POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
1 Luty 17, 09:38
Generacja V - spekulacje.

5 Generacja to bêdzie...
Kiczowata
16%
 16%  [ 11 ]
Do zniesienia
40%
 40%  [ 26 ]
Zajefajna
43%
 43%  [ 28 ]
G³osowañ: 65
Wszystkich G³osów: 65

Autor Wiadomo¶æ
Blue 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³a: 13 Gru 2009
Kontakt:
Wys³any: 8 Luty 10, 19:41   

Pierwsze skany pokemona bêd± w Pokemon Sunday ju¿ 21 lutego! xD :D
Przekonamy siê czy to co pokaza³am to ehem... nie jest prawadziwe..

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ. :*

Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG :*

Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG :D Drago za ca³okszta³t :*

DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê :*

koziolek15xd 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 08 Lut 2010
Kontakt:
Wys³any: 8 Luty 10, 20:55   

hehe ja jestem pewien ¿e ten cien to starter ale wciaz czekam na cala generacje bo fakemony mnie nudza :P

Sygnatura użytkownika
Szukam gier pokemon na PC :) :)
pisaæ na gg kto ma spolszczenia red yellow itd prosze xD

koziolek15xd 
Pewnie nie zna PokeMana

Kontakt:
Wys³any: 8 Luty 10, 21:52   

Shinx mi sie podoba akurat :P ale popatrz na purugly fakt glaceon stal sie moim ulubionym bo lubie formy eevee xD ale te wszystkie evo masakra popatrz nie chce sie klucic ale choc na hoppipa co¶ pieknego ! :D a np bibarel jest masakryczny i bidoof jak moj poprzednik mowil kazdy ma swoje gusta ale wedlug mnie brak pomyslow jest podrobione tandet± w niektorych przypadkach

Sygnatura użytkownika

XaroX 
Bug Catcher
Rebecca Black LAW JU

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: WHEEKEND
Kontakt:
Wys³any: 8 Luty 10, 21:56   

V generacja bêdzie kiczowata ¿e niemiara, jeszcze gorsza ni¿ wszystkie wy¿sze ni¿ 3.

pokemony skoñczy³y siê w johto.

Sygnatura użytkownika

koziolek15xd 
Pewnie nie zna PokeMana

Kontakt:
Wys³any: 8 Luty 10, 23:47   

O ktos sie ze mna zgadza :P ale ze a¿ w johto?? hoenn te¿ bylo ciekawe :P wedlug mnie sinoh tez ciekawe ale poki naprawde s± takie jakie widzimy w dexie przesadne kopiowane . . . niezdziwie sie jak uzyj± przeróbek kogo¶ fakemonów :D :D hahaha :sliniak: :sliniak: :miau:

Sygnatura użytkownika

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 9 Luty 10, 13:27   

:vabi: Ja dosta³em od tego wszystkiego krêæka. Co do tego pierwszego Poka z 5 geny, to na bank evolucja Lucaria. Móg³by siê nazywaæ Calurio. ^^ Widzicie podobieñstwo na zdjêciu z PokeSerwisu? Wed³ug mnie wsadz± tego Poka do filmu 13 i czekamy do koñca roku na grê. I tyle

by poxer @2010

Krugs 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 23 Sty 2010
Sk±d: Polska
Wys³any: 9 Luty 10, 14:21   

Starter trawiasty??? A mo¿e najwy¿sza forma? Na pewno nie...

Ja uwa¿am, ¿e je¶li zrobi± ewolkê Ninetalesa, wkurzê siê - no bo po co dalej ewoluowaæ Poka, który wcze¶niej przemieni³ siê po podanym mu kamieniu ewolucji, w sumie macie takie przyk³ady? Szukam i takich nie znalaz³em, wiêc wybijcie sobie z g³owy ewolucje Ninetalesa czy te¿ Umbreona

A, i od jutra szukajcie skanów z CoroCoro. Na ka¿dej Pokestronie. Powinni¶my wiedzieæ wiêcej. Znacznie wiêcej :D

Sygnatura użytkownika
Vintage Krug is back!

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 10 Luty 10, 06:32   

Rennossa napisa³/a:
Ja my¶lê, ¿e to oddzielny pokemon, nie-legenda lub pó³-legenda, poniewa¿ jest jakby g³ównym pokiem w 13 filmie.

a z Lucario by³o jak? Albo z Blaziken'em?
Lucario dla wszystkich wydawa³ siê byæ legend± bo g³ówny pok filmu 8, a tu co? krêci siê w okolicach 400 numera, z Blazikenem mia³o byæ tak samo, ¿e to ma byæ najsilniejsza ognista legenda itp a tu mamy tylko finalne Evo Torchic'a.

jak dla mnie, jest to jak w przypadku Lucario, Legenda który potem bêdzie zwyk³ym pokiem

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 10 Luty 10, 16:31   

Wiemy ¿e to drak Pokemon Zoroak z filmu Mistrz Iluzji Zoroak ^^ I ma preewolucjem

Yumihana 
Pewnie nie zna PokeMana
catch 'em all!

Do³±czy³a: 14 Gru 2009
Wys³any: 10 Luty 10, 16:42   

My¶lê, ¿e siê uda i bêdzie spox. Widaæ ,¿e autorom pomys³ów nie brakuje ^^ . Anime co prawda te¿ pewnie bêdzie spoko, ale nie bêdê zbytnio pewnie mia³a mo¿liwo¶ci ogl±dniêcia, a ju¿ szczególnie bior±c pod uwagê te przestawienia z transmitacj±, tragedia jednym s³owem ,raz powtórki, raz nowe, raz inne godziny, jak im siê rychle podoba. Ja liczê osobi¶cie na sam± grê.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: