Je¶li jeste¶ *zarejestrowanym u¿ytkownikiem* musisz odpowiedzieæ w tym temacie ¿eby zobaczyæ t± wiadomo¶æ --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Opticum 15 Sierpieñ 13, 16:34, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Napisa³ powód swojego braku aktywno¶ci na SB, szkoda, ¿e u¿y³ do tego tak nietrwa³ego tworu, zwanego SB, a nie tego tematu. No có¿... nie mo¿na wymagaæ za du¿o od cz³owieka.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Poza tym, ja od zawsze staram siê reklamowaæ PC, wciskaæ i przemycaæ linki do nas, na takim PVF i gdzie indziej. Niestety, ale bez buttonów na dole (którymi opiekowa³em siê tylko ja, do czasu zjawienia sie Cona, teraz nas 2 jest), bez toplist, bez tych wcisków, forum by nie mia³o ¿adnego dop³ywu nowych userów. najmniejszego. Czemu to robiê ? Bo dbam o te forum, lubie je, i wiem, ¿e obecny spadek formy jest tylko przez jedno - brak PokeSerwisu, brak strony.
reklamowanie forum na miejscu, gdzie jest zakaz linkowania do downloadu i stron z nim... ech
ten sam absurd widzia³em, jak raik tworzy³ w³asn± stronê z plikami, kiedy sam by³ moderatorem globalnym na PVF
(¿eby nie by³o, jak siê o to go zapyta³em, odpowiedzia³ mi, ¿e i tak odejdzie z pvf... TAAAA xDDDDDD)
To samo conquest, który bêd±c adminem najwiêkszej na pokescenie forum z downloadem, wstawia warno/bany na pvf za ³amanie regulaminu
10. Zakazane jest wstawianie linków do nielegalnych plików do ¶ci±gniêcia oraz pozwalaj±cych na obejrzenie pe³nych filmów czy odcinków seriali online. Status prawny plików i materia³ów zamieszczonych na zalinkowanych stronach nie jest sprawdzany jedynie w dzia³ach Manga oraz PoPl.
11. Bezwzglêdnie zakazane jest pisanie postów wspieraj±cych piractwo, zachêcanie do niego, dyskutowanie o nim oraz wskazywanie miejsc gdzie mo¿liwe jest pobranie nielegalnych kopii gier, potocznie zwanych romami. Przez piractwo rozumie siê nieuprawnione dysponowanie programem komputerowym.
Naucz siê czytaæ i my¶leæ. Istnieje furtka pozwalaj±ca reklamowaæ.
4xIjestêg³up napisa³/a:
(offtop) Ale to wtedy ju¿ prosta droga do hipokryzji i zaczêcia np. przyznawania racji takiemu zachowaniu
Jak my¶lisz, czy ten temat by powsta³, gdyby kto¶ w tym gronie przesta³by robiæ co innego, jednocze¶nie pisz±c zupe³nie co¶ innego? xDDDDDD
Nie, po prostu kilku ludzi nie ³apie moich figur retorycznych/bierze mnie za dos³ownie/nie umie czytaæ z zrozumieniem. Tylko tyle.
Afil napisa³/a:
PokeMan napisa³/a:
wywiad ma rozwiaæ kwestie "mnie i forum", a nie - "mnie".
Tego nikt nie powiedzia³, to tylko twoja interpretacja.
Super, tylko wiedz, ¿e nie odpowiem na niektóre debilne pytania które dotycz± mnie osobi¶ciej ni¿ inne.
De napisa³/a:
Znowu kolko adoracji Pokemana? Nie za duzo juz? Na prawde jest on az tak ciekawy?XD
A teraz ¿a³uj bo koniec koñców, NIGDY NIKOMU Z PPSU NIE UDA£O SIÊ CO¦ NIEPOKEMONOWEGO W NECIE vide <autocenzura>, vide przewsania³y modrzew, o którym w necie by³o g³o¶no TYLKO gdy prowadzi³ swoj± stronê PokeRulz. Przez tyle lat prania mózgu pokemonowat± sieczk±, flejmami i osobami z PPS, okazuje siê, ¿e cz³owiek nie umie byæ dobrym w czymkolwiek innym. Wiêc najlepiej zrobiæ to co ja, a nie odej¶æ i znikn±æ w przekonaniu o swojej zajebisto¶ci, gdy faktycznie jest siê nikim, skoro siê nie potrafi utrzymaæ przy sobie nawet 20 czytelników vide Revival.
Cytat:
6. Dlaczego wypowiadasz siê na tematy, o których nie masz pojêcia? (Przyk³ad: Post poke o tym, ¿e czarno-bia³a manga siê nie sprzedaje)
http://pokecollect.net.pl...p?p=76353#76353
Cytat: Jeszcze do tego cena ok. 10 z³ i czarno-bia³e obrazki. To nie mia³o prawa siê sprzedawaæ i tak by³o w istocie.
Otó¿ o rynku jak najbardziej mam pojêcie. Przyjmijmy, ¿e ¶redni nak³ad mang JPFu to 5k, Pokemona wydali z 15k, bo by³ boom na to nieziemski i pomy¶leli, ¿e siê sprzeda.
9 letnie dziecko w salonie prasowym. Co kupi ? Kolorow± gazetkê Pokemon (Egmont) za 5 z³, czy czarnobia³e obrazki (komiks) za 1o z³ ? Manga siê sprzeda, ale nie w¶ród 9 latków którzy w wiêkszo¶ci byli fanami Poków w 2001 r.
