POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Za co lubicie pokemony?
Autor Wiadomo¶æ
Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 27 Pa¼dziernik 12, 14:48   

Pokemony lubiê g³ównie przez sentyment - na tym siê wychowa³em (anime i TAZO), a ¿e jestem sentymentalny to prêdko z tym nie zerwê, a najlepiej nigdy...

Oczywi¶cie Poki nie lubiê tylko przez sentyment - podoba mi siê anime, które wcale nie jest tak schematyczne, jak mówi± niektórzy, choæ pewnie wcale nie ogl±daj±. Gry s± ca³kiem wci±gaj±ce, manga pe³na g³êbokich w±tków fabularnych, muzyka z dawnych lat itp. Masa wszystkiego, Pokemony to seria z histori±, jak i z przysz³o¶ci±.

Same stworki te¿ s± ³adne, ró¿norodne, kolorowe :sliniak: To bardzo ciekawe stworzenia, dziêki którym mo¿na zag³êbiæ siê w ¶wiecie marzeñ i snów...

Ostatnio zmieniony przez Conquest 27 Pa¼dziernik 12, 14:49, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Microice 
Pewnie nie zna PokeMana
Mistrz pokemon

Do³±czy³: 21 Lut 2013
Sk±d: Tychy
Kontakt:
Wys³any: 24 Luty 13, 15:24   

S± fajne mi³e , s³odkie fajnie tocz± bitwy :D

Sygnatura użytkownika
Domin mój Mentor <3

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 27 Luty 13, 16:37   

Conquest napisa³/a:
Pokemony lubiê g³ównie przez sentyment - na tym siê wychowa³em (anime i TAZO), a ¿e jestem sentymentalny to prêdko z tym nie zerwê, a najlepiej nigdy...

Podpisuje siê rêcyma i nogyma.

Anime mo¿e mniej. Choæ czasem mam ochotê pykn±æ sobie parê odcinków. Póki co na ochocie siê koñczy ale jak zbiorê parê ciekawszych to wtedy siê za nie zabiorê.

Ale za to za grami i mang± jestem i pewnie pozostanê jeszcze jaki¶ czas(kasiora na 3DSa ju¿ zaczê³a siê odk³adaæ. Odk±d zagra³em na konsoli to jednak emulator to nie to samo. Niby ta sama gra ale jednak mniejsza frajda ;).

beny 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 22 Lis 2013
Kontakt:
Wys³any: 22 Listopad 13, 12:42   

Za to ze sa takie s³odkie i wzbudzaj± we mnie taka fascynacje :)

Shadi 
Gapa, gubi PokeBalle
Cienisty User

Do³±czy³: 30 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 19 Marzec 14, 16:38   

Ja bym powiedzia³ ¿e lubiê pokemony dziêki pierwszym dwóm setkom stworków które znam bardzo dobrze i kolejnym dwóm które znam jako tako, dziêki grom z g³ównej serii, które w wiêkszo¶ci przeszed³em i znam (poza oryginalnymi Black/White), dziêki pierwszym seriom anime, które lecia³y na Jetixie przed 2008 rokiem i w sumie chyba tyle..

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: