POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
25 Kwiecieñ 12, 16:24
Help Serwis - ¶miecie,offtopy itp.
Autor Wiadomo¶æ
PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 27 Wrzesieñ 15, 08:21   

Co za geniusz wydzieli³ ten temat z innego ? Po co to by³o ? Ech...te nie¿yciowe podej¶cia sprzed lat...

kurnik3478 napisa³/a:
I taka grupka osób niech pomaga.Nie widzê powodów aby by³o wiêcej osób .A tak po za tym forum s³u¿y do pisania co by by³o gdyby ka¿dy pisaæ posta pomy¶la³ ze nabija? na SB by¶ my pisali xD

Przyznam szczerze, ¿e kurnika nie zawsze mo¿na zrozumieæ. Szczególnie dotyczy to czytelników którzy w naturze maj± trzymaæ siê literacko¶ci jêzyka.

DominLoL napisa³/a:
Dlatego,¿e w razie czego, musi byæ kto¶ jeszcze gdyby danej osoby nie by³o.

Pokaz logicznego myslenia, szkoda, ¿e dotyczy idei która sama w sobie by³a poroniona. Byæ mo¿e siê powtórzê, trudno: funkcjê Help Serwisu czy pó¼niejszego nastêpcy (Centrum Pomocy) w rzeczy samej spe³nia ka¿de forum. I nie trzeba do tego oddelegowywaæ jaki¶ userów wyznaczonych, czy dublowaæ ju¿ istniej±ce dzia³y, tylko, ¿e z przedrostkiem "Centrum Pomocy". Najlepszym przyk³adem jest ten temat, w którym kto¶ zg³osi³ siê z problemem, w dyskusji wziêli tylko ludzie maj±cy co¶ sensownego do powiedzenia, problem rozwi±zano. HS czy CP to przejaw forumowego socjalizmu, czyli tworzenia sztuki dla sztuki; biurokracji; ja³owych dyskusji; dodatkowych, niepotrzebnych funkcji (etatów) dla userów.

kurnik3478 napisa³/a:
To chyba ta osoba która potrzebuje pomocy poczeka³a by na ni± jak by jej tak zale¿a³o co nie?

edit A mo¿e i racja a zreszt± ja tu nie mam nic do gadania :P Pewnie kiedy¶ skorzystam z tej pomocy

¯eby wtedy kurnik mia³ wiêcej do gadania, to by³oby lepiej...wg. mnie kurnik to by³ taki dobry kandydat do ewolucji w postaæ Conquesta :sliniak:

DominLoL napisa³/a:
HOHOHOHO!
WESO£CYH ¦WI¡T ¯YCZÊ WSZYSTKIM PRACOWNIKÓW HELP SERWIS.
Obfitego miko³aja, fajnej/fajnego dziewczyny/ch³opaka, nie zmieniajcie siê, kroczcie przez ¿ycioe z u¶miechem na ustach, i z rado¶ci± w sercu,przez ca³y kolejny rok, a nawet i d³u¿ej.

ZYCZY DOMINLOL!

Pogrubi³em to, co niechybnie siê niestety spe³ni³o.

Inaka napisa³/a:
Ja mam pytanie: Mogê napisaæ FAQ do R/S/E?

Zawsze mo¿na napisaæ cokolwiek. Pytanie, gdzie to opublikujesz. A s± przypadki, gdy trzeba co¶ schowaæ do szuflady np. niepoprawne politycznie pogl±dy =B

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: