Twoje forum? forum nie jest czyje¶ tylko nale¿y do wszystkich, god dammit!
Gdzie jest przepis który o tym traktuje ? A mo¿e to jaki¶ zwyczaj netowy o którym znów nie wiem ? Admin nie ma prawa podejmowaæ swoich decyzji na swoim forum ? Genialne, komuna siê skoñczy³a dawno.
Cytat:
je¶li tak samo bêdziesz robi³ z w³asnymi dzieæmi, to ju¿ im wspó³czujê, wola³bym trafiæ do sierociñca.
Aha, czyli dzieci nale¿± do wszystkich czyli do pañstwa, a nie do rodzica ? S± w³asno¶ci± publiczn± ? Lewactwo jak nic.
Twój jest serwer, nikt nie zaprzecza, ale forum jest wspólne, ka¿dy siê tutaj jako¶... w³±czy³ do tworzenia go, w taki, czy inny sposób. Jedyna pro¶ba ode mnie, zacznij to [kwa!] w koñcu szanowaæ, sam tego forum nie utrzymasz przy ¿yciu.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
W skrócie pisz±c, zawsze Admin bêdzie ten z³y. No chyba, ¿e bêdzie siê o wszystko pyta³ userów, wszak nie ma prawa na w³asnym forum zrobiæ czego¶ bez ich zgody. Jaaasne...tylko potem siê cz³ek wypala t± s³u¿alczo¶ci± vide Conquest - tak to wygl±da, wybacz stary je¶li siê myle, ale raczej nie.
Bez urazy Conquest, ale wydaje mi siê ¿e PokeMan ma trochê racji. To taka internetowa polityka. Jak jeste¶ jakim¶ skromnym urzêdasem to nikt na ciebie nie zwróci uwagi, no chyba ¿e bêdziesz siê awanturowa³ (jak Guzia³). Tak samo na kameralnej stronie/forum na darmowym serwerze istniej±cej od niedawna admini s± raczej pozytywnie postrzegani. Natomiast "wielkie s³awy for istniej±cych od lat" ¿e tak to ujmê, a PokeMana mo¿na do takich zaliczyæ, zw³aszcza ¿e ma bogat± historiê (by³ redaktorem na ró¿nych stronach, walczy³ o polsk± wersjê s10 czy tam s11), s± odruchowo atakowani, z racji zajmowania takiej a nie innej pozycji. Wystêpki ich s± krytykowane, ale ju¿ raczej po to tylko, by dolaæ oliwy do ognia i przekonaæ innych ludzi nie uprzedzonych do buntu.
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Shadi 4 Styczeñ 14, 15:05, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Natomiast "wielkie s³awy for istniej±cych od lat"
dziwne, poke przyzna³ kilka razy ¿e pomimo ¿e mnie nie znosi, szanuje mnie za to ¿e mamy podobny sta¿ itd, wiêc chyba te¿ zaliczam siê, razem z byakiem, inak±, afilem, nenem i kojotem i wieloma inymmi do tego grona i chyba jeste¶my, W TEJ SAMEJ LIDZE, PRAWDA?
Shadi napisa³/a:
PokeMana mo¿na do takich zaliczyæ, zw³aszcza ¿e ma bogat± historiê (by³ redaktorem na ró¿nych stronach
najczê¶ciej w³asnych stron które pada³y jak muchy jedna po drugiej...
Shadi napisa³/a:
s± odruchowo atakowani, z racji zajmowania takiej a nie innej pozycji
shadi, sorry ale CZY TY ZNASZ HISTORIÊ POKEMANA TUTAJ, JAKO ADMINA/USERA?! WIESZ CO SIÊ DZIA£O NA FORUM?! czy wiesz za co go nie lubimy? dlaczego jest taka draka? bo w±tpiê by kto¶ kto zna historiê tego konfilktu i punkt widzenia obu stron tak zaciekle go broni³ wychwalaj±c go jako omnibusa mimo ¿e sam przyzna³ kilka razy ¿e da³ cia³a.
nie mówiê ¿e nie masz go broniæ, ale z twojego punktu widzenia wychodzi na to ¿e go jedziemy tylko dlatego ¿e on ma admina a my nie
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 4 Styczeñ 14, 15:41, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
wiêc chyba te¿ zaliczam siê, razem z byakiem, inak±, afilem, nenem i kojotem i wieloma inymmi do tego grona i chyba jeste¶my, W TEJ SAMEJ LIDZE, PRAWDA?
