaj±cej za horyzontem Suicune. Thomas przeklina³ siebie i schowa³ swoje pokemony do kul.
- Dowiedzenia Suicune, bêdê têsknic!!
Krzyknê³a za ni±, ale nie wiedzia³a czy ona to us³yszy.
Co czeka dalej Sayuri?
Czy jeszcze spotka Sarah lub innego przyjaznego trenera?
Co czeka dalej Sayuri?
Czy jeszcze spotka Sarah lub innego przyjaznego trenera?
Tego siê ju¿ nie dowiedzieli¶my i nie dowiemy.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.