[Wczoraj 18:01] Jabuko: Wspó³czujê tym u¿ytkownikom, co tutaj s± dobre kilka lat i siê z PokeMenê u¿eraj±.
[Wczoraj 18:01] Jabuko: Ja jestem kilka miesiêcy i ju¿ wysiadam przy jego... wszystkim w³a¶ciwie.
[Wczoraj 18:02] Poxer: Niektórzy ju¿ sobie odpu¶cili.
[Wczoraj 18:02] Poxer: (mój timing ¿eby wej¶æ i sprawdziæ czy ju¿ rozjebali tu wszystko by³ idealny)
[Wczoraj 18:03] Jabuko: Krucjata w stylu "przepraszam, ale te informacje s± ju¿ nieaktualne" w tematach nawet sprzed 5 lat to szczyt internetu.
[Wczoraj 18:08] DominLoL: pox, jakby¶ móg³, napisz gdzie¶ posta bym móg³ waln±æ ci RC, to co napisa³e¶ w shoucie jest genialne
[Wczoraj 18:09] DominLoL: jabuko, pomys³ o mnie, byaku, inace, afilu i innych, siedz±cych dzieñ w dzieñ i u¿eraj±cych siê z nim od ponad 3-4 lat
[Wczoraj 18:12] PokeMan: dobra, ujawniê - konkurs bêdzie promowa³ odkopywanie najstarszych tematów, a nagroda bêdzie niez³a :)
[Wczoraj 18:12] Poxer: ...Oh god.
[Wczoraj 18:13] PokeMan: Poxerze, DOmin rok temu pisal, ¿e PC siê zawali, Drewko to pisa³ 2 lata temu . I co > I nic. Dalej PC jest i bêdzie
[Wczoraj 18:13] DominLoL: niech zgadnê, ukryta ranga "najwiêkszy debil/slwopoke na forum"? id¼ z st±d i siê nie o¶mieszaj, jeste¶ ¿a³osny poke
[Wczoraj 18:13] Poxer: Domin, wiesz ¿e najlepsze rozwi±zanie to daæ sobie spokój, daæ idiotom robiæ idiotyczne rzeczy i nie wchodziæ tu, nie?
[Wczoraj 18:14] DominLoL: @poke : zawali³o siê, tak, w sensie przeno¶nym, bo ca³y czas tylko odkopujesz zamiast usprawniaæ, nierobie i je³opie
[Wczoraj 18:15] DominLoL: tkwisz w przesz³o¶ci podczas gdy ¶wiat idzie do przodu, jeste¶ ¿a³osnym userem i ¿a³osnym adminem
[Wczoraj 18:15] Poxer: Ta, jest i bêdzie, mot³ochem z zarozumia³ymi i po prostu dziecinnymi adminami. Please, end this madness.
[Wczoraj 18:15] PokeMan: ale co tu usprawniaæ ? Tylko ja odkopuje, nikt nie broni zakladac nowych tematów i gadac o grze ktora wyjdzie w 2014 r.
[Wczoraj 18:15] Poxer: Domin te¿ siê zachowuje jak dziecko, bo próbuje ci odpyskn±æ, a nie wie ¿e jeste¶ zbyt uparty ¿eby to do siebie przyj±æ.
[Wczoraj 18:16] Poxer: pleeeeeeeeeeeeaseeeeeeeee, stoooooooop being so stupiiiiiiiid, everyoooooone
[Wczoraj 18:16] Poxer: Poks out.
[Wczoraj 18:17] DominLoL: poxer, a co ja mam robiæ w sobotê wieczór kiedy w tle siê soundtracki uploaduj±? :] muszê siê na kim¶ wy¿yæ
[Wczoraj 18:17] DominLoL: ca³e cztery tygodnie wkurwienia na ludzie celujê prosto w pokemana :]
[Wczoraj 18:18] PokeMan: ¶wiat idzie do prozdu,taaak....zakzuja normalnych zarowek, wprowadzaj DLC i DRM...
