POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
24 Styczeñ 17, 16:12
Nowa seria ''Pokemon: XY'' potwierdzona!
Autor Wiadomo¶æ
Ertix 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 25 Kwi 2011
Wys³any: 30 Czerwiec 13, 10:29   Nowa seria ''Pokemon: XY'' potwierdzona!

Witam, otrzymali¶my informacjê ¿e ju¿ 17. pa¼dziernika w Japonii pojawi siê nowa saga anime zatytu³owana ''Pokemon: XY''. Poni¿ej zamieszczam informacjê która jest napisana na Serebii odno¶nie nowej sagi. Nie s± znane jeszcze ¿adne inne szczegó³y odno¶nie tej sagi.

Cytat:
The first details have come in about the next saga of the anime. The series, Pokémon XY, will begin in Japan on October 17th and will once again feature Ash, this time as he travels through the Kalos region.

A tak¿e mo¿emy zobaczyæ jak prezentuje siê Ash w nowym stroju:

Czas jeszcze poka¿e co kryje nowa saga XY ;) Pamiêtajcie ¿e ka¿dy nowy odcinek mo¿ecie obejrzeæ w ka¿dy czwartek na japoñskim kanale TV Tokyo [stream do znalezienia w internecie] o godzinie 12.00 czasu polskiego. Nie przegapcie te¿ nowych odcinków Best Wishes :)

A tutaj moje osobiste spostrze¿enia odno¶nie ubioru, jak i nowej serii:
[spoiler]Osobi¶cie powiem ¿e nowy ubiór Asha (poza butami, które móg³ ju¿ otrzymaæ od g³ównego protagonisty gier XY- Calema) podoba. Ubiór ten jest dok³adnie taki jaki wyobra¿a³em, poraz pierwszy Ash za³o¿y³ czapkê czerwono-bia³± (a nie jak to bywa³o przewa¿nie bia³o-czerwon±). Kolorystycznie jest bardzo podobna do tej czapki któr± nosi³ Red w grach Pokemon FireRed oraz Pokemon LeafGreen. Chcia³bym ¿eby z Ashem podró¿owa³a nowa dziewczyna, znana nam z gier XY nie kto inny jak Serena, poniewa¿ moim zdaniem bardzo by siê nadawa³a na now± towarzyszkê, jednak wydaje mi siê ¿e bardziej prawdopodobnym wyj¶ciem bêdzie to ¿e Iris znowu bêdzie kontynuowaæ sw± podró¿.[/spoiler]
Ostatnio zmieniony przez Ertix 30 Czerwiec 13, 19:16, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 30 Czerwiec 13, 10:39   

OMG, Ash wygl±da jeszcze gorzej. O czapce nie wspominam -_-

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 30 Czerwiec 13, 10:53   

Z jednej strony myszowaty wygl±da nieco doro¶lej. Z mordy przynajmniej.

Natomiast strój jest dziadowaty. O ile na hiro³sie z X/Y jest okiej to na Ashu wygl±da to tak sobie. Choæ z drugiejs trony ja jestem modowym bezgu¶ciem ;)

Choæ po co ja to piszê. I tak nie bêdê ogl±da³ i tak.
Dawaæ info o mandze a nie jakie¶ animu

Sygnatura użytkownika

Hyu 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 23 Wrz 2012
Kontakt:
Wys³any: 30 Czerwiec 13, 11:24   

¦mierdzi ka³em, bêdzie nudno, znów przegra w lidze i pikaczu dostanie wpierdziel od jakiego¶ go¶cia, który pokemonzy widzi 1 raz na oczy xD Od 5 sezonów ten sam odgrzewany kotlet, nawet Boku no Pico jest fajniejsze ;_;
Ostatnio zmieniony przez Hyu 30 Czerwiec 13, 11:25, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 30 Czerwiec 13, 13:07   

W nastêpnym anime Ash bêdzie chodziæ w lateksie... tak obstawiam.
Wygl±da g³upio D:

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 30 Czerwiec 13, 13:24   

o ile Pikacha poprawili na plus ( znowu jest okr±glejszy jak na pocz±tku anime, przynajmniej z mordki ), to ash...ja pierdziele, têskniê za strojem Asha z Hoenn/Sinoh ( chocia¿ te¿ by³ do dupy ale nie a¿ tak jak z BW i ten najnowszy ).

Podobnie jak w przypadku BW, nie obejrzê a nawet je¶li to tylko by siê dowiedzieæ, jak bardzo jest to ¿a³osne.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 30 Czerwiec 13, 13:26, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Baroaur 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 22 Lip 2013
Wys³any: 22 Lipiec 13, 15:44   

Ja wiem tylko tyle, ¿e:
(UWAGA SPOILERY)
Bêdzie nowa ewolucja od Eevee, Sylveon
Nowy typ pokemona, Fairy, w tym w³a¶nie Sylveon
Typ Fairy bêdzie mocny na pokemony smoki...

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 22 Lipiec 13, 17:30   

Baroaur napisa³/a:
Ja wiem tylko tyle, ¿e:
(UWAGA SPOILERY)

NO SHIT SHERLOCK

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 22 Lipiec 13, 17:34, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Baroaur 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 22 Lip 2013
Wys³any: 22 Lipiec 13, 17:49   

DominLoL napisa³/a:
Baroaur napisa³/a:
Ja wiem tylko tyle, ¿e:
(UWAGA SPOILERY)

Obrazek

NO SHIT SHERLOCK

Dziêki...

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 22 Lipiec 13, 18:15   

Baroaur napisa³/a:
DominLoL napisa³/a:
Baroaur napisa³/a:
Ja wiem tylko tyle, ¿e:
(UWAGA SPOILERY)

Obrazek

NO SHIT SHERLOCK

Dziêki...

Domin jak zawsze mi³y -_- Nie przejmuj siê, Baroaur :)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: