Pierwsze skany pokemona bêd± w Pokemon Sunday ju¿ 21 lutego!
Przekonamy siê czy to co pokaza³am to ehem... nie jest prawadziwe..
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Shinx mi sie podoba akurat :P ale popatrz na purugly fakt glaceon stal sie moim ulubionym bo lubie formy eevee ale te wszystkie evo masakra popatrz nie chce sie klucic ale choc na hoppipa co¶ pieknego ! a np bibarel jest masakryczny i bidoof jak moj poprzednik mowil kazdy ma swoje gusta ale wedlug mnie brak pomyslow jest podrobione tandet± w niektorych przypadkach
Sygnatura użytkownika
Szukam gier pokemon na PC
pisaæ na gg kto ma spolszczenia red yellow itd prosze
O ktos sie ze mna zgadza :P ale ze a¿ w johto?? hoenn te¿ bylo ciekawe :P wedlug mnie sinoh tez ciekawe ale poki naprawde s± takie jakie widzimy w dexie przesadne kopiowane . . . niezdziwie sie jak uzyj± przeróbek kogo¶ fakemonów hahaha
Sygnatura użytkownika
Szukam gier pokemon na PC
pisaæ na gg kto ma spolszczenia red yellow itd prosze
Ja dosta³em od tego wszystkiego krêæka. Co do tego pierwszego Poka z 5 geny, to na bank evolucja Lucaria. Móg³by siê nazywaæ Calurio. Widzicie podobieñstwo na zdjêciu z PokeSerwisu? Wed³ug mnie wsadz± tego Poka do filmu 13 i czekamy do koñca roku na grê. I tyle
Starter trawiasty??? A mo¿e najwy¿sza forma? Na pewno nie...
Ja uwa¿am, ¿e je¶li zrobi± ewolkê Ninetalesa, wkurzê siê - no bo po co dalej ewoluowaæ Poka, który wcze¶niej przemieni³ siê po podanym mu kamieniu ewolucji, w sumie macie takie przyk³ady? Szukam i takich nie znalaz³em, wiêc wybijcie sobie z g³owy ewolucje Ninetalesa czy te¿ Umbreona
A, i od jutra szukajcie skanów z CoroCoro. Na ka¿dej Pokestronie. Powinni¶my wiedzieæ wiêcej. Znacznie wiêcej
Ja my¶lê, ¿e to oddzielny pokemon, nie-legenda lub pó³-legenda, poniewa¿ jest jakby g³ównym pokiem w 13 filmie.
a z Lucario by³o jak? Albo z Blaziken'em?
Lucario dla wszystkich wydawa³ siê byæ legend± bo g³ówny pok filmu 8, a tu co? krêci siê w okolicach 400 numera, z Blazikenem mia³o byæ tak samo, ¿e to ma byæ najsilniejsza ognista legenda itp a tu mamy tylko finalne Evo Torchic'a.
jak dla mnie, jest to jak w przypadku Lucario, Legenda który potem bêdzie zwyk³ym pokiem
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
My¶lê, ¿e siê uda i bêdzie spox. Widaæ ,¿e autorom pomys³ów nie brakuje . Anime co prawda te¿ pewnie bêdzie spoko, ale nie bêdê zbytnio pewnie mia³a mo¿liwo¶ci ogl±dniêcia, a ju¿ szczególnie bior±c pod uwagê te przestawienia z transmitacj±, tragedia jednym s³owem ,raz powtórki, raz nowe, raz inne godziny, jak im siê rychle podoba. Ja liczê osobi¶cie na sam± grê.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.