[Wczoraj 18:18] PokeMan: sorry, wolê pograæ i popisaæ o rzeczach, które dawniej wydane byly zrobione z sercem, a nie dla kasy
[Wczoraj 18:19] DominLoL: chyba na odwrót z tym ostatnim, lol, sooooo slowpoke
[Wczoraj 18:56] Jabuko: To, ¿e PokeMan daje siê naci±gaæ na bud¿etowe gówna, to nie nasz problem.
[Wczoraj 19:20] Inaka: <¶miech>Nagroda za odkop? No problem, przekopie siê wszystkie tematy w fan fiction i luz :D </¶miech>
[Wczoraj 19:23] DominLoL: heh! byaku mi zwróci³ na co¶ uwagê przed chwil±, mam wiêcej postów ale mnie odznak ni¿ on, WTF slowpokeman?
[Wczoraj 19:59] DominLoL: gomenasai, sempai T_T
[Wczoraj 20:02] Inaka: Kogo przepraszasz?
[Wczoraj 20:05] DominLoL: a to siê nie gniewasz? byaku, wisisz mi piwo
[Wczoraj 20:07] Byakurai: Jakie piwo? Wali Ci ju¿ od tego upa³u i Pokemana xd
[Wczoraj 20:08] Inaka: Ja siê nie gniewam. Ja my¶lê, jak zaprojektowaæ strój jednej takiej z tymi mieczami *o*
[Wczoraj 20:11] DominLoL: a ja siê trudzê nad specialem dla dziewczyn... kurde, jak zwykle muszê przesadziæ z zajebisto¶ci± postaci...
[Wczoraj 20:11] Inaka: Oddam deszcz w dobre rêce :P
[Wczoraj 20:12] DominLoL: JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA!
[Wczoraj 20:12] Byakurai: a ja siê z niczym nie trudzê. Siedzê sobie i s³ucham muzyki, bo czasami potrzeba chwili relaksy by nie braæ...
[Wczoraj 20:12] Byakurai: wszystkiego na serio
[Wczoraj 23:27] Opticum: podczas pobytu poxera, poziom zraczenia forum tak gwaltownie wzrosl, ze az rozbolalo mnie serce
[Wczoraj 23:28] Opticum: powoli opada, ale PokeMan wciaz podnosi - pokemanie, co z ciebie za admin (procz guwnianego ofc), jesli porzucasz swoja
[Wczoraj 23:29] Opticum: strone, nad ktora powierzono ci opieke, na rzecz jakiegos PV? PV nie jest juz do odratowania, bo poziom raka przekroczyl
[Wczoraj 23:29] Opticum: dopuszczalne granice, a ty tu czasami odkopujesz stare tematy, i ot, twoja dzialalnosc... conquest tak samo, ale on
[Wczoraj 23:30] Opticum: chociaz czasami cos napisze, ale i tak obaj poswiecacie wiekszosc czasu PV. dbajcie o te strone, reklamujcie, odbudujcie
[Wczoraj 23:30] Opticum: portal, piszcie artykuly, rekrutujcie... PC mozna uratowac, poki nie umarlo calkowicie, PV juz sie skonczylo od czasu
[Wczoraj 23:30] Opticum: bodajze marcowego rajdu, nie pamietam juz kiedy to bylo. elorap, one piece naw
[Wczoraj 23:32] Opticum: Dzisiaj wskrzeszê niegdy¶ aktywnego cz³onka PPS. Spodziewajcie siê kogo¶ na literê L.
[Wczoraj 23:35] Byakurai: Czy¿by legenda powróci³a?
[Wczoraj 23:45] Legends: Opticum approved
[Wczoraj 23:45] Opticum: Oto i on.
[Wczoraj 23:45] Legends: Nie wiem o co chodzi, zosta³em zaszanta¿owany ¿e jak tego nie napiszê to nie zagra drafta cube'a
[Wczoraj 23:46] Legends: Tak¿e do niewidzenia i w ogóle no wiecie, troll is so obvious that he doesn't even need a cave
[Wczoraj 23:46] Opticum: nieprawda, sam chcia³ siê zalogowaæ, bo mówi³, ¿e wróci, jak bêdzie nowy Collect B)
[Wczoraj 23:55] PokeMan: OPTYK - PC to nie strona, tylko FORUM. Kurfa, odkopuj±c, TE¯ "napiszê", bo odkopanie to NaPISANIE.
