Witam, otrzymali¶my informacjê ¿e ju¿ 17. pa¼dziernika w Japonii pojawi siê nowa saga anime zatytu³owana ''Pokemon: XY''. Poni¿ej zamieszczam informacjê która jest napisana na Serebii odno¶nie nowej sagi. Nie s± znane jeszcze ¿adne inne szczegó³y odno¶nie tej sagi.
A tak¿e mo¿emy zobaczyæ jak prezentuje siê Ash w nowym stroju:
Czas jeszcze poka¿e co kryje nowa saga XY ;) Pamiêtajcie ¿e ka¿dy nowy odcinek mo¿ecie obejrzeæ w ka¿dy czwartek na japoñskim kanale TV Tokyo [stream do znalezienia w internecie] o godzinie 12.00 czasu polskiego. Nie przegapcie te¿ nowych odcinków Best Wishes
A tutaj moje osobiste spostrze¿enia odno¶nie ubioru, jak i nowej serii:
[spoiler]Osobi¶cie powiem ¿e nowy ubiór Asha (poza butami, które móg³ ju¿ otrzymaæ od g³ównego protagonisty gier XY- Calema) podoba. Ubiór ten jest dok³adnie taki jaki wyobra¿a³em, poraz pierwszy Ash za³o¿y³ czapkê czerwono-bia³± (a nie jak to bywa³o przewa¿nie bia³o-czerwon±). Kolorystycznie jest bardzo podobna do tej czapki któr± nosi³ Red w grach Pokemon FireRed oraz Pokemon LeafGreen. Chcia³bym ¿eby z Ashem podró¿owa³a nowa dziewczyna, znana nam z gier XY nie kto inny jak Serena, poniewa¿ moim zdaniem bardzo by siê nadawa³a na now± towarzyszkê, jednak wydaje mi siê ¿e bardziej prawdopodobnym wyj¶ciem bêdzie to ¿e Iris znowu bêdzie kontynuowaæ sw± podró¿.[/spoiler]
Ostatnio zmieniony przez Ertix 30 Czerwiec 13, 19:16, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Z jednej strony myszowaty wygl±da nieco doro¶lej. Z mordy przynajmniej.
Natomiast strój jest dziadowaty. O ile na hiro³sie z X/Y jest okiej to na Ashu wygl±da to tak sobie. Choæ z drugiejs trony ja jestem modowym bezgu¶ciem ;)
Choæ po co ja to piszê. I tak nie bêdê ogl±da³ i tak.
Dawaæ info o mandze a nie jakie¶ animu
¦mierdzi ka³em, bêdzie nudno, znów przegra w lidze i pikaczu dostanie wpierdziel od jakiego¶ go¶cia, który pokemonzy widzi 1 raz na oczy Od 5 sezonów ten sam odgrzewany kotlet, nawet Boku no Pico jest fajniejsze ;_;
Ostatnio zmieniony przez Hyu 30 Czerwiec 13, 11:25, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
o ile Pikacha poprawili na plus ( znowu jest okr±glejszy jak na pocz±tku anime, przynajmniej z mordki ), to ash...ja pierdziele, têskniê za strojem Asha z Hoenn/Sinoh ( chocia¿ te¿ by³ do dupy ale nie a¿ tak jak z BW i ten najnowszy ).
Podobnie jak w przypadku BW, nie obejrzê a nawet je¶li to tylko by siê dowiedzieæ, jak bardzo jest to ¿a³osne.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 30 Czerwiec 13, 13:26, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ja wiem tylko tyle, ¿e:
(UWAGA SPOILERY)
Bêdzie nowa ewolucja od Eevee, Sylveon
Nowy typ pokemona, Fairy, w tym w³a¶nie Sylveon
Typ Fairy bêdzie mocny na pokemony smoki...
Ja wiem tylko tyle, ¿e:
(UWAGA SPOILERY)
NO SHIT SHERLOCK
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 22 Lipiec 13, 17:34, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ja wiem tylko tyle, ¿e:
(UWAGA SPOILERY)
Ja wiem tylko tyle, ¿e:
(UWAGA SPOILERY)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.