to jeden kole¶ umia³ czytaæ i pisaæ od razu. Ale mu dokuczali¶my!
Kompletny debilizm. ;ooo Ja te¿ jako jedyny umia³em czytaæ w 1 klasie i nikt mi nic nie robi³. Widocznie przerastacie moj± klasê inteligencj±. xd
O ludzie co mi sie wczoraj na polu (ko³o mojego domu) przytrafi³o. Wracam ze szko³y z kolegami gadamy sobie tam o ró¿nych rzeczach a ja patrze :zdziwko: a tam kole¶ przy ulicy sra. JA PIRDYKAM poszli¶my troche dalej ja w buzz i na ziemie :]
Ostatnio znale¼li¶my czu³y punkt jednego debila z 4 klasy jak go siê poci±gnie za w³osy ko³o ucha zaczyna rechotaæ jak pazura z kiepskiego ¿artu :P
to o tym szczanu jest ble, wykasuj, bo za takie có¶ który¶ mod warna ci da, a to akurat ¶mieszne nie jest, raczej ¿a³osne, do tematu:
dzisiaj muza, mieli¶my przesrane u nauczyciela za to ¿e ostatnio z lekcji zwiali¶my( ca³± klas± :p ), i mieli¶my karne wypracowaie o idolu, 4 psiapsió³y, zrobi³y niez³y numer, wszystkie mia³y takie samo wypracowanie, s³owo w s³owo, powiedzmy ¿e pó¼niej lecia³y same jedynki.
Wracaj±c do tej ucieczki, to jeden taki mój kumpel nie chcia³ i¶æ, usiad³ na ³awce, ¿e se niby posiedzi, ¿e tege, odwróci³êm g³owê, ju¿ sie szykowa³ do nakablowania panu od muzy, zacz±³em go ci±gn±æ ( kumpla, nie pana od muzy ) z nogê z jeszcze jednym kumplem, jescze innym razem, jak by³ apel, po od¶piewaniu hymnu i po przemowieniu dyrektora, jaki¶ cwel, tak rykn±³ ¶miechem, ¿e pó³ sali siê ¶mia³o
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
u nas na religi koles mnie wyzywa a ja na full :"TWOJA STARA!!" on cos sapie i lac sie zaczelismy strzelilem mu w pysk tube a pan do nas podchodzi i nam po pysku obu ale nagan ani uwag nie dal :-P on jest najlepszy
ta sama religia: on mni dal 3 z odpowiedzi a ja sie z nim bic zaczalem a klasa w ryk
U mnie w SQL to czy¶cili¶my ³awki potem ca³a klasa oprócz takiego synka rzuca³a t± szmat± w koñcu on dosta³ od takiej laski podchodzi do niej ca³y wkurzony uderzy³ j± t± szmat± i pado ; " Szmatê szmat± " potem waln±³ jej li¶cia ona mu te¿ nauczycielka podesz³a i zaczê³a i rozdzielaæ ;D . Potem tylko po -10 dostali ;D
Albo to ;
Jadê se na desce ko³o banku a tu moja by³a wychowawczyni idzie ja chcia³em przed ni± zaszpanowaæ i tak z 6 schodków próbowa³em skoczyæ i waln±æ jakiego¶ tricka i tak wyskakuje i ³up tak mi nie pyk³o i w brzuch dosta³a .
Czwartek dzieñ przed rozdaniem ¶wiadectw mamy polski babki nie ma wziêli¶my b³yszczyk od kumpeli rozlali¶my go na ³awke i zajarali¶my ;D . Babka wchodzi a tu tak ¶mierdzi ¿e normalnie jakby by by³ jaki¶ po¿ar a ona sie pyta co palili¶cie ca³a klasa pokazuje na takiego synka a ona co podpali³e¶ ? A on zajaraæ se k****a nie wolno ? I poszed³ do domu . W pi±tek jak ka¿dy dostawa³ ¶wiadectwo on dosta³ ale zaraz po wizycie u Dyrcia
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.