[Wczoraj 23:57] PokeMan: KRET.. OPTYSIU, na PV wchodzi 3000 ludzi dziennie, na PC tylko 250.
[Dzisiaj 0:01] tt22: a na PokeLife wchodzi dziennie 12 000.
[Dzisiaj 0:06] tt22: tyle dobrego, ¿e TrollTower ma najgorszy marketing i tam, ledwo 80 osob dziennie jest, bo Enygma nie ma pojecia...
[Dzisiaj 0:06] tt22: ...o prowadzeniu strona i fotum
[Dzisiaj 0:11] Byakurai: Poke... nie musisz siê relogaæ na t22 by pisaæ w shoucie... ka¿dy wie, ¿e to ty
[Dzisiaj 0:11] Byakurai: Anyway... LEGENDS ! :D
[Dzisiaj 0:25] Opticum: 3000, skislem w snach
[Dzisiaj 0:51] Opticum: PokeMan nie umie zrobic popularnej strony, wiec musi zostac modem i lizac tylne czesci ciala aby 'cos znaczyc'
[Dzisiaj 6:56] PokeMan: Cz³eku, tu nie chodzi o jako¶æ. Glossy Gem zrobi³ wyjebist± stronê i co ? Nikt nie wchodzi³, bo...
[Dzisiaj 6:57] PokeMan: ...PV jest na szczcyie w Google i dlatego zawsze bêdzie prawie najlepsza (PokeLife wyprzedzil, bo duzo tam gimbazy).
[Dzisiaj 7:23] PokeMan: Poza tym Opticu, ty zak³ada³e¶ ju¿ strone PokeRiddle, forum Dunsparce Polsak i co ? Ty nie umiesz.
[Dzisiaj 11:09] Afil: Czy tylko ja mam tak± wizjê, ¿e Poke to taki grabarz, co chodzi od trumny do trumny i gada z szkieletami, choæ czasem...
[Dzisiaj 11:09] Afil: zdarzy siê mu zombie? ._.
[Dzisiaj 11:25] Inaka: Ciekawe porównanie.
[Dzisiaj 11:30] DominLoL: afil, pamiêtasz ile razy ubolewa³em nad tym ¿e w shoucie nie mo¿na dawaæ rców? znowu to we mnie rozbudzi³e¶ T_T
[Dzisiaj 11:33] DominLoL: kolejne p³yty z fonoteki pokemonów dodane do downloadu, jutro wiêkszy upload, bo 1 Gb, a mianowicie soundtrack z B2/W2
[Dzisiaj 11:54] DominLoL: http://pokecollect.net.pl...p?p=77855#77855 // proszê o opinie
[Dzisiaj 13:40] Afil: Rozumiem Dominie, mo¿esz mi go wstawiæ w normalnego posta, jak chcesz
[Dzisiaj 13:57] Byakurai: Domin jeste¶ hipokryt±, pozdrawiam
[Dzisiaj 14:10] DominLoL: i don't get ya...
[Dzisiaj 14:18] Byakurai: Pomy¶lmy. Poke robi same odkopy - ¼le i trzeba mu wypomnieæ by pisa³ o aktualnych sprawach. Poke pisze posta...
[Dzisiaj 14:18] Byakurai: ... o aktualnych sprawach - ¼le, bo tobie to zwisa i powiewa... no ja pierdziu
[Dzisiaj 14:20] DominLoL: bo co mnie interesuje jakie¶ kolejne za³amanko daru bo mo¿lwie ¿e dziewczyna go rzuci³a.
