Pokemony lubiê g³ównie przez sentyment - na tym siê wychowa³em (anime i TAZO), a ¿e jestem sentymentalny to prêdko z tym nie zerwê, a najlepiej nigdy...
Oczywi¶cie Poki nie lubiê tylko przez sentyment - podoba mi siê anime, które wcale nie jest tak schematyczne, jak mówi± niektórzy, choæ pewnie wcale nie ogl±daj±. Gry s± ca³kiem wci±gaj±ce, manga pe³na g³êbokich w±tków fabularnych, muzyka z dawnych lat itp. Masa wszystkiego, Pokemony to seria z histori±, jak i z przysz³o¶ci±.
Same stworki te¿ s± ³adne, ró¿norodne, kolorowe To bardzo ciekawe stworzenia, dziêki którym mo¿na zag³êbiæ siê w ¶wiecie marzeñ i snów...
Pokemony lubiê g³ównie przez sentyment - na tym siê wychowa³em (anime i TAZO), a ¿e jestem sentymentalny to prêdko z tym nie zerwê, a najlepiej nigdy...
Podpisuje siê rêcyma i nogyma.
Anime mo¿e mniej. Choæ czasem mam ochotê pykn±æ sobie parê odcinków. Póki co na ochocie siê koñczy ale jak zbiorê parê ciekawszych to wtedy siê za nie zabiorê.
Ale za to za grami i mang± jestem i pewnie pozostanê jeszcze jaki¶ czas(kasiora na 3DSa ju¿ zaczê³a siê odk³adaæ. Odk±d zagra³em na konsoli to jednak emulator to nie to samo. Niby ta sama gra ale jednak mniejsza frajda ;).
Ja bym powiedzia³ ¿e lubiê pokemony dziêki pierwszym dwóm setkom stworków które znam bardzo dobrze i kolejnym dwóm które znam jako tako, dziêki grom z g³ównej serii, które w wiêkszo¶ci przeszed³em i znam (poza oryginalnymi Black/White), dziêki pierwszym seriom anime, które lecia³y na Jetixie przed 2008 rokiem i w sumie chyba tyle..
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.