Bo mo¿e to prawda ? Wszystkie moje posty s± oparte o argumenty i wiedzê historyczn± która siê sprawdza, gdy¿ ludzie od lat zachowuj± siê tak samo, a b³êdy pope³niaj± bo siê nie ucz± historii (takiej praktycznej jak np. powody upadku rz±du Suchockiej, a nie dat bitew) i od lat powtarzaj± to samo. Tak jest z tym, jak wielu pisze, ¿e PPS upada. Takie bzdury czyta³em w 2006 r. na Revie, w 2008 r. na PokeBoardzie, w 2010 r. na PVF i w tym roku na PC, dziêki postom Jabuka i tego knypkowskiego ¶rodowiska PPSowych zawadiaków. Ogarnijta siê.
Kilka lat temu, na PPSie by³ aktywny Tajemniczy Doktor vel Jack vel Ifrexalis - cz³ek podobny do mnie, niemi³osiernie d³ugie posty pisa³, tak jak i ja, wykazywa³ rozum i argumenty. Niestety, nie mia³ si³y walczyæ z t³umem mato³ów który mu zarzuca³, ¿e siê wym±drza. A on tylko tak jak ja, podawa³ logiczne argumenty na g³upoty innych.
Poza tym wszystkim, badania i wszelakie obiegowe opinie wykazuj±, ¿e m±drych ludzi jest mniej, wiêc je¶li kto¶ jest mniejszo¶ci± to jest m±drzejszy ni¿ t³uszcza. A w tych konkretnych postach, jakie¶ newbie (chodzi o Jabuko i Optica) próbuj± zrównaæ siebie z mna/zni¿yæ mnie. Nie kurfa, nie mo¿e byæ tak, ¿e kto¶ tyle lat po¶wiêca na scenê, a tu kto¶ raptem od roku/dwóch bêd±cy na PPS próbuje mnie pouczaæ. Starszego od siebie (sta¿em na PPS) kogo¶, kto ma du¿e do¶wiadczenie. Uwagi Domina szanujê (co nie znaczy ¿e spe³niê je) gdy¿ mamy podobny sta¿ na PPS.
CDN.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Bo mo¿e to prawda ? Wszystkie moje posty s± oparte o argumenty i wiedzê historyczn± która siê sprawdza, gdy¿ ludzie od lat zachowuj± siê tak samo, a b³êdy pope³niaj± bo siê nie ucz± historii (takiej praktycznej jak np. powody upadku rz±du Suchockiej, a nie dat bitew) i od lat powtarzaj± to samo. Tak jest z tym, jak wielu pisze, ¿e PPS upada. Takie bzdury czyta³em w 2006 r. na Revie, w 2008 r. na PokeBoardzie, w 2010 r. na PVF i w tym roku na PC, dziêki postom Jabuka i tego knypkowskiego ¶rodowiska PPSowych zawadiaków. Ogarnijta siê.
Kilka lat temu, na PPSie by³ aktywny Tajemniczy Doktor vel Jack vel Ifrexalis - cz³ek podobny do mnie, niemi³osiernie d³ugie posty pisa³, tak jak i ja, wykazywa³ rozum i argumenty. Niestety, nie mia³ si³y walczyæ z t³umem mato³ów który mu zarzuca³, ¿e siê wym±drza. A on tylko tak jak ja, podawa³ logiczne argumenty na g³upoty innych.
Poza tym wszystkim, badania i wszelakie obiegowe opinie wykazuj±, ¿e m±drych ludzi jest mniej, wiêc je¶li kto¶ jest mniejszo¶ci± to jest m±drzejszy ni¿ t³uszcza.
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 18 Sierpieñ 13, 15:18, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
ps.
Ostatnio zmieniony przez Ness 18 Sierpieñ 13, 15:05, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
regulamin zakazuje wstawiaæ linki do downloadu - czy tam po¶redniego, czy tylko do pliku tekstowego z linkami... nie b±d¼ kretynem, bo zaraz uznasz piratbay za stronê w 100% legaln± xDDDDD
i nie dziw siê, ¿e ludzie bior± ciê dos³ownie za wszystko, gdy¶ ju¿ siê wypali³e¶ jako osoba z luzem - jeste¶ tak samo wypchany od dupy strony kijem tak, jak twój przyk³ad Ifrexalis xDDDDDD
to by³ te¿ powód tego, ¿e nikt go nie lubi³, co za przyk³ad mo¿na wzi±æ ten s³ynny post o powiêkszeniu penisa na revivalu (nie mam niestety screena)
Cytat:
9 letnie dziecko w salonie prasowym. Co kupi ? Kolorow± gazetkê Pokemon (Egmont) za 5 z³, czy czarnobia³e obrazki (komiks) za 1o z³ ? Manga siê sprzeda, ale nie w¶ród 9 latków którzy w wiêkszo¶ci byli fanami Poków w 2001 r.
manga nie jest dla dziewiêciolatków, ty skryty pedofilu
a przyk³ad modrzewia to najwiêkszy strza³ w stopê ever - Poke, znajd¼ se ¿ycie poza internetem, bo jak ja z nidzi± bez problemu zauwa¿yli¶my, ¿e Modrzew jest wrêcz guru fandomu anime w Polsce, tak ty jeste¶ zbyt du¿ym egocentrykiem, by zwa¿aæ na jakiekolwiek fakty w tym kierunku
jakby¶ poda³ za przyk³ad Daru, to by nawet pasowa³o... ale modrzewa? xDDDDD
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.