Nie. Shadi napisa³ "for" w znaczeniu kilku for Pokemon. Czyli kogo¶, kto jest i na PC, i na PVF, i by³ na Revie itd.
DominLoL napisa³/a:
najczê¶ciej w³asnych stron które pada³y jak muchy jedna po drugiej...
Obiegowe i b³êdne stwierdzenie. By³em redaktorem na Najbardziej Znanej Stronie (PV) oraz Stronie z Najlepszym Pokedexem (PokeSerwis). Poza tym reszta stron by³a wspó³tworzona z np. Shadowem/Night Weasel, p4keyem czy kepikiem. Tylko jedna strona by³a moj± w³asn±.
DominLoL napisa³/a:
z twojego punktu widzenia wychodzi na to ¿e go jedziemy tylko dlatego ¿e on ma admina a my nie
Bo to prawda. Tak samo by³o gdy Ty by³e¶ Adminem. Te¿ reszta rzuci³a siê na Ciebie, TYLKO z tego powodu. Oczywi¶cie, zaraz ty albo reszta temu zaprzecz±.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 4 Styczeñ 14, 16:04, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
tyle ¿e ja do b³êdu i wszystkiego siê przyzna³em -.-
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Bez urazy Conquest, ale wydaje mi siê ¿e PokeMan ma trochê racji. To taka internetowa polityka. Jak jeste¶ jakim¶ skromnym urzêdasem to nikt na ciebie nie zwróci uwagi, no chyba ¿e bêdziesz siê awanturowa³ (jak Guzia³). Tak samo na kameralnej stronie/forum na darmowym serwerze istniej±cej od niedawna admini s± raczej pozytywnie postrzegani. Natomiast "wielkie s³awy for istniej±cych od lat" ¿e tak to ujmê, a PokeMana mo¿na do takich zaliczyæ, zw³aszcza ¿e ma bogat± historiê (by³ redaktorem na ró¿nych stronach, walczy³ o polsk± wersjê s10 czy tam s11), s± odruchowo atakowani, z racji zajmowania takiej a nie innej pozycji. Wystêpki ich s± krytykowane, ale ju¿ raczej po to tylko, by dolaæ oliwy do ognia i przekonaæ innych ludzi nie uprzedzonych do buntu.
Chyba nie wiesz co do mnie piszesz. Mój poprzedni post odnosi³ siê wy³±cznie do zacytowanego przeze mnie fragmentu z jego wypowiedzi, który mówi o mnie, a nie do ogólnego niezadowolenia "mas" z jego osoby, którego przyczyny, nawiasem mówi±c, s± zrozumia³e.
tyle ¿e ja do b³êdu i wszystkiego siê przyzna³em -.-
Jakiego b³êdu ? Przyzna³e¶ siê (nie wiem do czego) pod naciskiem ich, aby Ciê znów lubiano, aby nie by³o d³u¿ej tej atmosfery itd.
W moich oczach to wygl±da³o na poddanie siê.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Chyba nie wiesz co do mnie piszesz. Mój poprzedni post odnosi³ siê wy³±cznie do zacytowanego przeze mnie fragmentu z jego wypowiedzi, który mówi o mnie, a nie do ogólnego niezadowolenia "mas" z jego osoby, którego przyczyny, nawiasem mówi±c, s± zrozumia³e.
A to przepraszam. Zrozumia³em to tak ¿e to uzasadnienie ogólnego niezadowolenia z admina (tutaj z PokeMana) jest wg. ciebie z³e. Jeszcze raz przepraszam.
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Shadi 4 Styczeñ 14, 16:30, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.