[Dzisiaj 14:20] Conquest: Domin ma paranoja
[Dzisiaj 14:20] DominLoL: gorzej ni¿ z poxerem normalnie, bo on nawet nie robi³ wokó³ siebie tyle cyrku co PokeMan wokó³ daru -.-
[Dzisiaj 14:20] Conquest: wiesz, wszystkie posty na forum nie s± adresowane do ciebie
[Dzisiaj 14:20] DominLoL: gomen poxer, poprostu nie mia³em innego przyk³adu pod rêk± -.-
[Dzisiaj 14:22] DominLoL: poxer siê kry³ za trzykropkiem przez pó³ roku i by³ spokój, a ci odrazu robi± aferê ¿e kogo¶ kto¶ rzuci³ -.-
[Dzisiaj 14:22] Byakurai: Ale tym razem jestem po stronie Cona i Poke. Domin nie ka¿dy temat musi byæ pisany pod Ciebie i to, ¿e tobie zwisa to...
[Dzisiaj 14:23] DominLoL: normalnie niekiedy pps jest jak moherowy osiedlowy monitoring
[Dzisiaj 14:23] Byakurai: ... ma³o dla reszty znaczy. To, ¿e Ciebie nie interesuje to, to nie oznacza, ¿e inni nie chc± o tym popisaæ
[Dzisiaj 14:23] DominLoL: napisa³em swoje zdanie na temat tej sprawy ¿e jemu siê ono nie podoba, not my business
[Dzisiaj 14:24] DominLoL: sprawy PVF powinny zostaæ na PVF, a nasze tutaj, tak zawsze uwa¿a³em
[Dzisiaj 14:25] Opticum: Cz³eku, tu nie chodzi o jako¶æ. Glossy Gem zrobi³ wyjebist± stronê // przestalem czytac, nie wiesz co piszesz
[Dzisiaj 14:25] Byakurai: Zwa¿ywszy na to, ¿e na Collecie jest dzia³ o nazwie "PV i PVF (Pokemon Valhalla)" to chyba trzeba go u¿yæ czasem
[Dzisiaj 14:25] Fuzaki: siema
[Dzisiaj 14:25] Byakurai: Nawet je¶li tobie siê to nie podoba
[Dzisiaj 14:26] DominLoL: a czemu wy uwa¿acie ¿e ja my¶lê ¿e wszystkim tutaj krêcê? mam wolne prawo do hejtingu, tak jak ka¿dy
[Dzisiaj 14:27] DominLoL: a ¿e PokeMan jako admin wpisa³ se tam PVF to ju¿ tak zosta³o : O pps to nie tylko PVF, niestety, tylko o tym siê mówi w
[Dzisiaj 14:27] Fuzaki: aha dobra...
[Dzisiaj 14:27] DominLoL: tym dziale, przez co inne fora/strony cierpi±
[Dzisiaj 14:27] Inaka: Domin, przesadzasz.
[Dzisiaj 14:28] Byakurai: Teraz to zauwa¿y³a¶ Inaka?
[Dzisiaj 14:28] Fuzaki: Zgadzam siê z Inak±
[Dzisiaj 14:28] Conquest: Domin - nacjonalista
[Dzisiaj 14:29] Opticum: dominiku, troche w tym prawdy, ze ciagle krecisz noskiem
[Dzisiaj 14:29] Inaka: Byaku, by³am po herbatê, nie zauwa¿y³am.
[Dzisiaj 14:30] Afil: Szczerze... to zaczynam my¶leæ, ¿e Domin ma jak±¶ alergiê na Poke.
[Dzisiaj 14:30] Byakurai: Ale ogólnie mówiê Nie o dzisiaj
[Dzisiaj 14:30] Fuzaki: heh
[Dzisiaj 14:30] DominLoL: ekhem, bo mam na co? zreszta, mo¿e te¿ te nerwy z praktyk to potêguj±, nie wiem
[Dzisiaj 14:30] Inaka: Byaku, zauwa¿y³am, ale nie lubiê mówiæ od razu wszystkiego. Wolê czekaæ, a¿ sytuacja siê rozpêdzi.
[Dzisiaj 14:31] DominLoL: afil, napiszesz posta bym znów ci da³ RC? please...
