Wys³any: 5 Luty 10, 21:58 ,,W Marcu jak w garncu''
By³ piêkny poranek, a ty w³a¶nie leniwie przeci±ga³a¶ siê w ³ó¿ku, gdy naglê zosta³a¶ oblana wod±. Poderwa³a¶ siê i ca³kowicie mokra poszuka³a¶ sprawcy, a jedynym który to móg³ zrobiæ by³ twój Buizel.
- Buizel ! Co robisz ?! Oszala³e¶ ?! - Zdenerwowana krzyknê³a¶ i zagrozi³a¶ piê¶ci± rozbawionemu pokemonowi.
- *Bui-Bui !* - Zawo³a³ i skocznym ruchem wybieg³ z pokoju.
- Gdzie ty ... !? - Ponownie krzykn±³e¶, ale pokemon ju¿ znikn±³ gdzie¶ za drzwiami. - *Ech..* Co ja mam z tym pokemonem... Powiedzia³a¶ i wysz³a¶ za wydr±. Schodz±c po schodach, po¶lizgnê³a¶ siê kilka razy, bo atak wodn± broni± zmoczy³ twoje klapki, a nawet pod³ogê w pokoju. Z reszt± te¿ i biurko, i okno, i fotel, i szafkê, i pu³ki. Innymi s³owy ca³y pokój by³ mokry.... ca³kowicie mokry.
- Sara ! Ju¿ wsta³a¶ ?! - Us³ysza³a¶ g³os swojej matki która najprawdopodobniej by³a w kuchni.
-------------
I jak ?
A w³a¶nie :
Pokemon: Buizel
P³eæ: Samiec
Charakter: ¯artowni¶
Ataki:
1. Water Sport
2. Growl
3. SonicBoom
Przedmiot: Brak
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Kontakt:
Wys³any: 6 Luty 10, 10:34
¦wietnie! Buizel ty ¿artownisiu! Sygne zrobiê za kilka minut.
- Tak mamo ju¿ wsta³am! Czekaj chwilê, zaraz zejdê na ¶niadanie, tylko, ¿e najpierw muszê uporaæ siê z wydr±, czyli Buizel' em.
- Buizel, Buizel! Powiedz gdzie siê ukrywasz, w zamian dam Ci co¶ do jedzenia, bo pewnie ju¿ jeste¶ g³odny i burczy Ci w brzuchu.
- Wychod¼ Buizel, nie b±d¼ taki! Jak nie wyjdziesz to, nie wiem co Ci zrobiê, wrêcz chyba rozszarpiê na strzêpy!
- *Oh....* Buizel ? Czy to, aby nie ten s³odki, pomarañczowy piesek ? - Zapyta³a ciebie, nie¶wiadoma swego b³êdu.
- Mamo.... to jest wydra.... - Powiedzia³a¶ za¿enowana t± sytuacj±.
- *Ah....* Ale nie zmienia to faktu, ¿e prosi³am j±... jego o to, aby Ciê obudzi³. - Powiedzia³a z niewinnym u¶miechem, ale ty tego nie widzia³a¶, bo pomiêdzy wami by³a kartonowa ¶ciana.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Kontakt:
Wys³any: 6 Luty 10, 11:54
- Ech, to teraz trzeba poszukaæ tego Buizel' a! Mamo to jest samiec!
- Hmmm, Buizel maluszku wychod¼! Nie b±d¼ taki!
Po tych s³owach ci±gle szukam Buizel' a.
- Nawet jedzenie ma³y Ciê nie skusi? Powiedz, ¿e skusi i wyjd¼ co¶ zje¶æ!
Kontakt:
Wys³any: 6 Luty 10, 14:10
- Buizel zaraz nie wiem co Ci zrobiê! Czemu siê tak chowa³e¶?!
- Ma³y jeste¶ g³odny? Tak? Je¿eli tak to chod¼ do kuchni dam Ci Poke-Karmy.
- I masz siê mnie s³uchaæ! Oraz nie oblewaj mnie wodn± broni±, bo inaczej grozi Ci to rozszarpaniem na strzêpy i koniec!
- Rozumiemy siê maluchu?! Mam nadzieje, ¿e siê rozumiemy i nie bêdzie ju¿ z tob± a¿ tyle problemów, gdy¿ mam ich ze sto tysiêcy! Dobrze ty ma³y ¿artownisiu?!
Co to za prowadzenie gry ?
Nawet nie wiem co chcesz zrobiæ, bo tego nie opisujesz....
-----------------------------------------------------
- *B-u-i ?* - Powiedzia³ patrz±c siê na ciebie takim sposobem, ¿e poczu³a¶ siê bardzo g³upia.
- No wiesz.... - Powiedzia³a¶ obra¿onym g³osem i posz³a¶ do kuchni, aby co¶ zje¶æ. Wchodz±c za kartonow± ¶cianê zauwa¿y³a¶, ¿e posi³ek ju¿ czeka na piêknym niebieskim obrusie, a mama wraz z nim tylko, ¿e przy stole, a nie na nim. Buizel przemkn±³ pod twoimi nogami i usadowi³ siê wygodnie na kanapie, lecz zanim co¶ powiedzia³a¶ usn±.
- I jak kochanie ? - Zapyta³a Ciê mama, najwyra¼niej chc±c zacz±æ d³ug± rozmowê.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Kontakt:
Wys³any: 13 Luty 10, 20:39
- Co i jak? Chodzi Ci o ¶niadanko? Je¿eli chodzi o ¶niadanie, to jest chyba w sam raz.
*Zacznie siê pewnie d³uuuuuuuuga rozmowa... *
- A sk±d takie pytania mamo, i wiesz mo¿e dlaczego Buizel tak szybko zasn±³?
*Niech mama nie wyd³u¿a rozmowy!...*
Po rozmowie z mam±, chowam Buizel' a do PokeBall' a, biorê plecak i szybko wychodzê z domu, w celu wyruszenia w swoj± podró¿, gdy¿ jak zwykle w domu, z mam± czekaj± mnie same nudy, a tak bêdê walczy³a Pokemon' ami i robi³a ró¿ne inne rzeczy, zwi±zane z Pokemon' ami.
Wiesz co..... sorry, ¿e to zrobiê, ale po tym dialogu zadecydowa³em, ¿e nie chcê prowadziæ twojej gry. Chodzi mi o to, ¿e teksty s± niespójne, przyspieszasz czas i nawet nie mówisz co robisz. Mo¿e i ten dialog jest lepszy ni¿ te dwa pozosta³e, ale nie mam do tego si³y.
Wybacz mi : Afil
P.S. - Pójd¼ do Byaku
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.