POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Rozwa¿ania o PokeManie i forumowiczach
Autor Wiadomo¶æ
PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 6 Styczeñ 14, 16:01   

lexsiso napisa³/a:
Dlaczego mam przestaæ krytykowaæ co¶, co jest z³e? Anime ssie i to bardzo mocno, nie wiem jak bardzo musisz byæ za¶lepiony, ¿e tego nie dostrzegasz.

Jaranie siê dziesiêcioletnim ch³opcem nie jest ciekawe, w szczególno¶ci, ¿e nie rozwija siê w najmniejszym stopniu. Wszêdzie ci±gnie za sob± swojego ¿ó³tego szczura, nie wykazuje ¿adnych g³êbszych uczuæ, krzyczy jak dziecko ci±gle to samo - chcê zostaæ mistrzem! Tak, bêdê to krytykowaæ.

Co do memów kilka s³ów. Czy jest zakaz ich wstawiania? Czemu je¶li mo¿na robiæ odkopy, to nie mo¿na wstawiæ mema? Czy w regulaminie jest jaki¶ punkt zakazuj±cy tego?

Przecie¿ napisa³em dalej, ¿e to tak samo bez sensu, jak ¿±dania Domina. Czyli bez sensu s± OBA poni¿sze ¿±dania:
PokeMan napisa³/a:
Lepiej przemówiæ wam do rozsadku i oduczyæ krytykowania Anime i wrzucania memów.

DominLoL napisa³/a:
pomó¿ nam przemówiæ do rozs±dku i oduczyæ go odkopów, to bêdzie najlepsza pomoc

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 6 Styczeñ 14, 16:07   

PokeMan napisa³/a:
Przecie¿ napisa³em dalej, ¿e to tak samo bez sensu, jak ¿±dania Domina.

a gdzie ja napisa³em "¿±dam".

to propozycja/stwierdzenie, nie mam zamiaru nikogo zmuszaæ do czegokolwiek.

i czy ja ta serio widzia³em astronomia.pl?

i w jakim sensie wyspa by³a moja? uderzasz we mnie argumentem który nawet siê mnie nie tyczy bo tak jak tutaj, tam czy na tt by³em tylko userem

PokeMan napisa³/a:
Och, jakie¶ k³amstwo wiecznie powtarzacie i staje siê prawd± ? Poka¿ DOWÓD. Post, w którym napisa³em DOK£ADNIE to co mi zarzucasz.

w ten sposób jako¶ wszyscy uwierzyli ¿e masz wielkiego a dowodów nie ma

PokeMan napisa³/a:
I jakie wszyscy ? Ja nie pamiêtam, Shadi te¿ nie, a jest tu od kilku lat, helo³.

ty serio porównujesz shadiego który wbija³ tutaj okazjonalnie a¿ do koñcówki 2013, gdzie praktycznie wszystko by³o w trakcie? ¿a³osne :/ nawet jak na ciebie

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 6 Styczeñ 14, 16:14, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 6 Styczeñ 14, 16:11   

DominLoL napisa³/a:
a gdzie ja napisa³em "¿±dam".

Dobra, to jeste¶my kwita, bo ty tego nie napisa³e¶, tak jak i ja nie napisa³em, ¿e Wyspa by³a Twoja. O wyspie napisa³em tylko tyle:
PokeMan napisa³/a:
Pamiêtasz Utopijn± Wyspê...buehahahaha, przez tyd. pozak³adali¶cie ile¶ tam tematów, a potem nikt nie odpisywa³. Bo by³by odkop 3 tygodniowy :sliniak: xD :vabi: ?

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 6 Styczeñ 14, 16:14, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Jabuko 
Gapa, gubi PokeBalle
Sunori.pl

Do³±czy³: 03 Maj 2013
Sk±d: W³oc³awek
Kontakt:
Wys³any: 6 Styczeñ 14, 16:15   

Jabuko napisa³/a:
Ja [ciach], jakim przegrywem PokeMan musi byæ, ¿e na swoj± obronê odkopywania wpisuje "odkop postów" w Google i wkleja nam linki z:

- badziewiarskiego forum o kulturystyce i sterydach
- syfiastego forum o XLive, który to dawno umar³ i nikt tam nie wchodzi, do tego szablon strasznie po chooyu
- darmowego i kijowego forum o 12-letnich fanach astronomii

TAK BARDZO NA TEMAT POKEMONÓW, TAK BARDZO NA TEMAT CZEGOKOLWIEK

F5

Sygnatura użytkownika
Pasjonat ¿ycia, entuzjasta kultury.

