Idole na PPSie? Proszê Ciê, nie mam ju¿ 14 lat, gdy szczytem moich marzeñ by³o byæ MG na Xipogu.
niestety, szczytem marzreñ poke jest wci±¿ mieæ w³asny placyk zabaw który bêdzie archiwum wszystkich jego pseudo-m±dro¶ci
p4key napisa³/a:
Pokemony napêdza tylko i wy³±cznie gra.
powiêkszy³em to dla ciebie poke :]
p4key napisa³/a:
Problem jest taki, ¿e zbyt bardzo w to wszed³e¶. Nie chcê siê z Tob± k³óciæ i narzucaæ swojego zdania, ale takie s± fakty. I nie rozumiem te¿, czemu tak bardzo siê unosisz nad tym wszystkim. My¶la³em, ¿e tymi postami Ci pomogê.
p4key napisa³/a:
PS. mówienie, ¿e do niczego nie doszed³em jest ¶mieszne, bêd±c najbardziej wy¶miewan± osob± i adminem miliona stron, które nic nigdy nie znaczy³y.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 25 Sierpieñ 13, 14:27, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Gdyby¶my zmienili siê w przedmioty, to ja by³bym balonem, co lata po niebie i nie ma trwa³ego spojrzenia na ¶wiat. Domin by³by jakim¶ czajnikiem, co jeden impuls wprowadza w wkurzenie. P4key by³by jak megafon, co wydaje ostatnio co raz to bardziej donios³e d¼wiêki. Poke za to by³by jak sofa. Niby przytulny, niby czêsto jest obiektem uwagi, ale zawsze jednak zostaje niewzruszony i siedzi w jednym miejscu, gdy¿ tak mu na prawdê jest najwygodniej. Tylko raz na przemeblowanie zmieni swoje po³o¿enie, ale to nie na tym polega.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.