Kurcze no, to faktycznie ju¿ koñczê, mo¿na zamkn±æ w±tek
A tak serio, to jak ju¿ wnios³e¶ do tematu ile mog³e¶, to we¼ jednak wracaj lizodupiæ na PV, dobrze? XD
Czy ja wiem? Faktycznie, artyku³uje on swoje my¶li w taki sposób, ¿e niekoniecznie ka¿dy potraktuje go powa¿nie. No ale czy mo¿na zarzuciæ mu jakiekolwiek k³amstwo? Na pewno nie. Grunt to nie mieæ zaburzeñ percepcji - Asmod ich nie ma i dodatkowo ostatnio coraz wiêcej osób zrzuca klapki z oczu
Poza tym patos nie jest wymagany. Zreszt± od tego jestem ja
Ale ja nie rozumiem jednego. Mogliby¶cie za³o¿yæ temat i wyja¶niæ to na spokojnie i sensownie. A tak ka¿dy piszê co chce a nic z tego nie ma. Spoko z was ludzie a nie potraficie na dany temat normalnie pogadaæ? Sama nazwa tematu mimo ¿e zabawna pokazuje was z tej ¶mieszkowej strony.
Ostatnio zmieniony przez Arsen23 13 Grudzieñ 15, 14:05, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ale ja nie rozumiem jednego. Mogliby¶cie za³o¿yæ temat i wyja¶niæ to na spokojnie i sensownie. A tak ka¿dy piszê co chce a nic z tego nie ma. Spoko z was ludzie a nie potraficie na dany temat normalnie pogadaæ? Sama nazwa tematu mimo ¿e zabawna pokazuje was z tej ¶mieszkowej strony.
Arsen, Arsen. Zacznê od tego, na czym Ty skoñczy³e¶ - nazwy tematu: PokeCollect jest wolnym forum. Mnie nazwa nie zachwyca, aczkolwiek nie uzna³em za stosowne jej zmieniaæ, bo nie jest jakim¶ wielkim nadu¿yciem. Poza tym to Daru napisa³, ¿e jestem "g³upi". Ja ani razu go publicznie nie obrazi³em. Poza tym chyba po adminie najpowa¿niejszej* strony fandomu oczekuje siê wiêcej ni¿ po ka¿dym innym. Nieprawda¿?
¦mieszkiem nie jestem. Jednak jak patrzê na sposób zarz±dzania Valhall±, to brakuje mi do pe³nego uniesienia tylko soundtracka z Benny Hilla. ¯adna rozmowa z Daru nigdy niczego nie zmieni³a. Ró¿ni ludzie mi siê na niego skar¿yli od kiedy jestem na PPSie i do dzi¶ siê skar¿±.
Nawet je¶li odbierasz ten temat jako "¶mieszkowy", to okrutnie siê mylisz. Mo¿e i s³owa, pewne zwroty takie s±, ale ogólny zamys³ jest jeden: PV i Daru od lat siê nie dodaj±. Naprawdê, parê lat obserwujê PPS i nie takie tematy widzia³em. Ten i tak jest bardzo rzeczowy.
Je¶li uwa¿asz, ¿e je¶li "ka¿dy pisze co chce", to jest ¼le, to faktycznie PVF jest najlepszym miejscem dla Ciebie. Powszechna cenzura wzywa!
No i nie by³o #PokeGwiazdki nawet na Trzech Króli. Czyli 2015 to rok æwiartki #PokeAdwentu i tyle ze strony Daru. Ju¿ widaæ, ¿e Dara doczekamy siê najwcze¶niej pó¼n± jesieni±.
Opticum napisa³/a:
Zawsze wybiore idealny moment, zeby wrocic na te ruiny "polskiej pokesceny"
KEEP FIGHTING GIRLS, NIECH KREW SIE POLEJE
Hmmm.... a ja ju¿ nie pamiêtam czy na koniec Optic by³ moim przyjacielem, wrogiem, czy neutralem Kiedy¶ pewnie by mnie taka deklaracja nie ucieszy³a, ale dzi¶... dawaj! Przyda siê na tym PPS-owym pobojowisku ma³e twórcze zamieszanie
Hmmm.... a ja ju¿ nie pamiêtam czy na koniec Optic by³ moim przyjacielem, wrogiem, czy neutralem
Te¿ siê wczoraj nad tym zastanawia³em pisz±c tego posta. Nie mam pojêcia
Podejrzewam, ¿e nie zd±¿yli¶my siê pogry¼æ, bo chyba kiedy Ty wchodzi³e¶ nieco powa¿niej na saloniki pokesceny, to ja ju¿ wychodzi³em.
Ciekawe, czy kiedykolwiek w historii polskich "pokemaniaków" bêdzie istnieæ aktywne, du¿e forum/strona utrzymuj±ca jaki¶ konkretny poziom.
Ciekawe, czy kiedykolwiek w historii polskich "pokemaniaków" bêdzie istnieæ aktywne, du¿e forum/strona utrzymuj±ca jaki¶ konkretny poziom.
Ale¿ istniej± - konkretnie mo¿na opisaæ ten poziom jako niski. Ewentualnie ¶redni. Poza tym... bardzo trudno utrzymaæ taki poziom na jakimkolwiek forum, nie tylko o tematyce pokemonowej. To zazwyczaj ¿yje falowo, jak ca³e fandomy. Kiedy w fandomie jest zastój, to na forach te¿, bo nie ma o czym dyskutowaæ. 2016 to obiecuj±cy rok dla Pokemonów, w koñcu 20-lecie, wiêc jestem w niemal 100% pewna, ¿e znów siê co¶ ruszy.
Btw które ¶wiêta s± najbli¿ej? Nie ¶ledzê kalendarza pokeliturgicznego, a wed³ug Daru jakie¶ siê zbli¿aj±.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.