przestañ rz±dziæ jak Stalin , stañ sie cz³owiekiem i s³uchaj innych. Póki nie jest za pó¼no..
Tote¿ robiê to czego chcieli inni kilkana¶cie miesiêcy temu, ale nadal bêdê ten z³y, no trudno, przyzwyczai³em siê, ¿e czy próbujê tak czy siak, zawsze jestem krytykowany.
Drowker napisa³/a:
Je¶li twoim genialnym planem by³o sprowadzenie kilku osób z TT w³a¶nie takimi postami
Mo¿esz wierzyæ lub nie, ale to co siê teraz dzieje to przypadek, którego nie planowa³em. Moje plany maj± trochê g³êbsze dno.
Podsumowywuj±c, Ne¶ka pos³uguje siê modnymi sloganami, przez co tylko z Drowkerem mo¿na od biedy rzeczowo podyskutowaæ. A Jabuko jak zwykle "wbija" na forum tylko wtedy, kiedy kto¶ wymieni jego nicka, albo napiszê posta, bo jak zwykle chce mi dowaliæ.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 28 Grudzieñ 13, 22:59, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Jakby negatywnie wspomnia³ o mnie i papie¿ Franciszek, to te¿ bym wpad³. Nie czuj siê wyj±tkowy, nie jeste¶ jedynym idiot± na tym ¶wiecie.
I doro¶nij do brania odpowiedzialno¶ci za siebie i swoje wypowiedzi, bo Twoje "ee a bo japko to przyszed³ mi dokopaæ" jako odpowied¼ na mój post, do którego w inny sposób nie umiesz siê ustosunkowaæ, to nic innego jak beka niczym warszawski teatr Kamienica.
Slogany mówisz. Dziwne ¿e na mnie nie narzekaj± a na Ciebie od wielu miesiêcy i to ja jestem gimbo admin . Jak widze nie zmieni³e¶ sie ani troszke , nadal ten sam bufon jaki rzecze, ¿e inni s± ¼li on dobry . Có¿ , widze nie dorastam Ci do piêt. Chce korepetycji od Ciebie, jak byæ faszyst± w internetach :<
mo¿e ale ma ³eb na karku i ju¿ po pó³ godzinie rozmowy z ni± przekona³a mnie do wspó³pracy z nimi.
PokeMan napisa³/a:
A jabuko jak zwykle "wbija" na forum tylko wtedy, kiedy kto¶ wymieni jego nicka, albo napiszê posta, bo jak zwykle chce mi dowaliæ.
o tobie jak siê wspomni to te¿ ci staje i mam dla ciebie news, ka¿dy ( a jak nie to wiêkszo¶æ ) chce ci dowaliæ
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
jako odpowied¼ na mój post, do którego w inny sposób nie umiesz siê ustosunkowaæ
Swoje zarzuty powtarzasz po raz enty, ja ju¿ kilka razy na to odpowiada³em, i nie mam zamiaru siê powtarzaæ, je¶li co¶ nadal nie dociera. W skrócie pisz±c, zawsze Admin bêdzie ten z³y. No chyba, ¿e bêdzie siê o wszystko pyta³ userów, wszak nie ma prawa na w³asnym forum zrobiæ czego¶ bez ich zgody. Jaaasne...tylko potem siê cz³ek wypala t± s³u¿alczo¶ci± vide Conquest - tak to wygl±da, wybacz stary je¶li siê myle, ale raczej nie.
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
jako odpowied¼ na mój post, do którego w inny sposób nie umiesz siê ustosunkowaæ
Swoje zarzuty powtarzasz po raz enty, ja ju¿ kilka razy na to odpowiada³em, i nie mam zamiaru siê powtarzaæ, je¶li co¶ nadal nie dociera. W skrócie pisz±c, zawsze Admin bêdzie ten z³y. No chyba, ¿e bêdzie siê o wszystko pyta³ userów, wszak nie ma prawa na w³asnym forum zrobiæ czego¶ bez ich zgody. Jaaasne...tylko potem siê cz³ek wypala t± s³u¿alczo¶ci± vide Conquest - tak to wygl±da, wybacz stary je¶li siê myle, ale raczej nie.
I've laughed so much.
Moje zarzuty z dzisiaj s± nieporównywalnie inne od tych wcze¶niej.
Owszem, zgoda - tycz± siê jednego i tego samego. Twojej g³upoty. No ale co ja na to poradzê, no?
O kuurwa ¶miech³am Admin tym z³ym . Cz³owieku, jak sie malujesz na takiego, jasne ¿e bêdziesz tym z³ym! To taka lekcja , sama wiem ¿e to [kwa!] bujda . Jaki jeste¶ tak Cie widz±. wiêc argument , ¿e jest kto¶ z³y jest chujowy . Ty sam budujesz opinie na swój temat
dziwne, conquest zawsze by³ uwa¿any jako ten dobry, mimo ¿e by³ adminem :O
PokeMan napisa³/a:
No chyba, ¿e bêdzie siê o wszystko pyta³ userów, wszak nie ma prawa na w³asnym forum zrobiæ czego¶ bez ich zgody
dzia³asz jak polski rz±d, dlatego ten kraj wygl±da jak wygl±da.
Twoje forum? forum nie jest czyje¶ tylko nale¿y do wszystkich, god dammit!
je¶li tak samo bêdziesz robi³ z w³asnymi dzieæmi, to ju¿ im wspó³czujê, wola³bym trafiæ do sierociñca.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Twoje forum? forum nie jest czyje¶ tylko nale¿y do wszystkich, god dammit!
Gdzie jest przepis który o tym traktuje ? A mo¿e to jaki¶ zwyczaj netowy o którym znów nie wiem ? Admin nie ma prawa podejmowaæ swoich decyzji na swoim forum ? Genialne, komuna siê skoñczy³a dawno.
Cytat:
je¶li tak samo bêdziesz robi³ z w³asnymi dzieæmi, to ju¿ im wspó³czujê, wola³bym trafiæ do sierociñca.
Aha, czyli dzieci nale¿± do wszystkich czyli do pañstwa, a nie do rodzica ? S± w³asno¶ci± publiczn± ? Lewactwo jak nic.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.