[Dzisiaj 14:31] Afil: Fuzaki, made my day! x3 Taki biedny, ¿e nie wie co robiæ x3 Wybacz, musia³em x3
[Dzisiaj 14:32] Afil: Serio Domin? Lol x3
[Dzisiaj 14:32] Byakurai: Dominiku, jak denerwuj± Ciê praktyki to mo¿e wy³aduj siê na worku treningowym, ani¿eli w internecie
[Dzisiaj 14:35] PokeMan: Dominie, oprócz o PVF, w kategorii o PPS, przez ostatnie 48 h pisze siê te¿ o forum na fora.pl i Revivalu, wiêc..
[Dzisiaj 14:38] Opticum: PokeMan, ale ty masz ograniczony umysl
[Dzisiaj 14:38] Opticum: poza pvf nie ma aktywnych for na pps, pokecollect ma szanse sie wybic, ale administracja zlewa na to cieplym moczem
[Dzisiaj 14:39] Opticum: pvf to jest najbardziej toksyczne forum, ktorym zarzadza 13-14 letnia administracja z kompleksami, to jest koszmar
[Dzisiaj 14:39] PokeMan: TinTower jest, forum PokeLife jest, nie osmieszaj siê
[Dzisiaj 14:39] Opticum: moderacja*, administracja jest nieco starsza...
[Dzisiaj 14:40] Opticum: tintower jest odraczone i ogolnie odsuniete od glownego nurtu pps, pokelife to smieszna gra z 50% fake kontami i botami
[Dzisiaj 14:40] Opticum: jedyna osoba, ktora sie w tym momencie osmiesza, to ty, sorri
[Dzisiaj 14:41] Conquest: Optyk - demagog
[Dzisiaj 14:41] DominLoL: optic, nie wiem czy trolling czy serio gadka ale chyba jako jedyny rozumiesz co mi mniej wiêcej chodzi po g³owie
[Dzisiaj 14:43] Opticum: nie, w tym momencie nie trolluje, nie wiem o co ci chodzi, ale noz mi sie otwiera jak widze glupoty pokemana
[Dzisiaj 14:43] Conquest: o, na Domina ju¿ dzia³a : P
[Dzisiaj 14:43] Opticum: nie wierze, ze on ukonczyl juz druga klase gimnazjum
[Dzisiaj 14:44] DominLoL: a teraz mówisz o slowpokemanie czy microch³odzie, bo si zaczynam gubiæ gdy mówimy o gimbazie
[Dzisiaj 14:45] Fuzaki: Domin sam nie jeste¶ lepszy wiêc nie wypowiadaj siê...
[Dzisiaj 14:45] Opticum: glownie o pokemanie, mikrochlod nie jest dzisiejszym tematem smiechu
[Dzisiaj 14:46] Fuzaki: Stary byk z domina a zachowuje siê jak moja 10 letnia siostra
[Dzisiaj 14:47] DominLoL: -.- ma rodzeñstwo, farciarz...
[Dzisiaj 14:47] Opticum: mikrochlod ale idz juz na pvf co
[Dzisiaj 14:47] Opticum: czy ty aby nie masz tam bana
[Dzisiaj 14:47] Fuzaki: nie optyc
[Dzisiaj 14:47] Fuzaki: co wydupili cie z tamt±d i ¿al dupy z ciska ?
[Dzisiaj 14:48] Opticum: czy ty cytujesz bonza
[Dzisiaj 14:48] Fuzaki: jam masz co do mnie to przenie¶my siê na priva
[Dzisiaj 14:48] Byakurai: ¶ciska siê pisze...
[Dzisiaj 14:48] Opticum: tak czy siak, mam bana za sluszny powod, a ty za raczenie, 1:0
[Dzisiaj 14:48] Fuzaki: co ci±gle odgrywa³e¶ takiego kozaka to powiedz mi prosto w oczy co o mnie my¶lisz!
[Dzisiaj 14:48] Opticum: mikrochlod no ale czemu na priva, nie umiesz poprawnie pisaæ na ogólnodostêpnym shoutboxie?
