Microice
Nick: Jak dobrze pamiêtam, choæ nie wiem, to nie lubisz Galactic Football... jak dobrze pamiêtam Jednak, zawsze lubi³em t± postaæ, mo¿e dlatego, ¿e by³ tak g³upi... a mo¿e raczej, by³ lekkoduchem... 8/10
Avek: Troszkê bardzo s³aba jako¶æ... i bez szaleñstw 6/10
Sygna: Pokemony to koksy, ta... nie ma lipy! NIE MA! D: No i s³abej jako¶ci obrazek... yay... 4/10
User: Pojawia siê i znika, posiada bardzo mi³y s³omiany zapa³, a dodatkowo jeszcze nie potrafi zrozumieæ prostych zdañ... yyy... no i nie robi nic na rzecz forum, no, oprócz pisania postów ^ ^ 6/10
24/40 - S³abo, ale to chyba nie jest najgorsza ocena.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nick: kojarzy mi siê z waflem nie wiem dlaczego 7
Avatar: nie wiem co to jest ale jest ok 8
Sygnatura: jaki¶ mi¶ ze skrzyd³ami 6
Charakter: No no spoko go¶ciu 9
Nick: Kiedy¶ by³em fanem galactik football, ale jako¶ nie lubi³em tej postaci... no có¿, co kto lubi prawda? 6/10
Avek: S³abej jako¶ci obrazek przedstawiaj±cy ca³e stadium ewolucyjne pidgey'a... pokemona, które nie lubiê, ale przynajmniej w/w avek jest prawda? 6/10
Sygna: Pokemony to koksy i mój ulubiony pokemon znowu w niskiej jako¶ci. Nawet Charizard Ci nie uratuje tej sygny 4/10
User: Tutaj móg³bym napisaæ recenzje na ca³± stronê, ale chyba siê powstrzymam. "Trochê" denerwujesz innych, nie docieraj± do Ciebie proste zdania, które maj± na celu poprawiæ twój tok my¶lenia oraz liczne b³êdy, a tak¿e zgrywasz bad boya, co trochê Ci nie wychodzi. Jeszcze d³uga droga przed tob±. 5/10
Ps: Na moim avku jest L z Death Note'a.. tak na wszelki wypadek jakby¶ chcia³ mnie skontrowaæ
21/40
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Ich bin eine
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 27 Lipiec 13, 15:39, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wait... wait... waaaaaaait...
Wiêc... chcesz mi powiedzieæ, ¿e sygna Byaka jest lepsza, bo ma sygraturki mojej roboty, ale moja sygnaturka jest gorsza, bo widzisz tylko Happy'iego z FT? Trololololoooo?
Sorry za Off-Top.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nick : A - Anime , F - Fuck ( you ) I - I ( czyta. ja ), L - Like jakby to u³o¿yæ w sensie, I like Anime, Fuck You ( 9/10 )
Avek : Duszyczka z Soul Eater a :] mniamu¶ne 8/10
Sygna : Happy... o ile lubiê koty to brakuje mi jednak starej dobrej Fluttershy :/ Ale có¿, life is brutal 7/10
User : O rany, co ja móg³bym napisaæ... niech wystarczy 9/10
33/40
WOW!
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nick: chcia³bym wreszcie dowiedzieæ siê sk±d ten "Domin", ju¿ o "LoL" nie wspominaj±c
Avek: Domin zarazi³ mnie upodobaniem do ogl±dania Avatara i, wspólnie z innymi userami, do kuców. Sonica te¿ kiedy¶ chêtnie ogl±da³em, wiêc avatar po prostu musi mi siê podobaæ.
Sygna: Dziêkujê za docenienie.
User: Domin ma wiele cech - lubi pohejtowaæ PokeMana, co w³a¶ciwie jest ju¿ nudne, ale najbardziej ceniê go za oddanie i po¶wiêcenie dla pracy dla dobra Collecta.
@up. Conquest, Domin jest od mojego imienia, DOMINik :]
Conquest,
Nick: Conquer the world, CONQUER!...conquest :] 8/10
Avek: Noctowl=sowa=wiedza 8\10
Sygna: Krótko, informacyjnie i tre¶ciwie 9/10
User: Wiesz, tak miêdzy tob±, mn± a pod³og± powiem ci ¿e jeste¶ jasn± stron± adminowskiej w³adzy na tym forum i cz³owiekiem do rany przy³ó¿. 9/10
34\40 WOHO!
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nick: Jak ju¿ pisa³em, ale LoLi bardziej pasuje do emachela Avek: W porz±dku. Szczególnie propsujê Korrê.
Sygna: Ten ostatni credits to pozosta³o¶ci po reakcji alergicznej?
User:¯ywa legenda PokeCollectu. Wielki, przenaj¶wiêtszy. Biada tym, którzy nie pod±¿aj± Twoj± ¶cie¿k± i którzy nie dorównuj± Ci dojrza³o¶ci± i rozs±dkiem.
Nick: Conquest - Kojarzy mi siê z podbojem ¶wiata, czyli facet ma wielkie ambicje 8/10
Avek: Noctowl który ma minê wyra¿aj±c± co¶ w stylu "Oh please, not this sh*t again!" 7/10
Sygna: Reklamy swoich komunikatorów, oznacza to ¿e albo jest bardzo towarzyski, albo desperacko szuka osoby do pogadania poniewa¿ czuje siê samotny. 5/10
User: Nie wdawa³em siê z nim w ¿adne dyskusje, ale czytaj±c jego rozmowy z innymi lud¼mi mogê stwierdziæ ¿e lubi siê po¶miaæ. Poza tym twardo stoi na swoim i nie widzia³em ¿eby kto¶ kiedy¶ wytr±ci³ go z równowagi. 8/10 Poniewa¿ nie znam go bezpo¶rednio :P
Sygnatura użytkownika
Tu ma byæ sygnatura, ale jestem zbyt leniwy ¿eby napisaæ cokolwiek oprócz tego zdania.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.