Zapraszam na http://sunori.pl

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 6 Styczeñ 14, 16:19   

ale cz³owieku, i tak to naj¿a³o¶niejsze porównanie a u¿ywasz go tylko dlatego ¿e afil ci z tym wyje¿d¿a³ w twarz co piêæ siekund :/ we¼ siê wysil :/

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

lexsiso 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³a: 03 Wrz 2012
Wys³any: 6 Styczeñ 14, 16:22   

PokeMan napisa³/a:

Przecie¿ napisa³em dalej, ¿e to tak samo bez sensu, jak ¿±dania Domina.

Ja uwa¿am, ¿e Domin (inni zreszt± te¿) maj± trochê racji. Gdyby¶ robi³ odkopy powiedzmy w tematach rodzaju "ulubiony Pokemon", "Najlepsze walki" czy co¶ w ten deseñ, jestem przekonana, ¿e nikt nie mia³by do Ciebie pretensji.

Ale Ty odpisujesz tam, gdzie to nikogo nie interesuje, nabijasz sztucznie posty. Wykrêcasz siê wymówk± "to nie jest nigdzie zabronione". Skoro szczycisz siê tym, ¿e jeste¶ weteranem PPSu, to dlaczego nie odpisywa³e¶ autorom tematów wcze¶niej, gdzie Twoja pomoc mog³aby okazaæ siê bardzo przydatna? Dla przyk³adu pierwszy lepszy link, powinien spe³niæ swoj± rolê. http://pokecollect.net.pl...p?p=74501#74501

Zastanowi³e¶ siê nad tym, ¿e gdyby¶ napisa³ to wcze¶niej, to ta osoba zrozumia³aby b³êdy i zachêci³by¶ j± do dalszej pracy?

http://pokecollect.net.pl...p?p=75175#75175 Kolejny przyk³ad, powiedz mi, co chcia³e¶ osi±gn±æ? Poczu³e¶ siê lepiej? Spe³ni³e¶ swoje skryte marzenia? Cieszê siê, powodzenia na dalszej drodze ¿ycia.

Ci co s± tu d³u¿ej, wiedz± o czym mówiê. Takich w±tków by³o o wiele wiêcej, a ka¿dy denerwowa³ jeszcze bardziej od poprzedniego. Nie mówiê, ¿e jestem specem od PC, ale podczas swojej obecno¶ci zobaczy³am wiele niepokoj±cych rzeczy w twoim zachowaniu.

DominLoL napisa³/a:
PokeMan napisa³/a:
DominLoL napisa³/a:
ale jak admin grozi wy³±czeniem forum je¶li nie bêdzie tak jak on chce, mimo ¿e ka¿dy uwa¿a to za poroniony pomys³ to sorry

Pics or It Didn't Happen

PokeMan napisa³/a:
DominLoL napisa³/a:
wszyscy to jako¶ pamiêtamy tylko ofc sam prowokator zawsze niewinny i wielce niewiedz±cy

Och, jakie¶ k³amstwo wiecznie powtarzacie i staje siê prawd± ? Poka¿ DOWÓD. Post, w którym napisa³em DOK£ADNIE to co mi zarzucasz.

PokeMan napisa³/a:
W zwiazku z tym, ¿e niewielu ju¿ pisze posty w dzia³ach, a wystarcza SB, proponujê usun±æ wszystkie dzia³y i posty, skoro i tak nie korzystacie.

http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=5310
Proszê :*

Sygnatura użytkownika

Ostatnio zmieniony przez lexsiso 6 Styczeñ 14, 16:24, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 6 Styczeñ 14, 16:22   

O jejku, jakim przegrywem jest Jabuko, ¿e jedyne co potrafi, to wkleiæ mem z Azjat± i replikowaæ swój post sprzed kilku minut.

TAK BARDZO NA TEMAT POKEMONÓW, TAK BARDZO NA TEMAT CZEGOKOLWIEK

Sygnatura użytkownika

Jabuko 
Gapa, gubi PokeBalle
Sunori.pl

Do³±czy³: 03 Maj 2013
Sk±d: W³oc³awek
Kontakt:
Wys³any: 6 Styczeñ 14, 16:24   

Azjaci maj± wiele wspólnego z Pokemonami, bo Poketto Monsuta s± z Japonii.

Mój zacytowany na nowo post ma du¿o sensu, bo odnosi siê do Ciebie - PokeMana, czyli osoby, która lubi Pokemony.

TAK WIELE SENSU MA NA TEMAT POKEMONÓW.

oj ale masz ból dupska xD

A post zacytowa³em (replikowaæ, LOL GG WP), bo jako¶ nie odpisa³e¶ na niego - bo nie masz co, przegrywie.

Sygnatura użytkownika
Pasjonat ¿ycia, entuzjasta kultury.