[Dzisiaj 14:49] Opticum: kisnê :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[Dzisiaj 14:49] Opticum: smiech irl, zrobi³e¶ mój dzieñ
[Dzisiaj 14:50] Fuzaki: nie po prostu nie chcê tu pisaæ
[Dzisiaj 14:50] PokeMan: http://pokelife.pl/forum/index.php << Opty¶, 6o osob online, postow z dzisiaj masa, jestes slepy
[Dzisiaj 14:50] Opticum: kogo obchodzi pokelife, jak to jest slaba gra na silniku tibii? to nie jest pps, to jest produkt czekoladopodobny
[Dzisiaj 14:51] Opticum: poza tym, aby takie fora i gry jeszcze bardziej wprowadzic w zycie, trzeba robic dziwne rzeczy, wiem, bo sam obserwowale
[Dzisiaj 14:51] Opticum: cos takiego za kulisami
[Dzisiaj 14:51] PokeMan: Kogo obchodzi ? KRETYNIE, 10-16 latki zanim ta gra powstala szli na PPS, na fora, a teraz id± tam, kpf ?
[Dzisiaj 14:54] PokeMan: powiedz mi Opty¶, czemu ¿adna z twoich stron ani for nie odniosla sukcesu wiekszego niz TinTower ?
[Dzisiaj 14:59] Opticum: dunpl mogl odniesc sukces, ale narodzil sie konflikt wewnatrz administracji; poza tym, do wszystkiego mialem slomiany
[Dzisiaj 14:59] Opticum: zapal lub moja ekipa miala slomiany zapal, wiec przede wszystkim przez brak dyscypliny
[Dzisiaj 15:01] PokeMan: nic mnie to nie obchodzi, efekty sa takie, ze na PVF jestem modem, a tu adminem. A ty jestes na PVF zbanowany
[Dzisiaj 15:02] PokeMan: a tu userem tylko. W zakresie for nie pouczaj ojca jak dzieci robiæ, trollu co nic nie potrafi.
[Dzisiaj 15:06] Opticum: jestes adminem ktory nic nie robi i posmiewiskiem, jestes modem ktory nic nie umie i nie robi i jest jeszcze wiekszym
[Dzisiaj 15:06] Opticum: posmiewiskiem. oh w8, ja chociaz zdobywam wieksze uznanie t³umu. czyzbym wygral?
[Dzisiaj 15:09] Ness: dobra koniec pierdolenia koniec koncem wszyscy wiemy jaki jest oczekiwany fina³, uwaga
[Dzisiaj 15:09] Ness: PokeMan, odejd¼
[Dzisiaj 15:10] Opticum: PokeMan odejd¼
[Dzisiaj 15:10] Byakurai: Optic wezwa³ pomoc?
[Dzisiaj 15:10] Opticum: odejd¼ odejd¼
[Dzisiaj 15:10] Opticum: nie, dostarczylem Nessowi taczkê lulzów PokeMan odejd¼
[Dzisiaj 15:11] Opticum: forumowy cenzor zmienia odejd¼ na odejd¼ PokeMan odejd¼
[Dzisiaj 15:11] Fuzaki: [kwa!] odpierdol siê od pokemana
[Dzisiaj 15:11] Byakurai: Czyli wezwa³e¶ pomoc, bo sobie z Pokemanem nie radzisz xd
[Dzisiaj 15:11] Opticum: PokeMan wypierdalaj <- moze bedzie dzialac
[Dzisiaj 15:12] Byakurai: Mikru¶ - najwiêkszy obroñca Pokemana Kij, ¿e nawet nie zna ponad po³owy historii jakie tutaj siê dzia³y xd
[Dzisiaj 15:12] Opticum: oho dziala co tam mikrochlod, szukasz sojusznikow, bo nie umiesz nawiazac kontaktu z ludzmi?
[Dzisiaj 15:12] Fuzaki: Opticum wyjd¼ i nie wracaj.
[Dzisiaj 15:12] PokeMan: http://pokecollect.net.pl...p?p=77879#77879 <<< deal with it, kmioty
[Dzisiaj 15:12] Opticum: Byakurai - niet, Ness juz sobie chyba poszedl, tylko mu pokazalem co sie tu dzieje
[Dzisiaj 15:12] Fuzaki: Ja siê pokemanem z nam i kij ci do tego
[Dzisiaj 15:12] Conquest: *Byak masakruje Optyka*
[Dzisiaj 15:13] PokeMan: Optik, wyjd¼, jak to zrobisz poziom PC skoczy o 6o%, prosze...
[Dzisiaj 15:13] Conquest: nie kl±æ [kwa!]
[Dzisiaj 15:13] Opticum: >kmioty ale smieciu inaczej do panow co?
[Dzisiaj 15:13] Byakurai: Poku¶, mam nadzieje, ¿e te "kmioty" to nie do mnie, bo dzisiaj zaskakuj±co jestem po twojej stronie
[Dzisiaj 15:13] Inaka: *Inaka dokonuje pacyfikacji stron sporu*
[Dzisiaj 15:14] Ness: mikrochlud w¶ciek³y pikinier wrrrr moczy pikê
[Dzisiaj 15:14] PokeMan: I WARA od Fuzakiego, znamy siê dobrze :)
[Dzisiaj 15:14] Opticum: [Dzisiaj 15:12] Fuzaki: Ja siê pokemanem z nam i kij ci do tego // z nam sie tez z poke manem i wiem ze jest bardzo
[Dzisiaj 15:14] Opticum: lubianem i kochanem urzytkownikiem forum pokekollekt wiec oco ci teraz chodzi??
[Dzisiaj 15:14] Ness: *Ness wylewa autyzm tekstem w gwiazdki*
[Dzisiaj 15:14] PokeMan: Byak, to by³o do Hyu, Optyka i temu czemu¶ pochodnych
[Dzisiaj 15:15] Opticum: PokeMan, jak chcesz hejcic, to musisz wszystkich, bo ciezko ci znalezc sojusznikow - a probujesz ich znalezc przez
[Dzisiaj 15:15] Opticum: wlasne osmieszanie sie ;/
[Dzisiaj 15:16] PokeMan: Opty¶, admin nie musi mieæ sojuszników, a jak ma to tylko "+" i ponadpoziom admiñski
[Dzisiaj 15:17] Opticum: [quote]PokeMan widze mocno logika odr±bywania sobie ³apek by budziæ politowanie XXXXD[/quote] tak bardzo to
[Dzisiaj 15:17] Opticum: no tak, w koncu admin musi byc hejcony... PokeMan, ale mimo wszystko, lepiej byc lubianym niz robic z siebie blazna
[Dzisiaj 15:17] PokeMan: http://pokecollect.net.pl...p?p=77877#77877 <<< deal with it
[Dzisiaj 15:18] PokeMan: Opty¶, skoro Tobie potrzeba klaskaczy, bo sam nie umiesz siê broniæ, to wuj ci w ¿opê
[Dzisiaj 15:19] Ness: tobie te¿, PokeMan
[Dzisiaj 15:19] Opticum: musisz odliczyc boty i losowych uzytkownikow... poza tym, nei masz argumentow, wiec musisz z jakimis smiesznymi statami
[Dzisiaj 15:19] Opticum: wyskakiwac? smutne :<
[Dzisiaj 15:19] Ness: http://scr.hu/0seg/6n1xb >próba zarabiania na forum o pokemonkach
[Dzisiaj 15:19] Opticum: hoho, no wlasnie ja umiem sie sam obronic, a klaskacze sami do mnie przychodza, w przeciwienstwie do niektorych... ;s
[Dzisiaj 15:20] Byakurai: Optic... odpu¶æ
[Dzisiaj 15:21] Opticum: chyba ta, nie chce mi sie juz pisacz
[Dzisiaj 15:22] PokeMan: Sami przychodz± ? Ten rozpoaczliwy szanta¿ jaki im odwalasz na GG, nazywasz tak ? ¯a³osny jeste¶.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
no, tocz± siê, tocz±, dziêki za zapisanie tego bo co¶ ostatniego nie ma archiwum shouta wydawanego
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.