Kliknij, proste, a gra nawet nawet, chyba zalo¿ê konto, mo¿e kiedy¶.....
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Czy kto¶ mo¿e mi powiedzieæ co mam robiæ? Gre ¶ci±gno³em wczoraj instaluje wszystko ok... w³±czam gre loguje siê i pisze ¿e mam star± wersje... Co mam zrobiæ? ¶ci±ga³em równie¿ dzisiaj ponownie i nic, znów to samo. Czy to koniec tej gry czy ja mam taki b³±d tylko?;/
czy ma ktos moze konto, z którego nie korzysta czy te¿ ju¿ nie gra gdy¿ chcia³bym strasznie w ta gre zagrac a rejestracja nowych uzytkownikow jest poki co zablokowana. Jak cos to prosze na priv
A ja gra³em w to jako¶ w 2009 roku, pó¼niej d³uga przerwa, powrót dos³ownie na chwile, znów przerwa i teraz mam konto od ¶wi±t 2012, ale rzadko gram...
Ale gierka fajna, w tym 2009 roku z kumplami non stop katowali¶my. Teraz jako¶ mnie nie ci±gnie do tego, because FIFA is better :>
Wa¿ne pytanie. Jakie problemy z rozpoczêciem gry?
Nie wiem jak jest teraz ale z rok temu trzeba by³o czekaæ parê godzin a¿ admin ogarnie maile i porozsy³a kody. Jeszcze wcze¶niej by³o du¿o gorzej bo trzeba by³o mieæ zaproszenie do gry a o to by³o do¶æ ciê¿ko. Nie mniej. Nie wiedz±æ jaki masz problem nie jestem(ani raczej nikt inny) w stanie Ci pomóc.
Sama gra jest niez³a. S± questy i ukryte miejsca do których dostêp jest dopiero po wykonaniu jakiej¶ czynno¶ci(niekoniecznie fabularnej). Jednak nie gram. Nie wiem czemu. Brak czasu któego mam a¿ za du¿o(mo¿e nie teraz) a mo¿e fakt ¿e gry z Pokemonami tej generacji zaczê³y mnie nu¿yæ.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.