Zapraszam na http://sunori.pl
Ostatnio zmieniony przez Jabuko 6 Styczeñ 14, 16:24, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 6 Styczeñ 14, 16:24   

my gadamy teraz na temat ppsów a dok³adnie ciebie a cholera wie kto siedzi po twojej stronie monitora poke, wiêc mem i ca³y post jak najbardziej móg³ wstawiæ

Sygnatura użytkownika

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 6 Styczeñ 14, 16:41   

lexsiso, No, to widzê, ¿e z Toba bêdzie rozmowa na poziomie. Lecim:
lexsiso napisa³/a:
Gdyby¶ robi³ odkopy powiedzmy w tematach rodzaju "ulubiony Pokemon", "Najlepsze walki" czy co¶ w ten deseñ, jestem przekonana, ¿e nikt nie mia³by do Ciebie pretensji.

Ideowo tak, ale Domin ma taka furiê na moim punkcie, ¿e odpisuje mi czegokolwiek nie napiszê lub zaproponujê. No ale rozumiem Twój zamys³.

lexsiso napisa³/a:
Ale Ty odpisujesz tam, gdzie to nikogo nie interesuje, nabijasz sztucznie posty. Wykrêcasz siê wymówk± "to nie jest nigdzie zabronione". Skoro szczycisz siê tym, ¿e jeste¶ weteranem PPSu, to dlaczego nie odpisywa³e¶ autorom tematów wcze¶niej, gdzie Twoja pomoc mog³aby okazaæ siê bardzo przydatna? Dla przyk³adu pierwszy lepszy link, powinien spe³niæ swoj± rolê. http://pokecollect.net.pl...p?p=74501#74501

Nie interesuje nikogo, kto aktywnie pisze posty na PC i wyra¿a swoje niezadowolenia g³o¶no. Nigdy nie wiadomo kto jest na PC i siedzi cicho, albo kto przyjdzie. Na argument o odpisywaniu wcze¶niej, te¿ mogê napisaæ co¶ co ³atwo siê uzna za wymówkê. Kiedy¶ na PC pisa³o siê tyle postów i tyle siê dzia³o, ¿e siê zwyczajnie nie ogarnia³o wszystkiego. Tak jak teraz na PVF pisze siê tyle, ¿e wszystkich postów siê nie przeczyta. Kiedy¶ najwidoczniej nie znalaz³em czasu na odpisanie, ale pisa³em w innych miejscach na forum.

lexsiso napisa³/a:
Zastanowi³e¶ siê nad tym, ¿e gdyby¶ napisa³ to wcze¶niej, to ta osoba zrozumia³aby b³êdy i zachêci³by¶ j± do dalszej pracy?

No niestety, nie napisa³em, nie zd±¿y³em. Czy jednak przez to nie mam prawa wyraziæ opinii choæby po latach ? Do dzi¶ spo³eczeñstwo potrafi k³óciæ siê o Stan Wojenny, historycy k³óc± siê o co¶ innego, a gdzie¶ pewnie kto¶ siê k³óci nad 3 i 4 generacj±, które przecie¿ ju¿ nie s± nowo¶ciami.

lexsiso napisa³/a:
http://pokecollect.net.pl...p?p=75175#75175 Kolejny przyk³ad, powiedz mi, co chcia³e¶ osi±gn±æ? Poczu³e¶ siê lepiej? Spe³ni³e¶ swoje skryte marzenia? Cieszê siê, powodzenia na dalszej drodze ¿ycia.

Przyznam, ¿e mia³em taki plan, aby szybko nadrobiæ zaleg³o¶ci z tematami z 2008 r. aby by³o mniej hejcenia mnie, gdy¿ krytyka odkopu z 2008 bêdzie wiêksza, ni¿ takiego z 2012..

lexsiso napisa³/a:
Ci co s± tu d³u¿ej, wiedz± o czym mówiê. Takich w±tków by³o o wiele wiêcej, a ka¿dy denerwowa³ jeszcze bardziej od poprzedniego. Nie mówiê, ¿e jestem specem od PC, ale podczas swojej obecno¶ci zobaczy³am wiele niepokoj±cych rzeczy w twoim zachowaniu.

Zgadzam siê, ¿e by³o wiêcej. Tylko jak mnie denerwuje zachowanie Domina, to czy wypisujê sie pod ka¿dym jego postem, jak bardzo mnie denerwuje to i to ?

Nie jeste¶ specem, ale skryt± obserwatork±. To dobrze, bo przyda siê taki g³os trochê "z zewn±trz".

Sygnatura użytkownika

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 6 Styczeñ 14, 16:45, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: